منم همین مشکل رو داشتم باهاش اما cs6 رو هم که داشته باشید برای خواندن فایل های d800 حتما باید acr جدید رو هم نصب کنید.
متاسفانه mac رو ندارم. از سایت adobe فکر کنم بتونید بگیرید. البته با تغییر IP
Printable View
منم همین مشکل رو داشتم باهاش اما cs6 رو هم که داشته باشید برای خواندن فایل های d800 حتما باید acr جدید رو هم نصب کنید.
متاسفانه mac رو ندارم. از سایت adobe فکر کنم بتونید بگیرید. البته با تغییر IP
داستان همین تغییرip که اینروزا خیلی سخت شده
http://ye_mojud.dl.rapidpars.com/173...h8hz/setup.zip
لینک بالا کار نمیکنه
لینک پاک شده بود مجددا اپلود کردم خدمت شما
http://ye_mojud.dl.rapidpars.com/173...8t4c/setup.zip
با سلام دوستان عزیز مشکل عمده ای بر خوردم من دوربین نیکون ی 3100 دارم برای ادیت با فایلهای Raw از فتوشاپ c5 که دارم میخوام استفاده کنم وقتی فایلو میخوام open کنم پیغام زیر را میده خواهشا راهنمایی کنید بگین چیکار کنم من با این برنامه راحتم
فایل پیوست 49716
ممنون
من استاد قبلا 6 Adobe , رو بدون کرک نصب کردم یعنی بصورت زماندار بهمین خاطر سیستمم اجازه نمیده مجددا نصب کنم میخواستم ببینم با فتوشاپ c5 فایلهای RAW را ادیت کرد
اختیار دارین بنده هم به خیلی از مسائل ناآگاه و در حال یادگیری از دوستان و اساتید.
لینک دانلود Adobe Camera Raw 6.5
با تشكر از جناب چگيني براي اپلود ورژن 7.4
براي دانلود ACR تمام هيتلر كشها رو استفاده كردم و اخر سرهم بي نتيجه شد تا در پست 122 همين تاپيك تونستم لينك سالمي رو پيدا كنم .
دوستان اگه ورژن 8.2 براي CS6 رو دارن لطف كنن يه جاي قرار بدن كه لينكش به اين زودي خراب نشه ، خيلي ممنون
با سلام و درود
عذر خواهی بابت بالا آوردن تاپیک قدیمی
من مشکل در نصب این برنامه دارم
من برنامه به نسخه Adobe Camera Raw 8.1 رو دانلود کردم اما زمانی که میخوام نصب کنم با این خطا مواجه میشم !
فایل پیوست 57005
نسخه فتوشاپ من Phoshop CC 14.2.1 x64 و کرک شده هم هست .
کسی نبود این ندای کمک خواهی ما رو لبیک بگه ؟!
اگر کمی توی صفحاتِ همین تاپیک می گشتید نیاز نبود چند روز منتظر ندا باشید :?
در منوی Help، در تنظیمات Preferences <--- Update ، گزینه ی RAW را فعال کنید (تیک بزنید) و سپس فایل دانلود شده را نصب کنید.
اگر برای بار اول این قسمت فعال نبود، فتوشاپ را بسته و مجددا باز نمایید و بدون هیچ گونه اضافه کاری فقط تیک مربوط به Photoshop Camera Raw را بزنید، و بعد شروع به نصب کنید (ممکن است لازم باشد یک بار دیگر نیز فتوشاپ را بسته و باز کنید)
فایل پیوست 57127
سلام
هنگام نصب آخرین نسخه ACR روی آخرین نسخه CC با پیغام upate failed در پنجره adobe application manager مواجه میشم.
چند ماهیه دسترسی به فایلهای RAW دوربین D610 ندارم.
راهنمایی بفرمایید.
من هم مشکل پست 155# رو هنگام نصب آخرین ورژن Camera Raw 8.4 دارم ...
و عجیبه که نسخه 8.3 نمیتونه فایلهای D7100 رو بخونه ...
در حالیکه توی مشخصات ش ذکر شده پ
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست ؟\
پ.ن : الان چک کردم و دیدم که حداقل ورژن لازم برای D7100 ورژن 7.4 در سایت ادابی ذکر شده ...
ولی الان ورژن 8.3 رو من نصب کردم ولی همچنان فایلهای D7100 را باز نمیکنه ...
از دوستان دیگر ، کسی با این مشکل روبرو شده ؟
خب ماشاالله دوستان که هیچ کس جوابی نمیده ...
به هر حال خودم مشکل رو پیدا کردم و حل کردم ...
