با نصب مجدد هر دو برنامه مشکل حل شد.سپاس
Printable View
سلام .من ACR 3.7رو فتوشاپ CS2نصب کردم ولی فایل RAW رو باز نمیکنه.کسی میتونه کمکم کنه؟
مدل دوربینتون چیه؟
احتمالا دوربینتون زمانی اومده که فوتوشاپ های جدید تر اومده بودن و به همین دلیل آپدیتی که دوربین شما رو پشتیبانی میکنه تو ACR شما نیست
D90
امیر جان من هزار تا مشکل دارم!!!چون من آتلیه دارم باید فیلتر پاور رتوش-کداک-پرتره پرفشنال-نیکون کالر افکس.و چندتای دیگه رو داشته باشم.هر کاری میکنم اینا رو فتوشاپ CS5نصب نمیشن.ولی CS5فایلهای خام رو باز میکنه.خیلی دوس دارم همون CS5 رو داشته باشم ولی هم این فیلتر ها نصب نمیشه و هم گزنه PICTURE PACKAGE رو نداره واسه عکس پرسنلی.ممنون میشم اگه کمکم کنید
برای استفاده از ACR در مورد فایل های خام این دوربین باید حداقل ACR4.6 رو داشته باشید که فقط روی CS3 نصب میشه، ولی با استفاده نکردن فوتوشاپ های جدید تر خیلی چیز های دیگه رو از دست میدید...
در مورد فیلتر ها نمیتونم کمکی بکنم (احتمالا باید نسخه جدید اوناه رو پیدا کنید) ولی در مورد picture package، امکان مشابه رو میتونید تو work spaceی بنام output در برنامه bridge CS5 پیدا کنید...
در نهایت اگر محبورید از CS2 استفاده کنید، من پیشنهاد می کنم که پرورسس فایل های خام رو با لایتروم ۳ یا ۴ و یا فوتوشاپ های CS5 یا CS6 انجام بدید و فقط وقتی که مجبورید به سراغ CS2 برید.
حرفتون کاملا درسته.برا نصب فیلترها من همون کاری رو میکنم که تو cs2انجام میدم ولی فقط فیلتر nik color efexنصب میشه.یعنی فیلتر رو تو پوشه پلاگین نصب میکنم.
دوستان من از فوتوشاپ CS4 استفاده میکنم روی ویندوز 7 x64 دو راهی رو که پیشنهاد شده بود برای نصب آپدیت ACR جواب نداد! و من نمیتونم فایل خام 60D رو باز کنم. کسی میدونه چطور میتونم این آپدیت رو نصب کنم؟
سلام به همگی.
چطور میشه ACR رو روی فوتوشاپ کرک شده نصب کرد؟ متاسفانه هیچکدوم از دو راهی که توی این تاپیک ارئه شده مشکل رو حل نکرد! راه حل دیگه ای نیست؟
photoshop cs4
windows 7 x64
ورژن های مختلف ACR رو تست کردم اما متاسفانه نشد
دوست عزیز متاسفانه شما نمیتونید فایل خام دوربینتون رو توی این نسخه از فوتوشاپ پردازش کنید...
سیاست کاری ادوبی در مورد ACR اینه که وقتی ورژن جدیدی از فوتوشاپ ارائه شد، دیگه ACR رو برای ورژن های قدیمی بروز نمیکنه... و با توجه به اینکه دوربین شما در زمان CS5 معرفی شده، حداقل باید همین نسخه رو داشته باشید...
پ.ن: اگر به هر دلیلی لازمه که فایل رو در CS4 باز کنید، میتونید اون رو در یه ورژن جدید تر ACR به فرمت خام استاندارد ادوبی (DMG) تبدیل کنید و بعد سراغ CS4 برید.
