دلیل این الگوی تکرار شونده چیه؟
فکر میکنم به خاطر سنسور باشه،اما چرا با این شدت و حدت در همه عکسهای این دوستمون وجود داره؟
IMG_4038.jpg
دلیل این الگوی تکرار شونده چیه؟
فکر میکنم به خاطر سنسور باشه،اما چرا با این شدت و حدت در همه عکسهای این دوستمون وجود داره؟
IMG_4038.jpg
در تکمیل توضیح جناب آبایی
یک الگوی موزاییک وار بر روی سطح زیادی از عکس مثل صورت بک و دستکش دست راست سوژه وجود دارد که با دقت قابل مشاهده است انگار عکس پشت توری قرار گرفته است
این زوم عکس اصلیه
aa.jpg
اگر تخریبی اتفاق افتاده مشکل در آپلود بوده ...
عکس در فلیکر و 1x من موجوده می تونید با تمام دقت جزئیاتش رو بررسی کنید
توی همین عکس هم همون الگوی مربعی وجود داره و تو هر عکسی که از Sharpening به مقدار زیاد استفاده بشه این الگو بوجود میاد که براحتی خودتون میتونید رو هر عکسی تست کنید.
کافیه چهار بار پشت سرهم از فیلتر smart sharpen یا unsharp mask استفاده کنید:
Untitled-1.jpg
ویرایش توسط adeliry : Thursday 12 September 2013 در ساعت 11:20
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
چند تا نکته با هم ...
1- چشم های سوژه خصوصا راستی سوژه تحت تاثیر رفلکت دستکش رنگ آبی به خود گرفته است که فکر می کنم تصحیح اش بد نباشد.
2- بنده هم با دقت زیاد، پترن چهارخونه رو روی گونه راستی سوژه می بینم.
3- تا آنجاببکه من اطلاع دارم، الگوریتم شارپسازی در فتوشاپ بر اساس افزایش کنتراست بین پیکسل های مجاور است، با توجه به این نکته بعید می دانم که این الگوی چهارخونه منظم با تکرار یک الگوریتم که به پیکسل های نامنظم عکس بستگی دارد ایجاد شود.
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Thursday 12 September 2013 در ساعت 12:17 دلیل: غلط تایپی
کافی هست حداقل چهار بار عمل شارپ سازی رو پی در پی انجام بدید و این الگو پدیدار خواهد شد.
برای نمونه من روی 3 عکس اینکار رو انجام دادم که حاوی سوژه انسانی و .. هست:
Untitled-2.jpg
Untitled-3.jpg
Untitled-4.jpg
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
الان امتحان کردم. تا حدی حق با شماست. اما گویا با یک بار Zoon In & Zoon out موضوع حل می شود و از این رو احتمال می دهم مربوط به نمایش پیکسل ها باشد. همان طوری که در پست قبلی عکسی که خود شما گذاشته بودی این مورد را نشان نمی داد، ولی عکسی که نقل قول کردم و به دلیل ساختار فروم کمی کوچکتر شده بود به وضوح نشان می داد. به هر حال پدیده جالبی است که دقت نکرده بودن بهش و باید دلیل خوبی پشتش باشد.