سلام دوستان
امروز با لایت روم کار میکردم ، هنگام Import با ارور زیر روبرو میشم به نظر شما مشکل چیه؟
ممنون
http://up.iranblog.com/Files/1be2482a69004d6dbb2e.jpg
Printable View
سلام دوستان
امروز با لایت روم کار میکردم ، هنگام Import با ارور زیر روبرو میشم به نظر شما مشکل چیه؟
ممنون
http://up.iranblog.com/Files/1be2482a69004d6dbb2e.jpg
سلام
آیا کسی میدونه که شرکت ادوب نسخه فینال لایت روم3 را چه زمانی میخواد انتشار بده؟
هنوز هیچ خبری از مشخص شدن زمان Release نسخه نهایی نیست.
با سلام
سوال من در این مورد هست که به چه نحوی میشه از طریق وصل کردن مستقیم دوربین به کامپیوتر عکس هارو بلافاصله بعد از گرفتن یک به یک در لایت روم مشاهده کرد.نرم افزار خود کانون این قابلیت رو داره ولی من خیلی با لایت روم کار نکردم و مایلم این اتفاق در لایت روم بیفته .
سلام جناب آرین
شما باید دوربین را به کامپیوتر وصل کنید.
سپس با استفاده از نرم افرار Canon آنرا کنترل میکنید. (مثلا تنظیم میکنید که عکس های گرفته شده در پوشه فرضی C:\mypics قرار گیرد)
حال Lightroom را باز کنید از منوی File گزینه Auto Import را انتخاب کنید و Auto Import Settings انتخاب کنید
یک Watch folder برای همان فولدری که در برنامه کنون تنظیم کرده بودید قرار دهید.(در مثال اخیر C:\mypics)
در واقع Lightroom آن فولدر را مانیتور میکند و اگر فایلی به آن اضافه شود بنا بر تنظیمات ما آنرا به جایی دیگر Moveکرده به آن Metadata اضافه کرده و در Cataloge وارد می کند. در این حالت تقریبا همان لحظه ای که عکس را با دوربین میگیرید در لایتروم به صورت اتوماتیک وارد شده و شما قادر به دیدن و ویرایش آن خواهید بود.
شاد باشید
ممنونم کار کرد ولی یک کم سرعت پایینی داره.امکانش هست صورت نمایش عکس در لایت روم بالاتر باشه ؟
اینجا را هم ببینید:
http://www.akkasee.com/articles/12269/
http://www.akkasee.com/articles/12367/
در ضمن: در لایتروم ۳ این ویژگی به صورت کامل قرار داده شده است.
بله. البته فعلا فقط با دوربینهای Canon و Nikon عمل می کند. اما احتمالا موقع عرضه نسخه نهایی با دوربینهای بیشتری سازگار خواهد بود.
سلام دوستان
من امروز تماس گرفتم برای خریدن سی دی آموزشی این نرم افزار که به ظاهر توسط دوستان این سایت انجام گرفته بود . گفتند که تمام کرده اند و به این زودی ها قرار نیست دوباره رایت بکنند و پخش بشه . شما چه روشی رو برای آموزش سریع و خوب پیشنهاد میکنید ؟ البته با خود نرم افزار کمی کار کردم ولی دیدم اگه یه سیدی آموزشی یا کتاب یا جزوه ای باشه خیلی سریع تر میشه یاد گرفت تا اینکه خود آدم کلی وقت بگذاره تا گزینه هاش رو یاد بگیره .
با تشکر
آقا کسی نیست جواب مارو بده ................
با سلام
شما فعلا این فیلم آموزشی رو که دوستان قبلا معرفی کردند رو ببینید.انشااله که مشکلتون حل بشه.
http://www.akkasee.com/forum/showthr...ight=lightroom
موفق باشید
سلام
چه مزیت خاصی این نرم افزار نسبت به فتوشاپ داره؟ آیا با داشتن فتوشاپ باز هم به داشتن این نرم افزار نیازی هست؟ممنون میشم قدری راهنمایی کنید.
سلام دوستان.
من فایل های raw را نمیتونم با لایتروم باز کنم!!!