اگر کسی در این زمینه مشکلی داره ، بپرسه تا من جوابش رو بدم ...
ضمن اینکه میتونید از لینک زیر فایل رفع مشکل رو برای ویندوز و طریقه نصب و روش عمل رو پیدا کنید :
Fix Corrupted Nikon NEF Images
ضمنا برای رفع این مشکل ، بهتره از آخرین ورژن نیکون ترنسفر هنگام انتقال فایل ها استفاده کنید ...
ممنون میشم دوستان در رابطه با نحوه آپدیت ACR راهنمایی کنند....ورژن فتوشاپ سی اس 6 هست و تا حالا اقدام به آپدیت نکردم
سلام
بعد از دانلود و نصب ورژن 8.3 ACR که البته با این نام دانلود شد Adobe Camera RAW DNGConverter_8_3 متوجه شدم که ورژن کمرا را در فتوشاپ سی اس6 همچنان 7 باقی مونده!
مشکل کار کجاست؟؟؟؟؟
با تشکر
اشتباه دانلود کردید؛ این لینک را دانلود نمایید.
سلام
فتوشاپ Cs6 Extended نصبه
اولن که چ ورژن هایی از camera raw با این نسخه فتوشاپ کار میکنه ؟
نسخه های مختلف Camera raw رو گرفتم ولی موقع نصب همشون این خطارو میدن
Adobe Application Manager هم نصب کردم ولی موقع اپدیت خطا میده
چیکار کنم ؟
فایل پیوست 61242
دوستان بنده از CS6 استفاده میکنم
بتازگی متوجه شدم فایل های Raw رو که با ACR باز میکنم کیفیت و توازن نوری به مراتب پایین تری نسبت به وقتی که همون فایل رو با دوربین یا با ZoomBrowser EX اجرا می کنم، دارن.
مشکل کار از کجاس ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
zoom browserن نرم افزار دیفالتی هست که با سی دی همراه دوربین های کنون نصب میشه. من ازش برای دیدن فایل های راو استفاده میکنم.
با As shot هم امتحان کردم فایده ای نداشت.
یک فایل رو با هر دو نرم افزار اجرا کردم و اسکرین شات قرار میدم:
http://upload7.ir/imgs/2014-11/97180782842151332446.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-11/76744444095275846497.jpg
دوست عزیز برخی از نرم افزارها برای نمایش عکسها می باشند درحالی که بعضی از نرم افزارها برای ویرایش و تبدیل ( یا تغییر فرمت ) عکسها به کار میره .
این نرم افزار شما ZoomBrowser بیشتر به عنوان نمایش عکس کاربرد داره و قابلیت دیگه ای نداره یا کاملتری نسبت به ACR نداره و اگه بخواهید همین فرمت CR2 که RAW می باشد رو به فرمت کاربردی مثل JPG و TIFF و .... دیگر فرمت های رایج تبدیل کنید تا از اون عکس استفاده کنید باید از یک نرم افزار تبدیل و ویرایش استفاده کنید .
ACR یکی از بهترین نرم افزار های ویرایش عکس می باشد که بیشتر برای فایهای RAW و تبدیل اون به فایلهای JPG و یاد دیگرفرمت ها به کار برده میشه .
هرنرم افزاری کاربرد معلومی دارد و نسبت به نیاز کاربر اون متفاوت می باشد .
جناب عبدالپناه این نرم افزار هم شبیه ACDSee هست .نقل قول:
من نرم افزاری که نام بردید را نمی شناسم،
با وجود ویرایش فایلهای RAW هم ابزار و هم قدرت خروجی زیاد خوبی ندارد .
دوست عزیزم به این نکات واقفم. عرض بنده این بود که چرا یک شات در مد راو وقتی با دوربین یا نرم افزاری شبیه همین زوم برووزر اجرا میشه کیفیتی خوب، ولی وقتی با ACR اجرا میشه کیفیتی پایین ( یا حداقل برای بنده ) داره ؟
طبق اسکرین شاتی که قرار دادم عرض میکنم
یعنی بنده اول باید کلی با نور و کنتراست و شادو و های لایت ور برم تا بتونم تازه به اون چیزی برسم که دوربین نشونم داده.
