بهترین کار اینه که آخرین ورژن فوتوشاپ رو تهیه کنید با آخرین ورژن ACR حتماً مشکل حل میشهپسوند فایلهایی که میخوام باز کنم NEF هست
بهترین کار اینه که آخرین ورژن فوتوشاپ رو تهیه کنید با آخرین ورژن ACR حتماً مشکل حل میشهپسوند فایلهایی که میخوام باز کنم NEF هست
سلام دوستان شاید جای سوالم اینجا نباشم اما از این جهت میپرسم که اینجا دوستان دارند یه جوری مشکلاتشون را می پرسند، شاید تا چند وقت دیگه بخوام شیف کنم به سیستم مک ؛ شما ها که با مک دارید کار میکنید خیلی با این نرم افزارهای کرک شده و اجرای اونها مشکل دارید ؟ یا یه چیزی تو همین مایه های ویندوز XP یا 7 هست؟ من دوست دارم همه چیز رله و خیلی خوب پیش بره حال حوصله دردسرهای کامپیوتری و وقت گذاشتن برای اونها را ندارم.
من تازه برای اولین بار اولین ویندوزم عمرم را هفته پیش خودم نصب کردم و کلی ذوق زده شدم (دیگه تو خود حدیث مفصل بخوان ) آخرم کلی درایور ها را جا انداختم و هنوز مونیتورم متن ها را خوب نشون نمیده یکی را آوردم درستش بکنه، این پیشنهادهای راحت الحلقوم و دوستداشتنی دوستان مثل ویندوز عوض کردن و . . . یه کمی بوی دردسر میده برای من .
یکی از دلایل شیفت کردنم هم همین زد ویروس بودن سیستم مک و البته کارهای گرافیکی است .
شاد باشید و سلامت
پس حتماً باید فتوشاپ CS5 و آخرین آپدیت ACR در این تاپیک را نصب کنید.
مهدی روجایی
سلام
من موقع نصب اخرین ورژن ACR (6.6) این ارور رو دریافت میکنم Update is not applicable
دوربین من Nikon D3100 است و از CS5 استفاده میکنم که متاسفانه به صورت پیشفرض این دوربین رو ساپورت نمیکنه!!!
چیکار باید بکنم تا ARC نصب شه؟؟
سلام
من نسخه ی فعلی 6 است
البته همراه با خود فتوشاپ نصب شده و من به طور جداگانه قبلا اپدیت نکرده بودمش
سلام به کلیه دوستان
عرضم بحضو ر دوستانی که فایل raw دوربینشان توسط cs5 بازنمی شود باید بگویم که برنامه جانبی Camra raw 6 که با فتوشات cs5 نصب می گردد قابلیت باز نمودن قایل های raw دوربین های کانن و نیکون سال 2011 و به بعد را ندارد اگر می خواهید بدانید چه نوع دوربین های می شناسد کافیست در درایوی که فتوشاپ نصب شده کلمه nikon و یا canon را در سرچ ویندوز تایپ بنماید لیست تمام دوربین های کانن و یا نیکونی را که می شناسد می آید در حالت عادی این پوشه را نمی توانید ببینید چون که مخفی است
من این مطلب را زمانی که خواستم یکی از فایل های راو دوربین دوستم 550Dرا باز کنم متوجه شدم که نمی تواند باز نماید و پیام خطا می دهد اما راو دوربین خودم 7d راحت باز می نماید لذا پیام را بادقت خواندم آدرس درون سایت adobe را می داد با فیلتر شکن وارد سایت شدم و نسخه جیدتر ّAdob camera raw یعنی آیدیت به 6.5 را دانلود نمودم و مشکل برطرف شد و به لیست دوربین 550 و 60 دی و همینطور دی 3100 و 5100 و 7000 اضافه شد اگر لینک پیدا کنم براتون می گذارم
تبدیل به adobe camra raw 6.5
http://www.adobe.com/support/downloa...jsp?ftpID=5260
بتبنظر لینک 6.6 نیز اضافه شد به سایت
http://www.adobe.com/support/downloa...jsp?ftpID=5312
باتشکر
پاسخ شما در صفحات قبل همین تاپیک داده شده .
با یکی از دوروش زیر احتمالا مشکلتون حل بشه
1-یک فولدر به نام 1.0 در مسیر زیر وجود دارد. آن را حذف کنید و مجددا ACR را نصب کنید
OS Drive>:\Users\<user>\AppData\Local\Adobe\AAMUpdate r
2- فتوشاپ را حذف و مجددا نصب کنید قبل از کرک کردن فتوشاپ acr رو نصب کرده بعدا فتوشاپ رو کرک کنید
والبته راه حل سوم: فایل نصب acr رو به فولدر محل نصب فتوشاپ منتقل کرده از آنجا اقدام به نصب نمایید