علتش چیه؟
مانا باشید
سلام
اگر به نرم افزار لایتروم فقط به عنوان یک نرم افزار ویرایشی نگاه کنید شاید در مقایسه با فتوشاپ اصلا به چشم هم نیاد ( البته وقتی می توانیم هر دو اینها را 1000 تومان تهیه کنیم ! ;))
ولی لایتروم فقط یک نرم افزار ویرایشی نیست ! شما میتوانید کل فرایند عکاسی دیجتال خود را در آن انجام دهید (Digital Photography Work flow)
برای اطلاعات بیشتر به مقالات زیر
مقالات وب سایت عکاسی - بخش تاریکخانه
یا تاپیک
روند کاری (Workflow) در عکاسی دیجیتال شما چگونه است ؟
مراجعه کنید
موفق باشید.
سلام دوستان کسی نمیدونه نسخه فینال 3 نرم افزار لایت روم رو کی میدن ؟؟؟:think:;
سلام
اگر نخواهيم فعلا لايت روم 3 رو نصب كنيم چكار مي شه كرد كه فايلهاي Raw دوربين هاي جديد (مثلا G11 و 7D) را با لايت روم 2 ديد؟ آيا پلاگيني چيزي مي شه براي اين منظور نصب كرد؟
به نام خدا
سلام دوستان
من با یک مشکلی مواجه شدم: یکسری از عکسهام از بین رفتند ولی چون به لایت روم وارد کرده بودم، در لایت روم نشان داده می شوند و preview نسبتا خوبی هم در آن ذخیره شده که زوم خوبی میده، اما قابلیت هیچ کاری روش وجود نداره، حتی پرینت هم نمیکنه
کسی میدونه چطور میشه این preview ها رو از لایت روم بیرون کشید؟
متشکرم
سلام
چرا از نرم افزارهای ریکاوری استفاده نمی کنید؟
تو لینک زیر یکی از این نوع نرم افزارها رو براتون قرار دادم که به نظرم از بقیه نرم افزارهای ریکاوری کارآمدتره، امیدوارم عکسهاتون برگردند، البته اگه اطلاعات جدید روی هارد یا مموریتون نریخته باشید حتما عکس های پاک شده تون قابل بازگشت خواهند بود.
GetData Recover My Files Professional v4.0 + Crack
نسخه نهایی Lightroom 3 منتشر شد :
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1276067480
اینم لینک دانلود نسخه آزمایشی :
کد:https://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop_lightroom
به نظر میرسد ادوبی به وعده هایش عمل کرده است. امکانات جدید لایت روم 3 در نسخه نهایی :
Superior Noise Reduction
Accelerated Performanceنقل قول:
You won't need more than what's built into Adobe® Photoshop® Lightroom® 3 to get the cleanest images at any ISO.
Lens Correction
Support for DSLR Video Files
Flickr Integration
Image Watermarking
Easy-to-Share Slideshow Videos w/ Music
Easy Image Importing
Tethered Shooting
Perspective Correction
Film Grain Simulation
More Flexible Print Packages
Adobe Photoshop Lightroom 3 - What's New
داشتم فکر میکردم مواردی که جذابتر است را مشخص کنم، دیدم همه اش کاربردی و جذاب است.
من که حسابی هیجان زده ام :biggrin:
:::bliss:::
Tethered Shooting در حقیقت همان انتقال بلافاصله عکس به کاتالوگ لایت روم پس از ثبت است. امکان ثبت عکس (زدن دکمه شاتر) از داخل لایت روم هم وجود دارد که فکر میکنم خیلی به درد کار در استودیو میخورد.
و اما چند موردی که در حال حاضر بعد از نیم ساعت استفاده میتوانم بگویم:
1. برای عکسهای ویرایش شده، لایت روم 3 به شما پیشنهاد میدهد که فایل خام را بر اساس موتور پردازشی جدیدش دوباره پردازش کند. میتوانید این کار را در مورد همین یک عکس، یا در مورد کل عکسها انجام دهید. موتور پردازشی قدیم را 2003 و جدید را 2010 نامگذاری کرده است. هر زمان خواستید، میتوانید دوباره آن را به 2003 برگردانید، چه برای یک عکس، چه برای مجموعه ای از عکسها.
