سلام خدمت دوستان
من هرکاری کردم نتونستم پلاگین ACR رو نصب کنم اگر ممکنه بفرمایید این پلاگین رو در کدام مسیر یا پوشه قرار بدم که قابل اجرا باشه.
نسخه فتوشاپ 5 هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Printable View
سلام خدمت دوستان
من هرکاری کردم نتونستم پلاگین ACR رو نصب کنم اگر ممکنه بفرمایید این پلاگین رو در کدام مسیر یا پوشه قرار بدم که قابل اجرا باشه.
نسخه فتوشاپ 5 هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
مطمئن نیستم که دقیقا متوجه منظورتان شده باشم ولی، اگر بدنبال سازگاری نسخه های مختلف ACR با ورژن های مختلف PS (و همچنین دیگر نرم افزارهای ادوبی) هستید میتوانید از راهنمای ذیل استفاده کنید:
https://helpx.adobe.com/camera-raw/k...lications.html
موفق باشید
اضافه میکنم، اگر میخواهید بدانید چه ورژنی از ACR را بر روی سیستم نصب دارد از آدرس ذیل در PS استفاده کنید:
Help\About Plug-In\Camera Raw
درود
برای لایتروم ورژن 5.3 چه پلاگینی باید نصب کنم تا فایل های Raw رو پشتیبانی کنه ؟
سلام دوستان
فرض کنید چندین عکس مشابه در فواصل زمانی متفاوت با فرمت raw گرفته باشیم (مثلا به منظور تایم لپس)
اگه بخوایم با نرم افزار ACR تغییراتی بر روی یکی از عکسها اعمال کنیم و به همه عکسها بسط بدیم،چجوری باید این تغییرات رو اعمال کنیم؟
سلام
همه عکسها را در ACR باز کنید. عکسی که تنظیم شده رو انتخاب کنید بعد ctrl+A بزنید که همه عکسها انتخاب شوند. بعد روی همان عکس اصلی کلیک راست کنید و sync setting رو انتخاب کنید.
سلام کمک فوری میخاستم
چرا وقتی عکس raw رو باز میکنم تو کمراراو زرد نشون میده و نمیتونم ادیتش کنم ولی وقتی اوپن میکنم میره فتوشاپ نشون میده
سلام. بنده هم با نسخه جدید کمرا راو همین مشکل رو دارم
قبلا به راحتی با درگ اند دراپ کردن تمام راو ها رو باز میکردم و تغییرات اعمال میکردم روی همشون
ولی توی نسخه جدید وقتی درگ اند دراپ میکنم فایل ها یکی یکی باز میشه. خواهشا یکی کمکم کنه بابا از کار و زندگی افتادیم. چقدر مزخرف شده!
سلام داداش منم همین مشکل رو داشتم با فتوشاپ جدید حل شد.
اگه از نسخه جدید فتوشاپ استفاده میکنی مشکل از صفحه جدیدی هستش که فتوشاپ اولش باز میکنه.
فتوشاپ رو که باز کردی یه بار دکمه Esc رو بزن تا این نمای فتوشاپ بره و حالت ساده اصلی فتوشاپ بیاد بعدش فایل های راو رو همه باهم بگیر بکش توی فتوشاپ اونوقته که باهم باز میشن.
فداتون
سلام
وقتی CAMERA RAW را نصب می کنیم باید چیز خاصی رو جایی کپی کنیم؟ یا نه خودبخود عکسها باید باز بشه؟
من اخرین ورژن acr را 9.12 را نصب کردم اما این ارور را میده
فایل پیوست 81781
من با یک مشکل عجیب در ویندوزهای ۶۴ بیتی برخورد کردم.
مشکل از این قراره که وقتی یک عکس خام رو با برنامههایی مثل فتوشاپ یا لایت روم و حتی PTGui باز میکنم، کیفیت تصاویر قبل از هر گونه ویرایشی به شدت افت پیدا میکنه، عکسها کدر و رنگ و رو رفته میشن!!!
این مشکل رو هم روی کامپیوتر دسکتاپم دارم که ویندوز سون ۶۴ بیتی هست و هم لپ تاپم که ویندوز ده ۶۴ بیتی روش نصب هست.
