با سلام خدمت یزدانپرست
برنامه Bridge باز کرده :
از کدام قسمت: ACD see فعال میشه یا باید نصب بشه؟
با سلام خدمت یزدانپرست
برنامه Bridge باز کرده :
از کدام قسمت: ACD see فعال میشه یا باید نصب بشه؟
شهرام خانی
ورژن رایگان هم داره :
http://free.zoner.com/
سلام دوست عزیز جناب sh.khani
برنامه Bridge یکی از برنامه های جانبی فتوشاپ CS5 می باشد جهت مرور سریع و با کیفیت بالا (View) و همچنین فیلتر کردن (براساس ..., :Date , FD , f)بسیار مناسب می باشد و از داحل Bridge می توان هر تصویر را با برنامه دلخواه (photoshop , camra raw , ...) باز کرد درضمن اکثر پسوند های تصویر را که حتی ACDsee باز نمی کند نشان می دهد
با تشکر موفق باشید
سلام
acd see pro 7 روی سیستمم نصب هست...مدتی هست "مسیج سنتر" پیغامی میده و اون گوشه کنار ساعت مرتب خودشون رو نشون میده و ازم میخواد که آپدیت کنم....بدون آپدیت چطور میتونم این پیغام رو از بین ببرم....روی اوون هم که کلیک میکنم امکان کنسل وجود نداره مگر اینکه فرامینش! رو مبنی بر آپدیت اجرا کنم.....در تنظیمات برنامه هم چیزی نیافتم...کسی به این مسئله برخورد کرده؟
سپاس
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
تشکر جناب قبادی...برنامه دانلود شد....دستی به سر و روی ویندوز کشیدم...از قسمتی هم که فرمودید جهت معلول! کردن اقدام کردم ولی افاقه نکرد.از فرمان msconfig هم مدد جستم ولی بعد از یکبار باز کردن acd see این موی دماغ دوباره سروکلش پیدا شد....کاملا مقاوم شده نسبت به درمان
در تنظیمات نگاه کردم چنین گزینه ای و هیچ گزینه شبیه به این نبوده....خواستم آپدیت کنم که ایندفعه فرمود: ابتدا مراحل رجیستر رو به پایان برسون بعد آپدیت!
کلا میخواد اذیت کنه لامروت....
دوست عزیز برای اینکه شرش رو برای همیشه بکنید این کار رو انجام بدید:
windows firewall رو سرچ کنید و واردش بشید.
از قسمت سمت چپ advance settings رو انتخاب کنید.
از قسمت سمت چپ Outbound Rules رو انتخاب کنید.
از قسمت سمت راست New Rule رو انتخاب کنید.
در حالی که تیک program فعال هست ٬ next بزنید.
از اونجا ادرس برنامه رو بدید ٬ یعنی فایل .exe برنامه پیدا کنید و تاییدش کنید. و next بزنید.
حالا گزینه block the connection رو انتخاب کنید و next بزنید. و بعدش هم در حالی که سه گزینه تیک خورده اند next بزنید و بعدش هم یک اسم بگذارید و تایید کنید و تمام!
اگر همه چیز خوب پیش بره ٬ حال برنامه اساسی گرفته میشه و دیگه نمی تونه توی اینترنت ول بچرخه .
ویندوزم اکس پی هست.تنظیماتی که گفتید فکر کنم برای ویستا باشه....حتی اگه کاری که گفتید انجام بدم هم باز این تحفه بهم پیغام میده که آپدیت کن...فکر کنم تنها راهش همون رجیستر و آپدیت کردن باشه...تشکر