2. کاهش نویز انعطاف پذیری بالاتری پیدا کرده و به طور محسوس و قابل توجهی دقیق تر و بهتر از مشابهش در لایت روم 2 عمل میکند. اما مانند هر پلاگین دیگری که قبلا استفاده میکردیم، نمیتوان انتظار معجزه داشت. هرچند ادوبی قول داده است که در update های لایت روم 3، اوضاع از این هم بهتر میشود.
3. امکان کاهش خطاهای اپتیکی لنز با توجه به وجود پروفایل های آماده برای بسیاری از لنزها، و با توجه به اینکه تمامی این پردازشها non-destructive و قابل اعمال به مجموعه عکسها هستند بسیار جالب است. پروفایل هایی که به صورت آماده در لایت روم 3 قرار دارد، شامل موارد زیر است:
- حدود 20 تا از لنزهای نیکون شامل مجموعه F/2.8 و 200-18 و 70-18 و 35 F/1.8 و .... اما منهای مثلا 105-18
- بیش از 25 لنز از کنون
- تقریبا تمامی لنزهای سیگمایی که در بازار میتوانید پیدا کنید !!!
- یک لنز از تامرون !
- و چند لنز از سونی
مسلما امکان ایجاد یا اضافه کردن پروفایل لنز مورد نظرتان وجود دارد. نکته جالبتر اینکه میتوانید شدت تغییرات ایجاد شده به صورت خودکار را تغییر دهید. مثلا لایت روم با توجه به پروفایل لنزتان، اعوجاج را تصحیح میکند. میتوانید بگویید من نمیدانم چه تنظیماتی به کار بردی (با توجه به حالت منوال تصحیح اعوجاج که تنظیمات زیادی دارد)، اما هر کاری کردی، شدتش را 120% کن. همینطور برای CA و Vignetting
4. افزایش سرعت و Performance محیط را من خیلی حس نکردم. اما ممکن است برای کاتالوگ های خیلی بزرگ واقعا اینطور باشد.
5. به عنوان یکی از علاقه مندان Post-Crop Vignetting، این امکان در لایت روم 3 خیلی جالب تر عمل میکند و در سه حالت قابل تنظیم است که جلوه های جالبی به عکس میبخشد.
باقی اش را هم اگر بخواهم بگویم سر به فلک میگذارد. بروید دانلود کنید و لذت ببرید :biggrin:
ان شا الله تا قبل از اینکه نسخه 30 روزه اش که Fully-Functional است منقضی شود، سریالش هم میرسد.
تمام این ویژگیها در نسخه جدید ACR یعنی نسخه 6.1 که چند روز قبل برای فتوشاپ CS5 منتشر شد وجود دارند. بنابراین دوستانی که از لایتروم استفاده نمیکنند برای استفاده از این ویژگی های جدید میتوانند از ACR جدید و CS5 استفاده کنند.
برای دوستانی که طالب گزارشگیری بر اساس فاصله کانونی بودند:
http://nemaroshan.persiangig.com/pub...47.54%20PM.png
focal length به عنوان یکی از معیارهای جستجو متادیتا به لایت روم ۳ افزوده شده است.
به نظرم برای داشتن آمار فاصله کانونی های غیر رند (مثلا ً 132 م.م) , امکان استفاده از یک "رنج " خیلی بهتر بود :think:;
اضافه کردن واترمارک با امکان تعیین فونت و یا گرافیک، محل و مقدار شفافیت:
http://nemaroshan.persiangig.com/pub...15.53%20AM.png
تعیین کردن حداکثر سایز برای یک خروجی jpeg. وقتی میخواهیم فایلی را با یک محدودیت حجم مشخص ایجاد کنیم این گزینه خیلی مفید است:
http://nemaroshan.persiangig.com/pub...16.31%20AM.png
الان هم میشود آمارش را داشت. لایت روم فواصل کانونی را خودش انتخاب نمیکند. هر فاصله کانونی مورد استفاده در کل عکسها را به عنوان یک فاصله کانونی قابل انتخاب دارد. یعنی اگر عکسی با 133 میلیمتر داشته باشی، 133 میلیمتر هم یکی از انتخاب ها خواهد بود. امیدوارم منظورت را درست متوجه شده باشم وحید جان.