این مشکل رو با بعضی برنامه ها مثل View NX2 ندارم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
دوستان امروز فتوشاپ 2018 را نصب کردم وقتی عکس های خام را باز میکنم کخ میخواد بار camera raw باز بشه میپره بیرون جدا هم camera raw را نصب هم کردم همین مشکل را دارم حتی رو فتوشاپ های دیگه ورژن 10 camera raw را که نصب میکنم میپره بیرون میخوام از نظیمات فتوشاپ تنظیمات camera raw را باز کنم باز فتوشاپ میپره بیرون میشه راهنمایی کنید مشکل چیه ویندوز 10 64 بیتی دارم
احتمالن اشکال از کرک برنامهاست.
سلام به همگی
اگه ممکنه و دوستان لینک سالم دانلود ورژن ACR رو که با PS CS5 کار بکنه رو دارند، لطف کنند اینجا بگذارند.
ممنون
سلام. بعد از اینکه آخرین نسخه بریج رو نصب کردم متاسفانه با این پیغام مواجه شدم. (هنگام ایمپورت فایل خام در کمرا را بریج) دوستان آیا تابحال به این مورد برخوردن و آیا راه حلی دارن پیشنهاد بدن. متشکرم...
این ارور گاهی قتی هست که بریج نصب شده ولی نسخهی فتوشاپ یا نصب نیست یا اکتیو نیست.
اما اگر فتوشاپ نصبه و مشکلی نداره، این راه رو برید :
یک فایل عکس ( مهم نیست چه پسوندی ) در فتوشاپ باز کنید. بعد این مسیر رو برید : file -> open by bridge
وقتی عکس در بریج باز شد، عکسی که میخواهید در کمرا راع باز شود رو هایلایت کنید، و عکس دوم، مهم نیست چه عکسی رو انتخاب کنید و رو ی عکسی که میخواهید در کمرا راع باز شود رو دابل کلیک کنید ببینید مشکل حل میشه؟
سلام خدمت شما
دوست عزیز چند روز پیش من با چنین مشکلی برخورد کردم اما دلیل من کمی متفاوت بود ، زمانی که قصد داشتم تنظیمات یک عکس رو در فضای Bridge روی تعدادی عکس اعمال کنم این مشکل پیش می آمد اما زمانی همان تنظیمات رو برروی یک عکس اعمال می کردم مشکلی پیش نمی آمد.
اما راح حل :
1- ابتده به محل نصب Adobe photoshop رفته و فایل amtlib.dll پیدا کرده و کپی می کنید.
2- به محل نصب Adobe Bridge رفته و همان فایل را پیدا میکنید و برای اطمینان انتهای اسم آن یک کاراکتر اضافه کنید تا بصورت پشتیبان آن را داشته باشید
3- سپس فایل amtlib.dll را که از فولدر Adobe photoshop کپی کرده بودید را به این فولدر اضافه کنید (Paste).
امیدوارم مشکلتون رو حل کنه
سلام.
واقعا دیگه کم اوردم.
این قضیه خیلی داره ازار دهنده میشه برام.
هر فتوشاپی بگید نصب کردم.
تمام ورژنهای کمرا راو رو هم دونه به دونه نصب کردم اما باز هم نمیتونم فایلهای خام دوربین رو باز کنم. دوربینم کنون ۶دی. هم رو لپ تاپ و هم رو پی سی تمام این ورژنها رو نصب کردم. میشه یکی بگه باید چکار کنم؟ مشکلم همون ارور معروف که میگه قادر به باز کردن فایل نیست. لطفا کمک کنید. اگر جایی رو میشناسید تهران که بشه مراجعه کرد تا مشکلم رو حل کنم بگید، ممنون.
سلام
من تا این جمعه از camera raw استفاده می کردم و هیپ مشکلی نداشتم.ویندوز 10 و فتوشاپ cc 2018 . ویندوز عوض کردم به غلط کردم افتادم.همون ویندوز و همون فتوشاپ روی لپ تاپ دیگه که خودم واسه بچه ها ویندوز و درایوراشو نصب کردم کار می کنه ولی داخل لپ تاپ من گیر می کنه .به نظرتون چکار کنم ؟