سلام دوستان دوربین من canon 600D و ویندوز7 هست و فایل های خروجی RAW رو توی فتوشاپ نمی تونم باز کنم . سری پییش این مشکل از طریق Update---Help حل شد ولی الان که ویندوز عوض کردم پیغام Your app are all up- to - date میده ؟ مشکل از چیه؟
از سایت ادوب پلاگین Camera_Raw_6_4_1_updater.dmg روهم دانلود کردم اما بلد نیستم نصب کنم patch installer رو پیدا نمیکنم. من تازه کارم میشه یه راهنمایی بکنید به بنده؟
دوستانی که مدل دوربین هاشون یکی از مدل دوربین های زیر هست میتونن با دانلود اپدیت ACR که لینکشو تو پایین قرار دادم فایل های راو رو بدون مشکل باز کنن
این نرمافزار به صورت یک فایل قابل نصب هست و به طور خودکار نسخه 32 بیتی و 64 بیتی فتوشاپ رو تشخیص میده
لینک دانلود پلاگین فایلهای خام ادوبی نسخه 6.4
لیست دوربین های پشتیبانی شده در این نسخه:
Canon EOS 600D (Rebel T3i / Kiss X5 Digital)
Canon EOS 1100D (Rebel T3 / Kiss X50 Digital)
Fuji FinePix S200 EXR
Fuji FinePix F550 EXR
Fuji FinePix HS20 EXR
Fuji FinePix X100
Hasselblad H4D-40
Kodak Z990
Nikon D5100
Olympus E-PL1s
Olympus E-PL2
Olympus XZ-1
Samsung NX11
دوستان سلام
من میخوام که این مبدل رو نصب کنم ولی به مشکل برخوردم
نسخه مبدلم اخرین مدل هستش ولی مشکل اینجاست که فتوشاپم نسخه ۳ هستش
تمام کار هایی که دوستان راهنمایی کرده بودند رو انجام دادم ولی باز این ارور رو میده Update is not applicable
اون فولدر رو پاک کردم نشد
پست شماره ۲۳۵۱۰۰رو هم کارهایی که گفته بودند رو نتونستم انجام بدم چون برای من نسخه مک هستش و با اون توضیحاتی که اونجا داشت مغایرت داشت
احتمالا ایراد هنگام نصب فتوشاپ بوده باشه چون من فقط خوده فوتوشاپ و لایت روم رو نصب کردم و نرم افزار های دیگه رو نصب نکردم (از قبیل اپدیتر)
مشکل اصلی من اینه که که من دیگه فایل ست آپ فتوشاپ رو ندارم و نمیتونم دوباره نصب کنم
به نظر شما من چه کاری باید انجام بدم تا بتونم فایل های خام رو باز کنم
اگر نیاز هست که یه فتوشاپ جدید بگیرم چه ورژنی بگیرم با توجه به اینکه برای مک میخوام و سیستمم مک بوک پروی دوال کور هستش و بعید میدونم که نسخه ۶ یا ۵ به راحتی روش اجرا بشه
سیستم عامل هم لاین هستش
آیا با گرفتن فتوشاپ جدید باز هم باید آپدیت انجام شه ؟
و اینکه برای لایت روم جدید هم این آپدیت لازم هست یا نه ؟
دوربینمم هم ۵۰۰ دی هستش
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اگه مدل دقیق لپ تاپ رو اعلام می کردید، مطمئن تر نظر میدادم، ولی احتمالا تنها مشکلی که با نسخه های جدید فوتوشاپ ممکنه وجود داشته باشه کمبود رمه... (من مدل اواخر ۲۰۰۹ رو دارم و هیچ مشکلی هم نیست.)
اما در مورد ACR، آپدیت های اون فقط برای آخرین ورژن فوتوشاپ ارائه میشن و شما حتما باید از فوتوشاپی استفاده کنید که یا جدید تر از تاریخ معرفی دوربینتون باشه (که در این صورت نیاز به آپدیت ACR برای شناختن دوربین ندارید) و یا باید ورژنی رو داشته باشید که زمان معرفی دوربین، جدید ترین فوتوشاپ بوده، که در اینصورت باید آخرین آپدیت ACR رو هم که برای اون فوتوشاپ ارائه شده ( یا لااقل اولین آپدیتی که بعد از دوربین شما اومده) رو براش نصب کنید.