سلام
متاسفانه هنوز موفق به دریافت نسخه 3 نشده ام :( ( اینترنت جدیدا شب ها یاری نمی کند ! )
اما یکی از جذابترین خصوصیات نسخه 3 (آنطور که در بتا ورژن دیده بودم ) به نظرم خروجی های Slide Show همراه با موسیقی است ! ( قبلا فقط خروجی PDF در درسترس بود )
به نظرم برای ساختن مالتی مدیا ابزار مناسب و مفیدی باشد.
موافقم. یکی از مهمترین کاربردهایش مثلا برای من، وقتی است که با دوستانم به تفریح یا سفرهای غیر عکاسی میرویم و عکسها را طبیعتا من باید بگیرم. مطمئنا یک Slideshow همراه با موسیقی مناسب برایشان جذاب تر و به درد بخور تر خواهد بود تا مجموعه ای از عکسهای JPEG با حجم زیاد و سایز 100%.
Slideshow با فرمت MP4 و در سایزهای بسیار متنوع (از 320x240 گرفته تا 1080p) قابل ذخیره کردن است. در ضمن، کنترلهای بخش ایجاد Slideshow هم متنوع تر و انعطاف پذیرتر شده اند.
خلاصه که به نظر من ادوبی حسابی سنگ تمام گذاشته و Lightroom دارد به سمت یک نرم افزار از هر جهت کامل مدیریت workflow عکاسی دیجیتال نزدیک می شود.
امروز فرصتی شد تا کمی با Lightroom 3 سر و کله بزنم! شخصا جذابترین تغییرات برای من تا به اینجای کار این 3 مورد یوده :
- سرعت کلی برنامه به طور محسوسی بهتر شده، به عنوان مثال در قسمت Develop ، لغزندهها ( Slider ) خیلی روانتر حرکت میکنند و تاثیر تغییرات زودتر رندر میشود.
( حس میکنم کل برنامه بهتر cash میشود، یعنی مثلا سوئیچ کردن بین Library و Develop سریعتر شده )
- همانطور که دوستان اشاره کردند سیستم کاهش نویز متحول شده است و تقریبا نیازی به بردن عکسهای پرنویز به محیط فتوشاپ نیست!
- اصلاح خطاهای اپتیکی بسیار جذاب است! تازه متوجه میشوید چقدر عکسهای واید شما distrotion داشته ! :biggrin:
( به غیر از مواردی برای ویرایشهای خاص، این دو مورد اخیر رایجترین دلیل بردن عکس به محیط فتوشاپ است، که معمولا به خاطر وقتگیر بودن صرفهنظر میشد! حال شما در کمترین زمان ممکن، این دو ویژگی را بهصورت غیرتخریبی در اختیار دارید.)
نهایتا به همهی دوستان توصیه میکنم این نسخهی آخر لایتروم رو دریافت کنند.
تا مد نظر شما از ویرایش چه چیزی باشه !
در حد تغییرات نور، رنگ، شارپنس و .. یا حتی لکهگیری، بله امکانپذیر هست. خاصه در ورژنهای اخیر Adjustment Brush و Graduated Filter برای ایجاد امکان ویرایش انتخابی اضافه شدند. Spot Removal هم که از گذشته وجود داشت.
اینها همه ابزارهایی هستند که ویرایشهای معمول یک عکاس رو به خوبی پاسخگو هستند، ولی اگر نیاز به انتخاب دقیق، ایجاد لایه و .. داشته باشید باید به فتوشاپ مراجعه کنید.
سلام
دیروز در حین بک آپ گیری هفتگی لایت روم , تصمیم گرفتم چند تا از بک آپهای قبلی را برای سبک شدن درایو مربوطه پاک کنم که نمیدانم کجای کار اشتباه کردم و بعد از بک آپ گیری لایت رومم به وضعیت 1 ماه قبل برگشت, یعنی تمام عکسهایی که در این مدت در کاتالوگش وارد کرده بودم و ادیت هم شده بودند, دیده نمیشدند (خود عکسها که به وسیله لایت روم Import شده بودند موجودند) , تعداد زیادی عکس زاید هم که هفته قبل در یک اقدام انتحاری پاکسازی شده بودند , همگی بصورت تامبنیل های خاکستری با عنوان "گمشده" دیده میشدند (خود عکسها هم هفته پیش پاک شده بودند, ولی اثرشان در لایت روم هست)
خلاصه بعد از این شیرینکاری ! تنها راه باقیمانده وارد کردن مجدد عکسهای خارج از کاتالوگ به آن بود که انجام شد , ولی اتفاقی که افتاده اینست که سرعت لایت رومم به شدت پایینتر از قبل شده, پرویوی عکسهای قبلی از بین رفته بود (و تامبنیلشان) و با کلیک کردن روی هر شاخه, مدتی طول میکشد که آنها را رندر کند.
برای همین تصمیم گرفتم کمی سرعت آن را افزایش دهم, از منوی
Edit => Catalog Settings => Optimize => Relaunch and Optimize
که وارد شدم , بعد از انجام گزینه آخر و چند ثانیه فعل و انفعالات ! پیغام هشدار زیر ظاهر میشود:
و البته بعد از چند بار تکرار این فرآیند, پاسخ لایت روم تغییری نکرد ....
- و یک سوال دیگر (که احتمالا ً تکراری است), اگر بخواهم کل عکسهایم را از یک درایو به درایو دیگری منتقل کنم, چجوری باید محل جدید عکسها را به لایت روم بفهمانم که باز عنوان " گمشده " به آنها نچسباند ؟
ممنون
احتمالا فایل کاتالوگ کلا به هم ریخته است. به نظر من سعی کن همان فولدری را که فایل کاتالوگ در آن بوده به خورد این برنامه های Recovery بدهی، شاید توانستند قبلی را برگردانند.
برای سوال دوم هم، در ماژول Library، روی فولدری که میگوید گم شده است Right Click کن و Update Folder Location را انتخاب کن و در نهایت محل جدید را مشخص کن.
راهنمایی های منصوراُف در مورد آپگرید لایت روم از ورژن 2 به 3 :
کد:http://mansurovs.com/upgrading-lightroom-2-to-lightroom-3
آيا در لايت رووم امكان افزودن text به عكس وجود دارد ؟:(
بله وجود دارد مثل درج كپي رايت در زير عكس و يا نام شماره تلفن عكاس و ....نقل قول:
آيا در لايت رووم امكان افزودن text به عكس وجود دارد ؟
prerelease نسخهی دوم Lens Profile Creator برای ACR 6.1 و Lightroom3 منتشر شد.
نقل قول:
This update fixes several reported issues in the initial build.
کد:http://labs.adobe.com/technologies/lensprofile_creator/
با درود
گاهی اوقات وقتی از لایت روم به فتوشاپ عکس اکسپورت میکنم حال چه به صورت ارجینال یا کپی فایل مورد نظر در فتوشاپ با رابط ACR باز میشود واین مطلوب نیست آیا راهی به نظر دوستان میرسه ؟
لازم به ذکره این اتفاق هم در نسخه ۲ و هم در نسخه ۳ میافته .
فایلها در لایت روم پروسس شده اند و به شکل PSD و ۸ بیت اکسپورت میشوند.
اگر فتو شاپ و لایت روم ریستارت شوند فایل بدون رابط ACR اکسپورت میشود .
با تشكر از دوستان .
مشكل بنده اينست كه پس از درج متن برروي عكس اين متن فقط در همان tab مربوط به print قابل روئيت است و ظاهرا روي عكس چاپ شده قرار ميگيرد آيا براي درج متن يا امضاء روي عكس export شده كارخاصي بايد انجام داد .؟:confused:
در لايت روم 3 هنگام گرفتن خروجي فايل عكس شما گزينه اكسپورت براي ايميل را انتخاب كنيد بعد از اينكه تنظيمات ابعاد و سايز را انجام دادي بخشي دارد براي واتر مارك و كپي رايت مي تواني با زدن تيك آن بخش آن را فعال كنيد سپس متن مورد نظر را تايپ كنيد و با هر نام كه خواستيد براي مرتبه هاي آينده ذخيره كنيد و يا حتي مي توانيد لوگو سايت خود و يا هر لوگو گرافيكي ديگر را در آن بخش انتخاب كنيد تنظيمات آن هم بسيار ساده است مثلا" چند بار تكرار شود و در كجا عكس قرار گيرد و وضوح آن چقدر باشد و .....
