کد HTML:
شركت رنگ سيستم 66420900
rangsystem@kanoon.net
`پيشتر ها كه دنبال نور سنج بودم اينا وارد كننده بودند.اين مطلب بخشي از راهنمايي دوست بسيار عزيز و مشتركمان كه در پيام خصوصي محبت كرده بودند در باره نور سنج ها، با اجازه اونو اينجا ميذارم:
در مورد نورسنج، همانطور که میدانید دو نوع Incident Meter را که برای خواندن مستقیم نور تابیده شده کاربرد دارد (و چیزی شبیه توپ پینگپنگ به عنوان Probe در آن عمل میکند) و Spot Meter که ویزور دارد و محدودهی مورد نیاز نورسنجی را با استفاده از نور بازتابی میبینید و نورسنجی میکنید وجود دارد و شما انتخابهای زیادی دارید و 100٪ به کاربرد شما برمیگردد، اگر فقط برای منظره میخواهید فقط به Sport Meter احتیاج دارید و هرچه هم دامنهی بزرگتری داشته باشد (حتی تا 7 درجه) مشکلی نیست و کار شما را انجام خواهد داد، انواع قدیمی چنین Spot Meterی را در ناصرخسرو و به قیمتی بین 40 تا 70 هزار تومان خواهید یافت. اگر همانطور که برای دوربین فرموده بودید، برای پرتره و منظره میخواهید خوب، بهترین حالت خرید یک Incident Meter مجهز به Spot Meter است که قیمتهایی بهنسبت بالایی دارند. الآن در بازار این Sekonicهای 758 وارد شدهاند که میتوانند Recordingهای نورسنجی شما را با USB به کامپیوتر هم بدهند تا بعداً بتوانید روی همهی آنها تصمیم گیری کنید و فکر کنم حدود 400هزار تومان قیمت دارند ولی در تجربهی شخصی من دستگاههای خوبی نیستند یعنی اگر دنبال دقت خیلی زیاد هستید و یا یک جنس عمری میخواهید تجربهی شخصی من این است که 758 آن دقت بسیار بسیار بالا را ندارد و حدس هم میزنم عمر زیادی نکند. خود من یک L508 دارم که دستگاه بسیار خوبی است
کد:
http://www.luminous-landscape.com/tu...s/meters.shtml
و بینهایت از دقت و کیفیت ساخت آن راضی هستم. این نورسنجهای جدید همه فلاشمتر هم هستند یعنی قابلیت چکاندن فلاشهای شما را (یا با سیم یا با Remote) دارند ولی خب، توجه کنید که این بیشتر یک ماجرای Marketing است و برای فروش دستگاهها چون اکثر نورسنجها حتی اگر فلاش را نچکانند حالتی دارند که بعد از فشار دکمهی نورسنج دستگاه منتظر ورود نور شدید میشود و بعد نورسنجی میکند، یعنی شما دکمهی نورسنج را میزنید بعد با فشردن شاتر دوربین یا چکاندن مستقیم فلاش به سوژه نور میدهید و نورسنج هم به موقع و در لحظهی تابش فلاش نورسنجی را انجام میدهد.