با سلام خدمت دوستان
چطوری میتونم فایل RAW رو در فتوشاپC5 باز کنم در ضمن لایت روم هم دارم با تشکر
با سلام خدمت دوستان
چطوری میتونم فایل RAW رو در فتوشاپC5 باز کنم در ضمن لایت روم هم دارم با تشکر
بعد از باز کردن برنامه فتوشاپ از مسیر File>Open رابزنید و هر عکسی را که با هر فرمتی هست می توانید باز کنید .
بعد از باز شدن برنامه فتوشاپ بروی فایل عکس موردنظر کیک چپ رانگه دارید و همینگونه عکس را به داخل برنامه فتوشاپ ببرید و رها کنید .
بروی عکس مورد نظر کیک راست کنید واز گزینه Open With برنامه فتوشاپ را انتخاب کنید .
وبرای اینکه همیشه با دابل کلیک بتوانید عکسهای خود را بافتوشاپ اجرا کنید ، برروی یکی از فایلهای RAW کلیک راست کنید و اخرین گزینه که Properties می باشد را انتخاب کنید سپس گزینه Change... داخل مستطیل رابزنید وبرنامه فتوشاپ راانتخاب کنید .
با سلام با پیغام زیر روبرو میشمفایل پیوست 0فایل پیوست 14739با لایت روم هم باز میکنم اصلا پیغامی نمیده و محیط بدون تصویر است مشکی
این یعنی نرم افزار Camera RAW برنامه فتوشاپ شمانمی تونه فرمت RAW دوربین شما رو شناسایی کنه ، ونیاز به اپدیت داره .
برای اپدیت این برنامه هم بهتره اول به تاپیکی که دراین رابطه درهمین سایت وجود داره مراجعه کنید .
همینطور می تونی از نرم افزار فتوشاپ که ورژن Camera RAW اپدیت بالاتری داره استفاده کنید .
سلام دوستان
خسته نباشید
من تازه کارم
لطفا ما رو راهنمایی بفرمایید که چگونه این پلاگین رو نصب کنیم
پلاگین رو در پوشه Plug-ins قرار دادیم و روی AdobePatchInstaller کلیک می کنیم اما این ارور میاد که عکسش را آپلود کردیم
سلام دوستان عزیز, من Nikon D7000 دارم و فایل های NEF را تنها با برنامه ViewNX می تونم ببینم و هیچ تغیری رویش نمی تونم بدهم. حتی PhotoShop هم نمی خوندش.
چطور فایل NEF را می تونم Edit کنم؟
فرق فایل NEF با RWA چیه؟
دوست عزيز سئوال مشابه شما تو سايت قبلا مطرح شده.
با ورژن هاي 4 و 5 فتوشاپ راحت باز ميشن. خودم هم از cs4 و cs5 استفاده ميكنم.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
خوش اومدید
شما توی همون View NX اگر روی گزینه Edit کلیک کنید می تونید تغیرات رو انجام بدید
برای این که توی فتوشاپ هم بتونید اون فایل رو باز کنی باید به سایت adobe یه سر بزنی و ACR رو دانلود کنی تا فتوشاپ فایل خام دوربین شما رو بشناسه
علت این موضوع هم اینه که آخرین ورژن فتوشاپ از دوربین شما قدیمی تره
در ضمن نیازی به باز کردن تاپیک جدید نبود
می تونستید این سوال رو توی تاپیک سوالات عمومی عکاسی بپرسید
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP