کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
اینها را تست کن:
- در همان فولدری که کاتالوگ وجود دارد، preview ها وجود دارند. محتویات انها را به جای دیگری منتقل کن.و دوباره برنامه را اجرا کن.
- در قسمت تنظیمات کاتالوگ cataloge setting اول relaunch & optimize را تست کن. بعد در قسمت metadata آن، گزینه automatically write changes را اگر انتخاب شده، غیر فعال کن.
- از لایت روم خارج شو و در فولدر
C:\Documents and Settings\nmroshan\Application Data\Adobe\Lightroom\Preferences
یک فایل هست. اسمش را تغییر بده و مجددا لایت روم را اجرا کن. ( بجای nmroshan در مسیر فوق، طبعا اسم یوزر خودت هست).
- اگر این کارها جواب نداد، به ادرس زیر برو که در آن خود ادوبی یک سلسله کارها را برای رفع اشکال لایت روم گفته است.
کد:http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=333653&sliceId=2
ویرایش توسط nmroshan : Tuesday 18 December 2007 در ساعت 01:25 دلیل: اصلاح لینک
سلام
من این ورژن 1.3 رو نصب كردم و خیلی به نظرم جالب اومده
خودم با فتوشاپ كار می كردم و هنوزم می كنم
ولی لایت روم یكسری تنظیمات راحت تر از فتوشاپ داره كه اونو بسیار تو دل برو كرده
حالا سوال من اینه كه غیر از ویرایش روی عكس آیا می تونیم كار آرشیو عكس رو هم با لایت روم انجام بدیم
مثلا من الان بالای 13.000 تا عكس دارم كه می خوام اونا رو شاخه بندی و گروه بندی كنم تا در مواقع لزوم با یه سرچ كوچولو سریع در دسترس باشند
آیا این كار هم از لایت روم بر میاد یا باید با برنامه های دیگه ای كه آقا هادی زحمتشو كشیده مثل مدیا پرو این كار رو انجام داد
ممنونم از راهنماییتون
راستی من هنوز باهاش انس نگرفتم یه كمی برام گنگه هنوز تا بتونم بهش مسلط بشم طول می كشه
یا علی
بله. امکان آرشیو و مدیریت آن توسط این برنامه وجود دارد.
مشکلی برام پیش اومده که انقدر روتین و تکراری شده که روم نمیشه دیگه سوال کنم..
راجب همین مشکل تفاوت رنگ در لایت روم و خروجی اون, color space خروجی, profile ئه مانیتور و هر چی که به ذهنم میرسید رو sRGB گذاشتم اما بازم این تفاوت برطرف نمیشه.
به طور خلاصه عکسها داخل لایت روم به طور محسوسی گرم تر هستند و مثلا" پرتره هایی که اکسپورت میشن خیلی دیگه بی روح میشن و ..
چه مواردی دیگه ای میتونه در این مورد تاثیر گذار باشه؟
ممنون
محمد زرندی
متوجه این قسمت سوالتان نشدم :
در کجا color space را روی پروفایل مانیتور گذاشتید؟color space خروجی, profile ئه مانیتور و هر چی که به ذهنم میرسید رو sRGB گذاشتم اما بازم این تفاوت برطرف نمیشه.
چه چیزی را sRGBکردید؟
پروفایل تنظیم شده در قسمت color management ویندوزتان چیست؟
خروجی مشکل دار را در ویندوز میبینید یا در فتوشاپ؟
در Preferences > External Editing هر دو قسمت Edit in Ps و Additional External Editor .در کجا color space را روی پروفایل مانیتور گذاشتید؟
چه چیزی را sRGBکردید؟
که اولی برای خروجی به فتوشاپ هست گویا..
در قسمت Export در Image Settings هم Color Space رو sRGB گذاشتم.
sRGB Color Space Profileپروفایل تنظیم شده در قسمت color management ویندوزتان چیست؟
در ویندوزخروجی مشکل دار را در ویندوز میبینید یا در فتوشاپ؟
محمد زرندی
با سلام خدمت جناب اقای روشن عزیز
این امكان آرشیو رو كه فرمودید رو یه كم بیشتر توضیح می دید
نمی دونم منظورمو می گیرید یا نه
منظورم اینه كه كسی از دوستان می تونه یه توضیحات كوچولویی در مورد بخشای مختلف نرمافزار بده
شاید براتون خنده دار باشه
ولی اصلا خنده دار نیست
چون شنا یا دیگر دوستان باهاش كار كردن الان كاملا مسلط هستند
ولی برای من یا شاید افراد دیگه ای كه تازه با این برنامه می خوان كار كنند سخت هست و نمی دونن كه این برنامه چه كارایی هایی داره و چی كار باید بكنند باهاش
من خودم به فتوشاپ مسلطم و كسی اگر مشكلی داشته باشه تا جایی كه بتونم براش می تونم توضیح بدم و اصلا جای تعجب هم نداره چون برای من آب خوردنه ولی برای شخص تازه كار نه
الان من توی این برنامه لایت روم كاملا صفر كیلومترم
دكتر جان بخند :::big grin::: كه ما خیلی گیجیم
ولی كمكمون كن
حالا شما فرصت نكردی بقیه دوستان پا پیش بذارن
یه آموزش فارسی براش بنویسن
خیلی ژر توقعم نه
بازم ممنونم