سلام ممنون از پاسختون
مک بوک من مدل اواسط ۲۰۰۹ هستش ولی رم رو به ۴ گیگ افزایش دادم
دوربین من همون طور که گفتم ۵۰۰ دی هستش
من فقط میخوام بدونم که الان من چی رو باید دانلود کنم تا بتونم فایل خام رو باز کنم فقط میخوام مطمئن باشم از اینکه چیزی که دانلود میکنم درست باشه (مُردم اینقدر دانلود کردم و کار نکرد یا اشتباه بود)
و بتونه این کار رو انجام بده
با توجه به توضیحات شما پس من باید آخرین نسخه فتوشاپ رو دانلود کنم تا این کار بدون مشکل انجام بشه؟
ممنون
اگر اشتباه نکرده باشم، شما حداقل ACR 5.4 رو لازم دارید که روی فوتوشاپ CS4 نصب میشه... و حالا که قراره نسخه جدید فوتوشاپ رو تهیه کنید، به نظرم اگه CS6 باشه بهتره؛ چون اینطوری امکانات جدید فوتوشاپ رو هم در اختیار خواهید داشت.
پ.ن: اگه احساس کردید که سیستمتون برای کار با CS6 ضعیفه، یه نگاهی به پست من در اول این صفحه (شماره ۸۱) بندازید.
با سلام
کسی از دوستان plugin و codec برای مشاهده فایلهای CR2 در ویندوز 7 نسخه 64 بیتی سراغ نداره ؟
قبلا روی 32 بیت نصب کرده بودم ولی برای 64 چیزی پیدا نکردم .
ممنون
ممنون
این فایل رو دانلود کرده بودم ولی موقع نصب نمیتونه توی رجیستری اطلاعاتش رو کپی کنه و Error میده
فایل پیوست 33413
سلام
این مراحل رو دنبال کن مشکل حل میشه:
از توی Run،
Regedit رو باز کن
به این مسیر برو: (ببخشید انگلیشه!)
1. go into HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\FileExts
2. right click on Permissions
3. click advanced
4. uncheck "include inheritable permissions..."
5. Click Remove
6. Click Add
7. Type in Everyone and press enter
8. Click the check for Full Control
9. Check "Replace all child object permissions..."
10. Click Yes
11. Click OK
12. Run the install again. it should go fine now
After it completes
do steps 1-3 again.
4. check "include inheritable permissions..."
5. Check "Replace all child object permissions..."
6. Click Yes
7. Click Everyone in the top list
8. Click Remove
9. Click OK
منبع
پروفایل های رنگ دوربین های مختلف رو برای ACR
1. کسی سراغ داره؟
2. از چه مسیری باید نصب بشه؟
اصلا به صورت مجزا وجود داره؟
الان برخی بک های دیجیتال و دوربین ها رو نمی شناسه یا به طور کامل پروفایل های رنگشون رو نداره.(فایل باز میشه مشکلی نداره اما پروفایل های دوربین رو نداره)
چه مدل دوربین هایی مد نظرتون هست
مدل بگید بهتر میشه پیدا کرد
بعضی از مدل های سونی رو می تونید از این لینک دریافت کنید
مسیر نصب:
Windows XP:
"C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\CameraRaw\CameraProfiles\Camera"
Windows Vista/7:
"C:\ProgramData\Adobe\CameraRaw\CameraProfiles\Cam era"
MAC OS:
"/Library/Application Support/Adobe/CameraRaw/CameraProfiles/Camera
سلام
ببینید این سایت به دردتون میخوره؟
کسی میتونه راهنمایی کنه در مورد این پروفایل ها ؟
من برای d90 دانلود کردم که یه فایل به نام NikonD90_Generic.icm هستش و توی پوشه camera فایل های زیر موجودن
فایل پیوست 34182
حالا اگه فایل NikonD90_Generic.icm رو به این پوشه انتقال بدم چه اتفاقی میوفته و چه استفاده ای میتونم ازش ببرم ؟
ACR/Lr پروفایلهای ICC را نمیشناسد.
اگر میخواهید پروفایل دریافت کنید باید به دنبال پروفایلهای سازگار با DNG( با پسوند dcp) باشید.