با گرفتن خروجي متن يا لوگو مورد نظر شما بر روي عكس درج خواهد شد چه ببنيد و چه چاپ كنيد .
اگر گويا نيست بفرمائيد تا تصوير آن را هم پيوست كنم
پاينده باشيد
جناب دكتر روشن با سلام
كل چيزي كه مي بينم :
:confused::confused:نقل قول:
جزئیات جالبی دارد.
اضافه کردن واترمارک با امکان تعیین فونت و یا گرافیک، محل و مقدار شفافیت:
تعیین کردن حداکثر سایز برای یک خروجی jpeg. وقتی میخواهیم فایلی را با یک محدودیت حجم مشخص ایجاد کنیم این گزینه خیلی مفید است:
پس از زدن دكمه Quote در لينك مورد اشاره در پست قبلي متوجه لينكهاي persiangig شدم كه اين لينكها رو در browser كپي past كردم ولي بازهم چيزي نديدم (همون پيغام آشنا)
ضمیمه این پست شد.
ظاهرا تنها راه افزودن text به عكسهاي export شده در LR2.6 افزودن كپي رايت به عكس ها و زدن تيك copyright در پنجره export ميباشد . والبته مشكلي كه اين روش دارد اينست كه تمام كارها بصورت default خود LR بوده و نميشه بعنوان مثال font رنگ شفافيت و يا محل متن رو عوض كرد (اگه اشتباه مي كنم دوستان اصلاح كنند:redface:)
در ساير زبانه ها مثل web و يا print هم چنين امكاني وجود دارد اما در زبانه پرينت واترمارك فقط روي عكس چاپ شده قرار مي گيرد.
ظاهرا در LR3 اين مشكل در گزينه export fo mail حل شده است .
اما تمام جستجوهاي اينترنتي بنده براي افزودن واترمارك و امضا به عكس در لايت رووم به پلاگين mogrify plugin ختم شد كه با افزودن يك preset در پنجره export امكانات بسيارجالبي براي قابدار كردن عكس ويا افزودن متن به آن ايجاد ميكند . نسخه تريال اين پلاگين رو كه داراي محدوديتهاي است ميشه از اينجا دانلود كرد :
دوستان اگر راه بهتري سراغ دارند و يا به نسخه كامل اين نرم افزار دسترسي دارند مارا هم دريابند .:::blushing:::کد HTML:http://www.photographers-toolbox.com/products/lrmogrify2.php?sec=quickguide
با سلام
دوستان این لایتروم یکم کمبود امکانات لازم داره یا من بلد نیستم باهاش کار کنم ؟
مثلآ من بیشترین استفاده ام از ادجاسمنت لایرهاست، ( فارسی نداره ؟) مخصوصآ کرو با ماسک یا تنظیم رنگ در کروها ولی تنظیم کروی که در لایتروم دیدم خیلی محدود بود. ( برای استفاده درست ! ) ولی در لایتروم ازین تنظیمات جایی پیدا نکردم
بجای Adjustment layer میتوانید از Adjustment Brush استفاده کنید. قابلیتهای خوبی دارد.
بجای تنظیم رنگ با Curve از قسمت HSL در Lr استفاده کنید.
البته مسلما نباید از لایتروم انتظار داشت در حد فتوشاپ به جزئیات پرداخته شود.نقل قول:
با سلام
دوستان این لایتروم یکم کمبود امکانات لازم داره یا من بلد نیستم باهاش کار کنم ؟
مثلآ من بیشترین استفاده ام از ادجاسمنت لایرهاست، ( فارسی نداره ؟) مخصوصآ کرو با ماسک یا تنظیم رنگ در کروها ولی تنظیم کروی که در لایتروم دیدم خیلی محدود بود. ( برای استفاده درست ! ) ولی در لایتروم ازین تنظیمات جایی پیدا نکردم
لایتروم کارکرد خود را دارد، فتوشاپ کارکرد خود را.