چون ZoomBrowser بیشتر برای دیدن عکسها استفاده میشه و این نوع نرم افزار ها به حالت پیش فرض تنظیماتی رو دارند مثلا کنتراست رو بالا نشون میدن به صورت خودکار تنظیمات رو دربهترین حالت نشون میدن چیزی شبیه به Auto tone - Auto contrast - Auto color در فتوشاپ .نقل قول:
یا نرم افزاری شبیه همین زوم برووزر اجرا میشه کیفیتی خوب، ولی وقتی با ACR اجرا میشه کیفیتی پایین
چون در این قسمت تنظیماتی اعمال نشده و همگی صفر می باشند .نقل قول:
ولی وقتی با ACR اجرا میشه کیفیتی پایین ( یا حداقل برای بنده ) داره ؟
خیر میتونید از همون قسمت Select All و گزینه Auto رو پایین گزینه Tint اجرا کنید .نقل قول:
یعنی بنده اول باید کلی با نور و کنتراست و شادو و های لایت ور برم تا بتونم تازه به اون چیزی برسم که دوربین نشونم داده.
واگه لازم باشه تنظیمات لازم رو که دوست دارید رو هم میتونید به صورت دستی برای نرم افزار تعریف کنید .
یا حق
درود
من قبلا با سیستم canon و نرم افزار DPP مشکلی نداشتم و بعد از ویرایش عکسها در DPP اونهارو به فتوشاپ ارسال میکردم و ...
ولی الان با فرمت NEF در nikon d610 مشکل دارم و وقتی عکس رو در برنامه خودش که دقیقا هم هنوز نمیدونم چجوری کار میکنه!!! ویرایش میکنم و ذخیره٬ و میخوام توی فتوشاپ بازش کنم میگه فتوشاپ این فرمت رو ساپورت نمیکنه و ...
حالا چاره کار چیه؟!
سپاس
نقل قول:
توی فتوشاپ بازش کنم میگه فتوشاپ این فرمت رو ساپورت نمیکنه و ...
ACR فتوشاپ رو آپدیت کنید .
http://soft98.ir/graphic/plugin-photoshop/16472-adobe-camera-raw.html
سلام دوست عزیز
گویا این لینک برای ویندوز هستش.سیستم من مک هست و از وقتی به yosemite اپگریدش کردم ظاهرا اصلا توی cs6 پلاگین acr وجود نداره چون عکسهای raw مربوط به دوربین canon رو هم باز نمیکنه.قبلا با acr باز میکرد ولی الان با dfx که اونم میگه اکتیو نیست!!!
از وقتی به yosemite اپگرید کردم خیلی از پلاگین ها از کار افتاده!
متاسفانه زیاد درمورد مک اطلاعاتی ندارم ولی برای دانلود پلاگین سیستم عامل OS x جستجو کنید
مثلا update acr for os x
این لینک رو هم برای آپدیت ACR امتحان کنید .
OS X Mavericks: Supported digital camera RAW formats - Apple Support
لینکی که گذاشتید برای آپدیت خود سیستمعامل و برنامه های همراه اون (preview، quick watch و احتمالا iphoto)ه…
اما در مورد acr؛ فرشاد خان، من فوتوشاپ cc استفاده می کنم و نه acrم و نه پلاگ-اینهام، هیچکدوم دچار مشکل نشدند!
پ.ن: البته من color fx pro رو که فکر کنم شما قبلا گفته بودید ندارم.
سلام دوستان عزیز
اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید چجوری میتونم تو فوتوشاپ CS5 فرمت NEF نیکون D750 رو اضافه کنم؟ پیغام عدم ساپورت میده
پیشاپیش ممنونم.
:::angry:::
سلام
دوستان من camera raw 8.7 رو برای cs 6 نصب کردم اما نمیدونم چرا روی cc2014 نصب نمیشه کدام ورژن رو نصب کنم دوربینم 70D هست
با عرض سلام خدمت دوستان
یه سوالی دارم که تا جایی که گشتم و نگاه کردم ندیدم که مطرح شده باشد.
قبل از تبدیل فایل RAW، با توجه به حجم اطلاعاتی که در این فایل نهفته است قاعدتا شاهد کیفیت بالایی هستیم. اما بعد از تبدیل حتی وقتی فایل را با فرمت TIFF هم ذخیره میکنیم بشدت شاهد افت کیفیت هستیم. برای حلوگیری از این مسئله چه باید کرد و اینکه آیا سیستم های چاپگر قادر به چاپ عکس با فرمت RAW هستند؟
باید آپدیت ACR را برای فتوشاپ CC دانلود کنید
لینک زیر ورژنی است که روی CC نصب میشود
Adobe Camera Raw 8.7 پردازش تصاویر RAW | دانلود رایگان نرم افزار
با سلام . دوستان عزیز لطفا کمک کنید
دوربینم 70دی هست و فتوشاپ سی سیِ کراک شده استفاده میکنم و تا به حال 2 نسخه هم نصب کردم اما متاسفانه روی هر دو نسخه ACR آپدیت نمیشه و فایل های RAW 70D رو باز نمکنه . همه ورژن های ACR از 8 با بالا رو نصب کردم اما ظاهرا فتوشاپ های سی سیِ کراک شده آپدیت نمیشن . اما در مورد نسخه های قدیمی مثل CS6 و CS5 به راحتی ACR رو آپ میکردم. ممنون میشم راهنمایی کنید
میشود پروفایل لنز های المپیوس را به acr یا لایتروم اضافه کرد؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
پس از اجرای Bridge با پیغام زیر مواجه میشوم ، لطفا راهنمایی بفرمایید !