راه دیگر آن است که خودتان پروفایلها را بسازید: با Adobe DNG Profile Editor ( به یک color chart نیاز خواهید داشت) و یا نرم افزارهای ثالث مانند XRite Color Checker
من گشتم پروفایل های dcp مورد نظرم رو پیدا کردم. (جالبه که adobe پروفایل های پنتاکس رو در acr پشتیبانی نمی کنه.) تا جایی که میدونم باید در این آدرس کپی بشه :
C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Adobe\CameraRaw\CameraProfiles\PE NTAX K-5
اما نتیجه اینکه تغییری نکرد و اصلا پروفایل شناسایی نشد :
فایل پیوست 34264
کجای کار اشتباه بوده؟
من هر چه کردم نتونستم بر روی cs5 در سیستم 64 بیتی پلاگینی نصب کنم جهت فرمت raw
و لینک های موجود که قرار دادند دوستان کار به جایی نبرد
در این خصوص لینک دانلودی در نظر دوستان هست که بعد 40 مگ دانلود مفید واقع بشه ؟
و سوالی هم داشتم آیا امکان این وجود دارد که برای مثال ما بتوانیم به طور همزمان 20 عکس rawرا تبدیل به jpeg کنیم و نخواهیم این عمل را تک تک انجام دهیم ؟
بله درقسمت Save Image میتونید حتی بدون اینکه وارد فتوشاپ بشید تمام فایلهای خودتون رو به JPEG تبدیل کنید .نقل قول:
و سوالی هم داشتم آیا امکان این وجود دارد که برای مثال ما بتوانیم به طور همزمان 20 عکس rawرا تبدیل به jpeg کنیم و نخواهیم این عمل را تک تک انجام دهیم ؟
برای سهولت کار میتونید از نرم افزار Lightroom استفاده کنید .
دوستان عزیز اخیر با مشکل عجیب و اعصاب خورد کنی مواجه شدم که بابتش راهنمایی میخوام از دوستان
وقتی توسط نرم افزار ZoomBrowser EX تعدادی عکس Raw را (در حدود 20 عکس ) انتخاب و بصورت یکجا فرمان تغییر فرمت به jepg میدهم بعد چند عدد convert سیستم بصورت ناگهانی ریستارت میشود
این در حالیست که سیستم بنده سیستم ضعیفی نمیباشد و خودتان تصور کنید بعد چند ریستارت پیاپی چه بر سر سیستم و روح و روان آدم میاد
لطفا در صورتی که دوستان با این مورد یا موارد مشابه برخورد کردن و علت و روش رفع این مشکل را میدانند راهنمایی بفرمایند
با تشکر
پیشتر از پاسخ و راهنمایی شما عزیزان در خصوص سوالات تشکر میکنم
..چرا این کار را با ps انجام نمیدهید!؟
Acdsee هم براحتی این کار رو انجام میده. خود کمرا را هم همینطورنقل قول:
دوستان عزیز اخیر با مشکل عجیب و اعصاب خورد کنی مواجه شدم که بابتش راهنمایی میخوام از دوستان
وقتی توسط نرم افزار ZoomBrowser EX تعدادی عکس Raw را (در حدود 20 عکس ) انتخاب و بصورت یکجا فرمان تغییر فرمت به jepg میدهم بعد چند عدد convert سیستم بصورت ناگهانی ریستارت میشود
این در حالیست که سیستم بنده سیستم ضعیفی نمیباشد و خودتان تصور کنید بعد چند ریستارت پیاپی چه بر سر سیستم و روح و روان آدم میاد
لطفا در صورتی که دوستان با این مورد یا موارد مشابه برخورد کردن و علت و روش رفع این مشکل را میدانند راهنمایی بفرمایند
با تشکر
با فتوشاپ نشد چون نتونستم مبدل مناسب raw رو نصب کنم ولی نکته مهم برام دلیل این ایراد سیستم هستش
ولی ممنون میشم نحوه این کار با دوربین رو برام توضیح بدین
دوربین 60 d
zoombrowser ex نرم افزار مناسب کار شما نیست.
اگر jpeg نیاز دازید خوب raw+jpeg بگیرید
از eos utility استفاده کنید
سلام
در مورد نصب Camera Raw Updater برای PS سوال داشتم.
دوربین من D5100 هست و سایت ادوب (احتمالا" به علت تشخیص نرم افزار کپی روی سیستم) برام باز نمیشه، از یه سرور دیگه پلاگین رو دانلود کردم اما حالا با مشکل نصبش مواجهم که این ارور رو میده و توی سایت ادوب هم نمیشه برم که چیزی که میخواد رو دانلود کنم.
فایل پیوست 36078
کسی راه حلی داره ؟
درود
من تازگی دوربین D7000 خریدم عکسهایی رو که با فایل raw گرفتم رو نمی تونم در فتوشاپcs5 باز کنم و پیغام زیر رو میده
فایل پیوست 38235
مبارك باشد
بايد نسخه جديد Camera Raw را نصب كنيد اگر اشتباه نكنم من نسخه ٦.٤ را دارم و مشكلي ندارم.