البته خیلی خوب میشه که به هم نزدیک بشن.
ولی در لایتروم اقدامات اولیه را میتوان انجام داد و در صورت لزوم، جزئیات را باید در فتوشاپ ادامه داد.
همچنین اگر از لایتروم فقط برای ویرایش فایلهای خام استفاده میکنید، بهتر است از همان ACR همراه فتوشاپ استفاده کنید.
Lr3 تفاوتی از لحاظ سیستم مورد نیاز ندارد. شاید حتی در برخی قسمتها، افزایش performance را حس کنید.
ببينم...من تا الان در قسمت پرينتر امضا يا text رو روي عكس ميانداختم و بعد با مشخص كردن ppi مورد نظرم براي چاپ عكس رو print to file ميكردم.نتيجه اين ميشد كه حالا يه عكس jpg داشتم با امضا يا text روش با هر فونتي كه دوست داشتم...بعد اين فايلو ميدادم براي چاپ.
آيا اين كار(منظورم print to file كردن و بعد چاپ ) ايرادي داره؟ مثلا در كيفيت چاپ اثر ميگذاره؟ اگه نه چرا از اين روش استفاده نميكنيد؟
سلام
پیشرفت چشمگیر نویزگیری در لایت روم 3 نسبت به 2 در عکسهای زیر به خوبی مشهود است
عکسها با D3s و 1D IV گرفته شدند, در ایزوهای 6400 و 12800 و 25600
http://ericreagan.smugmug.com/Sample...25_Yw3bn-O.jpg
http://ericreagan.smugmug.com/Sample...06_JHws6-O.jpg
http://ericreagan.smugmug.com/Sample...96_rpVUi-O.jpg
یعنی وقت خداحافظی با Noise Ninja و NoiseWare رسیده ؟! :cool:کد:http://www.photographybay.com/2010/06/25/extreme-iso-settings-with-the-d3s-1d-mark-iv-and-lightroom-3/
لایت روم 3 دوربین canon 550 d رو ساپورت میکنه. در صورتی که با ورژن 2.6 پشتیبانی نمیکرد البته برای format RAW.
تو لایت روم 3 وقتی میخوام عکسها رو import کنم قسمت organize مثل ورژن قبلی نیست که بخوام مثلا بر اساس تاریخ برام وارد کاتالوگ کنه , چطور میشه اینکارو انجام داد ؟
فرقی ندارد.
احتمالا روی عکسهای هارد امتحان کرده اید و گزینه ورود به کاتالوگ بدون تغییر مکان را انتخاب کرده اید که آن قسمت نمایش داده نشده است. در حالاتی که محل فایلها تغییر می کنند ( copy می شوند ) گزینه مورد نظر شما نمایش داده می شود.
بله , فایلها روی هارد هستن و بدون کپی یا تغییر مکان وارد کاتالوگ کردم
حالا اگه بخوام بدون تغییر مکان یا کپی فایلها بر اساس تاریخ مرتب بشن راهی نداره ؟
پ.ن : راهش اینه که عکسها رو کپی کنیم یه جای دیگه و بعد از اونجا import کنیم به لایت روم و همزمان یه کپی هم در محلی که میخوایم ازش میگیریم در اینصورت منوی نامگذاری و مرتب کردن بر اساس تاریخ یا ... نمایان میشه
خوب بالاخره من هم یه شب تاصبح کاننکت موندم تا با اینترنت dialup (زغالی) 165MB لایترووم 3 رو دانلود کنم .اولین مزیت قابل توجه این بود که از نظر سرعت تفاوتی با LR 2.6 حس نکردم .
ودومین چیزی هم که سراغش رفتم امکانات جالب WATERMARK بود .
هیچ وقت از نویزریداکشن LR2.6 نتیجه جالبی نگرفتم و به نظرم تا حدی بی مصرف بود و اگر زیاد برنویزگیری اصرار میکردی به بافت عکس لطمه میزد لذا مدتها بود که به ناچار از NOISWARE استفاده می کردم . بنظر میاد در LR3 نویزگیری پیشرفت قابل توجهی داشته البته هنوز فرصت مقایسه اوون رو با NOISWARE پیدا نکردم .