بهتره از system restore ویندوز هم استفاده کنید، برگردید به تاریخ زمانی که درست بود.
بهتره از system restore ویندوز هم استفاده کنید، برگردید به تاریخ زمانی که درست بود.
دوست عزیز
در زمانی سیستم مشغول پروسس هست Task Manager را ببینید . دو مطلب اهمیت دارد.
1 - در بخش Processes ببینید بیشترین پروسس در حال انجام چیست و چه چیزی سیستم را درگیر کرده .
2 - در بخش Performance به عدد PF Usage نگاه کنید .
با دانستن این موارد بهتر می توانیم کمکتان کنیم.
مطلب دیگر اینکه فکر میکنم اگر تعداد عکسهای هر آلبوم را محدودتر کنید سرعت کار Lightroom بالا برود.
ارادتمند
تورج فارسی
با سلام و با تشکر از جناب آقای تورج عزیز
گرینه اولی که فرمودید رو نگاه کردم و این برنامه بیشترین NMIndexStoreSvr.exe بین 89 تا 95 درصد از پروسس سیستم رو درگیر کرده و تنها 2 تا 5 درصد به لایت روم اختصاص داده شده است
من وقتی پروپرتیس این برنامه رو باز کردم دیدم در مورد نرو هوم nero Home یه چیزی نوشته و فکر می کنم مربوط به برنامه نرو باشه الانم نمی دونم چی کار کنم اونو حذف کنم یا نه و اگر اینکار رو انجام بدم جایی آسیب می بینه یا نه؟ لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدم
در مورد گزینه دومی هم که فرمودید در بخش Performance به عدد PF Usage نگاه کردم cpu usage که آمپر چسبونده و رفته رو 100% و پایین نمیاد و عدد memory هم از 922 گذشته و یه وقتی میاد روی 850 و دوباره میره تا 922 .
در مورد مطلبی که آقای حاجی جان فرمودند هم باید بگم که ممکنه کار ساز باشه ولی اصلا برام امکانش نیست چون کلی برنامه نصب کردم و آپدیت نرم افزاری داشتم برای همین امکانش نیست.
حالا با این توضیحات می فرمایید که چی کار کنم؟
منتظر می مونم
با تشکر یا علی
ویرایش توسط okey : Tuesday 1 July 2008 در ساعت 14:19
با سلام
من حس کنجکاویم و یا همون فضولیم اجازه نداد تا منتظر دوستان بمونم و اون برنامه رو از سیستم حذف کردم یعنی اند پروسس رو زدم و سیستمم نفس کشید و لایت روم مثل سابق شروع به کار کرد
خدا به این آقای تورج عزیز عمر بده که کلی حال داد به ما
ولی الان متوجه یک مشکل دیگه شدم و اونم اینکه این برنامه با یه ری استارت دوباره مشغول فعالیت میشه و باز روز از نو روزی از نو
یعنی هر دفعه که ویندوز میاد بالا باید اونو حذف کنم تا لایت روم و کل سیستم نفس بکشه
این برنامه مربوط به نرو هوم هست و نمی دونم اصلا به چه کاری میاد و چطور میشه به طور کامل حذفش کرد
ممنون میشم در این مورد توضیح بفرمایید
چون الان علت سنگین شدن لایت روم مشخص شد و حالا باید ببینیم که چطور میشه از شر این برنامه خلاص شد
با تشکر
برنامه NMIndexStoreSvr.exe برای تهیه بانک اطلاعاتی برنامه Nero است و قطع آن ضرری ندارد.
برای جلوگیری از اجرای خودکار آن در قسمت Control Panel بخش Administrativr Tools و سپس Services را انتخاب کنید.
در لیست موجود در ستون سمت چپ فایل NMIndexStoreSvr را پیدا کنید و روی آن DoubleClick کنید.
در وسط پنجره باز شده بخش Startup type را به حالت disable تغییر دهید.
سیستم را مجدداً راه اندازی کنید.
موفق باشید.