ممنون آقای شهبازی
ورژن 7 رو دانلود کردم موقع نصب پیغام زیر رو میده
فایل پیوست 38242
نسخه CS6 فتوشاپ را تهيه و نصب كنيد تا خيالتان راحت شود.
درودنقل قول:
ورژن 7 رو دانلود کردم موقع نصب پیغام زیر رو میده
ورژن هفت برای CS6 هستش
جناب خانی،
از ویندوز XP استفاده میکنید؟
درود خدمت حسینیان عزیز
بله
سلام دوستان
ورژن جدید Adobe Camera raw منتشر شده....(7.4)
اگه از دوستان کسی موفق به دانلود offline installer شده و لطف کنه روی سروری که در دسترس باشه آپلود کنه خیلی ممنون میشم
لینک دانلود مستقیم اینجاست :
http://swupdl.adobe.com/updates/oobe....101/setup.zip
که متاسفانه در ایران برای ما در دسترس نیست ...
سپاسگزارم
َACR 7.4 را می توانید از اینجا داونلود کنید.
درود خدمت دوستان
التماس دعا داریم در حد تیم ملی دنبال camera raw برای win7 و photoshop cs5
کل نت رو هم زیر رو کردم چیزی دستگیرم نشد:::angry:::
دوربین هم نیکونD7000
شهرام جان
ACR 6.7 برای CS5 را داونلود کردم و در اینجا گذاشتم. می توانی داونلود کنی.
ارادت
جناب چگینی ورژن بالاتر از این هم رو نمیشه برروی CS5 نصب کرد .نقل قول:
ورژنهای بالاتر برای CS6 هست .
موفق باشید
سلام
دوستان camera raw من این ارور رو میده ، میشه راهنمایم کنید
Win7-32bit
photoshop cs6
ورژن های تست شده camera raw : 6.* 7.1 --7.4 و ورژنی که از اول روی خود photoshop cs6 نصب هستش
نقل قول:
این میگه برنامه ای که ACR به اون تعلق داره (یعنی photoshop اصلی یا element) باید حداقل یه بار باز شده باشه تا bridge بفهمه که شما اجازه استفاده از ACR رو دارید (یعنی پولش رو دادید). اصولا اگه یه بار قبلا فایلی رو از توی خود فوتوشاپ با ACR باز کنید، باید مشکل حل بشه… اما خوب چون ما داریم نسخه دزدی استفاده میکنیم؛ گاهی این پیغام همچنان پابرجا میمونه.
یادمه که قبلا برای نسخه های قدیمی دوستان راه حلی رو پیشنهاد داده بودند، ولی الان حضور ذهن ندارم که تو کدوم تاپیک بوده.
به هر حال شما میتونید تا وقتی راه حل رو پیدا کنید، از خود فوتوشاپ برای باز کردن فایل های خام استفاده کنید که کارـِتون لنگ نَمونه.
فایلی رو که گفتید در پوشه آدوبی بریج کپی کردم ، ولی مشکل حل نشد.
این بار اروری نمیده ولی برنامه آدوبی بریج بسته میشه ( Adobe bridge CS6 has stopped working )
خیلی جالبه چون فایل های raw رو میشه از فوتوشاپ باز کرد (camera raw از داخل فوتوشاپ باز میشه) ولی چون خود فوتوشاپ تو پس زمینه در حال اجرا هستش سرعت پردازش کمی پایین میاد
:think:;
سپاس...
دوستان ممنون میشم اگه یکی لطف کنه و فایل AMTLib.dll رو از پوشه Adobe Bridge CS6 برام آپلود کنه ، کارم لنگه این فایل هستش
سپاس...
همون فایل Patch میاد AMTLib.dll رو براتون جایگزین می کنه دوست عزیز، ولی با اینحال این هم فایل مربوطه
سلام
لطفا اگر کسی میتونه یه فایل acr 7.1 برای mac رو آپلود کنه برای nikon d800 میخوام و پیدا نمیشه
cs6 رو نصب کردم ولی فایل خام این دوربین رو نمیخونه و plug in acr 7.1میخواد که تحت mac باشه