امکانش وجود ندارد.
Printable View
امکانش وجود ندارد.
سلام
با تشكر از جناب روشن
البته اين سوال را از اين جهت پرسيدم كه در مجموعه يكي از دوستان يك شبكه داخلي و 5 كامپيوتر وجود دارد.خود ايشان راهبر اين سيستم به حساب ميآيد. 2 عدد از اين كامپيوتر ها مخصوص دو فتوشاپ كار(در اصطلاح عاميانه) است.اين دوست ما با توضيحاتي كه در خصوص لايت روم براي ايشان دادم»مشتاق به استفاده از اين نرم افزار شد ولي اصرار داشت كه كاتالوگها توسط همه كامپيوترها قابل دسترسي باشند.
به نظر من اين تك كاربره بودن نرم افزار در مواردي مثل بالا مشكلي جدي ايجاد ميكند:(.
علي ايحال حق با شماست:
مشکل همین است که نمیتوان کاتالوگ را در درایو شبکه قرار داد و باید در همان سیستمی باشد که میخواهید با لایتروم در آن کار کنید. البته دیده ام که با روشهایی توانسته اند بر این مشکل غلبه کنند اما به طور رسمی لایتروم فاقد ویژگی های مولتی یوزر و Catalog sharing است. قول هایی داده شده است که در نسخه های بعدی برای حل این مشکل، راه حلی اندیشیده شود.
نسخه Release Candidate لایت روم 2.3 و ACR نسخه 5.3 عرضه شده اند. این نسخه ها آزمایشی هستند.
پیشنهاد میکنم صبر کنید و نسخه نهایی اینها را دانلود کنید.
مجموعه 180 تایی از Presetهای لایتروم همراه با نمونه کار هر یک:
کد:http://www.flickr.com/groups/presets/discuss/72157612664073371/
با سلام خدمت دکتر روشن
ادیتور خارجی من فایل tiff را میشناسد اگر بخواهم از همه raw ها tiff بسازم باید انها را به فتو شاپ ببرم و سیو را زده خارج شوم یا هنگام ورود به ادیتور خارجی tiff تولید شود ولی من ضمن آنکه میخواهم تنظیمات لایتروم روی عکس اعمال شده با هر بار رفتن به ادیتور خارجی کپی مجددی ساخته نشود اگر از انتخاب اورجینال استفاده کنم فایل خام دایت نشده را تحویلم میدهد .راه حل چیست؟
باتشکر زینلیان همدان
اگر درست متوجه منظورتان شده باشم، راه حل مشکل شما ساده است. شما میخواهید از فایلهای RAW خود پس از اعمال تنظیمات لایتروم یک خروجی TIFF برای برنامه ویرایشگرتان بگیرید.و این امکان را داشته باشید که در آینده به دفعات کار ویرایشی روی آن انجام دهید، بدون آنکه کپیهای دیگری ساخته شود.
- فایل RAW خود را در لایتروم ویرایش کنید و یک خروجی TIFF از آن، برای برنامه مورد نظر بگیرید. این برنامه را قبلا باید به لایت روم معرفی کرده باشید. این خروجی حاوی همه تنظیمات لایتروم نیز خواهد بود و به صورت یک فایل TIFF مجزا در همان فولدر فایلهای RAW شما ساخته خواهد شد.
- این فایل TIFF را در برنامه خارجی خود ویرایش کنید و در نهایت آن را با گزینه Save ذخیره کنید. این کار باعث خواهد شد که تغییرات اعمال شده در لایتروم نیز منعکس شود.
- در دفعات بعد برای ویرایش مجدد این فایل TIFF کافیست در لایتروم این فایل TIFF را ( که در کنار فایل RAW اصلیاش نمایش داده میشود) انتخاب کنید و از گزینه Edit in قسمت Edit Original را انتخاب کنید. با این کار کپی دیگری ساخته نخواهد شد و همان فایل TIFF قبلی مجددا در برنامه خارجی شما باز خواهد شد.
فایده مهم این روش چیست؟
1- با اینکار نیازی نیست که فولدر مجزایی برای فایلهای TIFF خود بسازید. فایلها در همان فولدر اصلی ذخیره میشوند و این مساله در مدیریت فایلها خیلی مفید است.
2-نیازی نیست بروید در انبوه فایلها دنبال این فایل TIFF بگردید و آن را برای ویرایش در برنامه باز کنید. کافیست بروید در لایت روم و فایل TIFF را که در کنار فایل اصلی خود قرار دارد، انتخاب کرده و کار را ادامه دهید. فقط دقت کنید فایل RAW را انتخاب نکنید.
3- با این روش میتوانید فایلهای TIFF یا PSD چند لایه خود را نیز ذخیره کنید و در مواقع ضروری مجددا از طریق لایت روم آنها را در برنامه مورد نظرتان باز کنید، ویرایش کنید و ذخیره کنید. تغییرات روی فایل چند لایه و نیز روی Preview آن در لایتروم منعکس خواهد شد و همیشه میتوانید براحتی و به سرعت آخرین وضعیت فایل را ببینید.
با سلام
با اجازه جناب روشن نکته ای را هم من اضافه کنم:
گزینه stack with original را نیز فعال کنید. با اینکار و collapse کردن stack ها محیط کار جمع و جور تری خواهید داشت و حتا می توانید چند ورژن TIFF را در کنار هم نگه دارید.