تورج فارسی
این برنامه قسمتی از Nero Scout است که تمام رسانه های و فایل های مولتی مدیا رو اسکن کرده و کاتالوگ سازی میکنه
در منوی RUN عبارت زیر رو تایپ کنید
MSCONFIG
در پنجره باز شده به سربرگ StartUp برید
در این قسمت لیست برنامه هایی که هر بار با شروع ویندوز آغاز میشن آمده . میتونید برنامه مورد نظر رو از اینجا حذف کنید
غیر از این در قسمت
Start/ All Programs / StartUp
و نیز در
Scheduled ویندوز و نیز در قسمت هایی از رجیستری ویندوز میتونید برنامه هایی رو که هر بار با شروع ویندوز یا بر حسب زمان های خاص اجرا میشن ببینید
متاسفانه در یکی دو سال اخیر هر برنامه ای که به بازار میاد میخواد کنترل کل سیستم رو بدست بگیره و نرو هم از این قاعده مستثنا نیست
خیلی وقته که فقط از Micro Nero استفاده میکنم
===============
ببخشید جناب تورج خان. نوشته شما رو ندیده بودم
با سلام
آقای تورج عزیز از لطفتون ممنونم مشکل فعلا حل شد و این مسیری که گفتید رو هم رفتم ولی متاسفانه این فایل رو پیدا نکردم تا disable کنم جالب اینجاست که الان که چندین بار ری استارتش می کنم اصلا این برنامه در پروسس نمیاد تا حذفش کنم و لایت روم خیلی راحت داره کار می کنه
باز هم برای راهنماییهاتون تشکر می کنم
اما از دلباز عزیز هم تشکر می کنم و تمام مسیرهایی که ایشون هم گفتند رفتم و دیدم ولی متاسفانه یا خوشبختانه این برنامه اونجا هم نیست ولی الحمدلله مشکل من حل شد
حالا یادم می مونه که اگر باز هم مشکلی ایجاد شد به همین مسیرهایی که شما دوستان گفتید می رم و اگر این فایل موجود بود اون رو از بین می برم . فعلا که اوضاع خوبه و مشکلی نیست.
از دکتر روشن هم برای سرعت در پاسخگویی شون و اینکه اولین نفری بودن و همیشه هستن که به دوستان در رفع مشکلاتشون کمک می کنن تشکر می کنم.
واقعا خرد جمعی و عقل گروهی و کار گروهی که می گن اینجا خودشو نشون میده و دوستان واقعا در رفع مشکلات هم خوب تلاش می کنند و موفق هستن
باز هم از همه دوستانی که توی این فرومها و انجمنها زحمت می کشن و به دوستان دیگه کمک می کنند و یا اطلاع رسانی می کنند تشکر می کنم
یا علی
ببخشید اگر تاپیک به مسیر خطا میره
اما این برنامه همانگونه که گفتم قسمتی از Nero Scout است
شما به راحتی میتونید اون رو در خود برنامه Nero و در قسمت Option غیر فعال کنید
اگر باز هم فعال بود آنگاه به مسیر های گفته شده برید
اصل برنامه در این مسیر قرار داره
C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\MediaLibraryNSE.dll
بنابراین برای مقابله با اون این نوشته رو در منوی Run تایپ کنید
regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\MediaLibraryNSE.dll"
به هر حال یک قابلیت بی خود در کامپیوترهای شخصی است
آیا کسی هست که ندونه فایل های صوتی و تصویریش در کجاست
سلام
اقایون شما چرا روزه شک دار میگیرین
موقع نصب نرو تنها کافیست که از گزینه custom تنها قسمتهای مورد نظرمان را تیک بزنیم و نصب کنیم همین
پ.ن شما هم اوکی عزیز اگر میخوهید خیالتان اسوده باشد همین کار را بکنید
برنامه هائی مثل word - nero - acdsee , ...
خب دیگه این دوستمون برنامه رو نصب کرده بود . مگر اینکه کلا برنامه رو حذف و در نصب مجدد آپشن ها رو از انتخاب خارج کنه . که خیلی وقت گیرتره