سلام
من با این ACDSEE Pro 3 وقتی از فایل های خام کنون (فکر کنم CR2) استفاده می کنم شدیداً مشکل دارم. به صورت اتوماتیک و بلافاصله بعد از نمایش عکس یک پروفایل رنگی خاص روی عکس اعمال میکنه. هر کاری کردم نشد جلوش رو بگیرم. اما برای فایل های فرمت خام با پسوند DNG این مشکل رو ندارم.
آریو جان شما با چه پسوندی مشکل داشتید؟ سیامک جان شما هم مشکلی با این برنامه داشتید؟
راهی هست که Photo manager 2009 رو برای کنون آپدیت کنم؟
سلام
آیا نرم افزاری هست که بتونه علاوه بر gpj پسوندهای RAW و EPS و WMFو PSD رو روی 7 باز کنه؟ و البته سرعتش هم خوب باشه؟
ACDsee روی XP فایلهای PSD و بعضاً EPS رو باز می کنه ولی توی 7 نه.
ACDsee بیشتر اوقات موقع باز شدن خطا میده و باز نمیشه و یا وسط کار بسته میشه! هم روی 7 و هم XP!
کدام نسخه؟ من با ACDSEE PHOTO MANAGER 2009 نه روی XP و نه روی 7 مشکلی ندارم. DNG و PSD را هم باز می کنم فقط پی اس دی های حجیم را یک لحظه بیشتر نمایش نمی دهد. منظورم بالای 100 مگ است.
ACDSee 10 Photo Manager
از بس اذیتم کرده بود پاک کردم و الان ACDSee PRO2 رو نصب کردم که البته فایل ها خام رو باز نمی کنه ولی ارور هم نمیده و بسته نمیشه(فعلاً)
ACDSee PRO2 هم وسط کار بسته میشه و ارور میده میگه با مشکل مواجه شده و باید بسته بشه!!!
دارم با bridge می سازم خب چاره ای نیست.
فقط فایل های WMF رو باز نمی کنه که اونم یه کاریش می کنم.
ممنونم
راستش نمی دونم خود ACDSee فایل های خام و باز میکنه یا باید یه آپشن یا پلاگین یا همچین چیزی روش نصب بشه!
البته بعد از نصب نرم افزار RAW Codec فایل های خام مثل بقیه عکسها با خود ویندوز قابل دیدن هستند اما مرور عکس با ACDsee خیلی راحت تره.
PRO2.5 رو هم در حال حاضر تست نکردم ولی چون هم روی XP و هم 7 این مشکل وجود داره فکر کنم مشکل از جای دیگه است.!
دوستان یک ویژگی که در ورژن 3 پرو اضافه شده جمله مسخره ایه که در هنگام فول اسکرین کردن عکسا نمایش داده میشه: press f to exit fullscreen
این در حالیه که در تمامی ورژنهای قبلی هم یکی از راه های خروج از فول اسکرین زدن دکمه F بود و جالبه که تازه سازندگان این نرم افزار که البته خودم از طرفدارانش هستم به فکر افتادن که این راهنمایی مسخره رو نمایش بدن. نکته عجیب تر اینکه بعد از چندماه استفاده از این نرم افزار هنوز راهی رو پیدا نکردم که این ویژگی بی مصرف رو غیر فعال کنم. اگر دوستانی هستن که ورژن سه رو استفاده میکنن و راهی برای خلاص شدن از دست این جمله پیدا کردن لطفا راهنمایی کنن.
Back for Good