فایل پیوست 68134
تو نسخه های جدید، بریج معمولا همراه برنامه اصلی (مثلا فوتوشاپ) نصب نمیشه و اگه لازم داشته باشید، باید جداگانه دانلود و نصب کنید. این پیغام هم مربوط به اینه که به دلیل تحریم (و احتمالا کرک برنامه) ارتباط با سرور ادوبی برقرار نمیشه و نمیتونه دانلود بکنه.
سلام امیر جان
خودم شخصا ورژن 8.9 رو نصب کردم ، چه کنم ؟ همون cs6 رو نصب کنم ؟
درود
من سیستمم زیاد با فتوشاپ های ورژن جدید سازگاری نداره ، اکثر مواقع کرش می کنه ...
یعنی از Cs3 به اینطرف ...
الان من می تونم Cs3 نصب کنم و Camera RAW جدید هم داشته باشم ؟
کلا غیر از Camera Raw چه نرم افزاری برای ویرایش فایل Raw پیشنهاد میشه که جدیدترین لنزها ساپورت کنه ؟
در صورتیکه لنز و بدنه از یک شرکت باشند , آخرین ورژن از نرم افزار ارائه شده در برند دوربینی که استفاده میکنید !
1- نرم افزار DXO Optics که آخرین ورژنش 10 هست هم عالیه
DxO ViewPoint / DxO Optics
2- همون نرم افزار تو CD همراه دوربین رو هم میتونید نصب کنید!
سلام
هنگام استفاده از adobe bridge در فوتوشاپ یک صفحه سیاه باز میشه و امکان جستجو وجود نداره
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ممنون
سلام
هنگام ویرایش تصاویر raw در فتوشاپ یا لایتروم، دیستوریشن لنز اتوماتیک اصلاح میشود، آن هم به صورتی که من هیچ دسترسی به آن قسمتی که با اصلاح دیستوریشن از بین رفته است ندارم. در واقع آن قسمت وجود ندارد و camera raw چنین پیامی میدهد:فایل پیوست 68892
اما همین تصویر را وقتی با پیکاسا یا نمایشگر تصویر ویندوز تماشا میکنم شاید حدود یک یا دو میلیمتر تصویر واید تر است.
لطفا راهنمایی کنید چطور به صورت اصلاح نشده تصویر را در لایتروم یا فتوشاپ ببینم.
با تشکر
لایتروم باید در کنار ACR استفاده شود؟
دوستان سلام
من یه مشکلی دارم و اون اینکه ویندوز عوض کردم از 8 به 8.1 و الان مشکلی که دارم اینه که فتوشاپ cc من نمیتونه فایل raw رو باز کنه وقتی درگ میکنم یا open میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته نه ارور میده نه باز میشه ، ولی با psd و jpg مشکلی نداره من acr9.0 رو هم نصب کردم ولی مشکل بر طرف نشد بریج هم کلا فایل ها رو نمیشناسه فقط اسمشون رو نشون میده ، فتوشاپ روی ویندوز قبل هم همین بود که دوباره نصب کردم و تغییری نکرده ولی acr چه قبل نصب 9.0 چه بعدش بالا نیومد ، جالبه وقتی کنترل + شیفت + A رو میزنم باز میشه acr ، حالا مشکل از acr هست یا چیز دیگه ای ؟
سلام دوستان، کسی می تونه یه لینک بدون فیلتر از ACR (ترجیحا آخرین ورژنش که Nikon D750 رو ساپورت کنه) بذاره ؟
ممنون میشم
من قبلا 450d داشتم با فرمت RAW عکس میگیذفتم الان با 550d با فرمت raw عکس میگیرم فوتوشاپ این ارور میده من نسخه فوتوشاپم CS4
could not complete your request because it is not the right kind of document
دوستان من از سایت Adobe
Adobe DNG Converter 9.3
که به گفته خودش شامل ACR هم هست دانلود کردم
ولی وقتی نصب میکنم هیچ تغییری در ورژن ACR فوتوشاپم ایجاد نمیشه فقط
DNG Convertor جدید دارم