دوست عزیز lightroom نرم افزاری مخصوص فایل های raw می باشد و دستتون هم خیلی توش بازه
فکر کنم vr.3.3 ساپورت کنه فایل های نیکون d7000 رو
دوست عزیز lightroom نرم افزاری مخصوص فایل های raw می باشد و دستتون هم خیلی توش بازه
فکر کنم vr.3.3 ساپورت کنه فایل های نیکون d7000 رو
سلام بر دوستان عزیز. فایل های خام دوربین کنون 600D رو چگونه میتونم در ACR فوتوشاپ CS5 باز کنم؟
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
درود بر شما
برای ویرایش RAW گرفته شده با Canon استفاده از نرم افزار دوربین مناسب تره ( Digital photo professional ) یا ACR؟
و دیگه اینکه خلاصه ای از روند ویرایش یه عکس رو میخوام اگه ممکنه
سپاس
مناسب بودن ACR یا DPP بیشتر بحث سلیقه است. البته در نسخههای جدید ACR امکان نزدیک شدن ویرایش به DPP راحتتر است؛ مخصوصاً با پروفایلهای متفاوت.
روند كاری عكاسی دیجیتال در فرمت RAW : قسمت اول
روند كاری عكاسی دیجیتال در فرمت RAW : قسمت دوم
روند كاری عكاسی دیجیتال در فرمت RAW : قسمت سوم
روند كاری عكاسی دیجیتال در فرمت RAW : قسمت چهارم
روند ویرایشهای پایه تقریباً یکسان است.
در مراحل بعدی با توجه به نوع عکس و خیلی چیزهای دیگر باید سراغ فیلتر و پلاگینهای مختلف رفت.
با سلام
روند ویرایش یک عکس با عکس دیگر متفاوت است، همینطور برنامه ای با برنامه ی دیگر...
بهمین خاطر نمیتوان یک نسخه ی یکتا برای ویرایش پیچید
شاد باشید....
آقای اقبالی
سخن شما صحیح نیست.
هر عکس با عکس دیگر متفاوت است و هر عکس به عنوان مثال نیاز به وایتبالانس و کنتراست خاص خود دارد اما روندها تقریباً مشابه است.
یعنی در عکسها باید ابتدا تراز سفیدی را تنظیم نمود و باقی داستان.
مقادیر متفاوت است اما روندها (در ویرایش اولیه) تقریباً یکسان است.
پیروز باشید
.
با سلام وحید خان
مثله همیشه از صحبتهای مفیدتون استفاده کردم
اما من منظورم این بود که مثلا یک عکسو اگه زیادی نوردهیشو زیاد کنید گرین تصویر زیاد میشه، و مسایلی از این دست که بر اساس تجربه بدست می آید.
و گرنه ما هنوز داریم تو فروم زیر دست اساتیدی مثله شما درس یاد میگیریم
شاد باشید........
سلام.
میخواستم بدونم کداک raw برای کنون قابل نصب روی ویندوز 7 64 بیتی هست ؟ الان نصب کردم کار نمیکنه