با درود
در مورد استفاده صحیح از لایت روم و روند کاری در مورد آرشیو کردن تصاویر ÷یوست شاید کمک کند وشاید دوستان بتوانند راهنمایی بیشتری کنند.
با درود
در مورد استفاده صحیح از لایت روم و روند کاری در مورد آرشیو کردن تصاویر ÷یوست شاید کمک کند وشاید دوستان بتوانند راهنمایی بیشتری کنند.
با درود
باید توضیحاتی داده میشد .
در تصویر 1 فایلها از کارت دوربین به دسک تاپ با نام اصلی و تاریخ عکسبرداری انتقال داده میشود.
در تصویر 2 به فایلها شماره بایگانی و اسم اختصاص داده شده وبه آرشیو اصلی انتقال داده میشوند .
در تصویر 3 اضافه بر مورد قسمت 2 در این قسمت امکان تغییر نام وجود دارد و کار اصلی آرشیو و وارد نمودن شماره تلفن و سایز و شخصی که باید روی فایل مربوطه کار انجام دهد و کی ورد مربوطه مثل پرتره و کودک و خانوادگی در این قسمت تخصیص داده میشود.
در تصویر 4 در قسمت سمت راست تخصیص کی ورد و تغییر نام و غیره دیده میشود. ودر قسمت سمت چپ نوع نگهداری آرشو و کاتالوگها دیده میشود.
امید وارم با راهنمایی دوستان امکان استفاده بهتر وبیشتر از این نرم افزار بوجود آید.
در پستهای قبل همین تاپیک در این زمینه صحبت شده است. شاید مشکل شما نیز با همان روشها حل شود.
راستش از اونجایی که عنوان مشخص برای سرچ این مورد نتونستم پیدا کنم به همین دلیل مطرح کردم.
تشکر.
سلام.
یکا سوال داشتم که امیدوارم تکراری نباشه :
من تنظیماتی رو از قبیل تنظیمات PictureStyle روی فایلهای Raw توی دوربین انجام میدم و انتظار دارم که LightRoom نیز این تنظیمات رو اعمال کنه ، در حالی که وقتی فایلها رو توی محیط LightRoom باز میکنم ، ابتدا رنگها به حالت درون دوربین نمایش داده میشه و بعد از چند لحظه دوباره به حالت عادی برمیگرده ! یعنی اینکه تنظیماتی که توی دوربین توی حالت PictureStyle انجام دادیم از بین میره ! ازونجاییکه رنگهای خروجی در حات کاملا خام رو نمیپسندم و دوست دارم که از رنگهای PivtureStyle استفاده کنم ، راهی هست که تنظیمات از بین نره ؟
ممنون.
با سلام خدمت دکتر عزیز
آیا آدرس کتاب یا مجلات الکترونیکی درباره لایت روم که بتوان آنها رادانلود کرد در اختیار دارید ؟
با تشکر زینلیان
درود.
خیر. شوربختانه این فعلا در لایت روم میسر نیست. من هم خیلی دنبالش گشتم ولی پاسخ گرفتم که نمیشه. چون لایت روم بر اساس تکنیک ادوبی فایلها را میخواند و از تکنیکی که کانن یا شرکتهای دیگر در ذخیره فایلها و تنظیم آنها بهره میگیرند استفاده نمیکنه.
امیدوارم که در برنامه های آینده ادوبی این کار را نیز میسر کنه.
درود
نمیدانم این نسخه جدید را دارید یا نه. چون امروز از DPreview اعلام شد ولی تاریخش کمی قبل تر است.
به هرحال سایز فایل Install بنده فرق داشت.
Update مربوط به Lightroom 1.4.1
بنده نصب کردم و مشکلی نداشت.کد:http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=3892
ویرایش توسط Tooraj : Tuesday 17 June 2008 در ساعت 16:17
تورج فارسی