سلام
پس از نصب نسخه 2.2 لایت روم و فتوشاپ CS4 در هنگام اجرا کردن (Edit In Photoshop CS4) پیغام خطایی به صورت زیر ظاهر می شود
This version of Lightroom may require the photoshop camera raw plug-in version 5.2 for full compatibility
متاسفانه این پیغام خطا کماکان پس از نصب پلاگین نسخه 5.2 که از سایت ادوبی دانلود شده باز هم مشاهده می شود.
ممنون می شوم اگر راهنمایی نمایید.
پیشنهادی دارم.
البته بنده به شبکه خاصی دسترسی ندارم که اگر داشتم خودم امتحان می کردم و نتیجه را به اطلاع دوستان می رساندم.
تز کلی من بصورت زیر است:
- می توانید از یک کامپیوتر به عنوان سرور عکس ها استفاده کنید. یعنی عکس ها را همیشه روی یک کامپیوتر بریزید. فرمت های RAW را به DNG تبدیل کنید.
- روی پی سی های دیگر، هر کدام، یک کاتالوگ، مخصوص کاربر آن پی سی ایجاد کنید
- توسط Import photos from disk در هر پی سی عکس های روی سرور را Import کنید. توجه داشته باشید که گزینه Add photos without moving در کادر Import انتخاب شده باشد. (این قسمت را نمی دانم امکان دارد یا نه!)
- از این به بعد هر کاربر باید قبل از ویرایش یک عکس دستور Read metedata from file را اجرا کند تا فایل بروز شود و پس از خاتمه باید دستور Save metadata to file را اجرا کند تا ویرایش کاربر در فایل save شود و در دسترس سایر کاربران قرار بگیرد.
از تنظیمات شبکه مانند read only نبودن فایل های سرور اطمینان حاصل کنید.
ممنون میشم اگر کسی می تواند این مراحل را امتحان کند.
1- مجددا ACR را دانلود و نصب کنید.نقل قول:
سلام
پس از نصب نسخه 2.2 لایت روم و فتوشاپ CS4 در هنگام اجرا کردن (Edit In Photoshop CS4) پیغام خطایی به صورت زیر ظاهر می شود
This version of Lightroom may require the photoshop camera raw plug-in version 5.2 for full compatibility
متاسفانه این پیغام خطا کماکان پس از نصب پلاگین نسخه 5.2 که از سایت ادوبی دانلود شده باز هم مشاهده می شود.
ممنون می شوم اگر راهنمایی نمایید.
2- از طریق خود فتوشاپ، ACR را آپدیت کنید: منو Help > Updates
مشکلی که به نظرم میرسد این است که در هر زمان کاربران می توانند تنها وضعیت ویرایش عکس را بر اساس اخرین کاربری که XMP فایل را آپدیت کرده، ببینند. یعنی عملا مولتی یوزر نخواهد بود.نقل قول:
پیشنهادی دارم.
البته بنده به شبکه خاصی دسترسی ندارم که اگر داشتم خودم امتحان می کردم و نتیجه را به اطلاع دوستان می رساندم.
تز کلی من بصورت زیر است:
1. می توانید از یک کامپیوتر به عنوان سرور عکس ها استفاده کنید. یعنی عکس ها را همیشه روی یک کامپیوتر بریزید. فرمت های RAW را به DNG تبدیل کنید.
2. روی پی سی های دیگر، هر کدام، یک کاتالوگ، مخصوص کاربر آن پی سی ایجاد کنید
3. توسط Import photos from disk در هر پی سی عکس های روی سرور را Import کنید. توجه داشته باشید که گزینه Add photos without moving در کادر Import انتخاب شده باشد. (این قسمت را نمی دانم امکان دارد یا نه!)
4. از این به بعد هر کاربر باید قبل از ویرایش یک عکس دستور Read metedata from file را اجرا کند تا فایل بروز شود و پس از خاتمه باید دستور Save metadata to file را اجرا کند تا ویرایش کاربر در فایل save شود و در دسترس سایر کاربران قرار بگیرد.
از تنظیمات شبکه مانند read only نبودن فایل های سرور اطمینان حاصل کنید.
ممنون میشم اگر کسی می تواند این مراحل را امتحان کند.
نظر شما چیست؟
بله، موافقم
در اینکه multiuser نیست که شکی وجود ندارد.
اما نه به این دلیل که شما می فرمایید.
اگر بنده فایل الف را ویرایش کنم و سپس از ویرایش خودم یک اسنپ شات بگیرم با ذخیره کردن متادیتا ادیت بنده در فایل گنجانده می شود. سپس شما با خواندن متادیتا ادیت من را در کاتالوگ خود خواهید دید. حتی می توان اسنپ شات ها را به این صورت مشخص کرد:
user:reza:description
user:ali:description
کاربران باید این 3 کار را به صورت روتین انجان دهند:
- خواندن متادیتا
- گرفتن اسنپ شات با نام خودشان و توضیح مناسب
- ذخیره کردن متادیتا
با این روش ادیت کاربران دیگر آسیبی به ادیت بنده نمی زند.
اما مثلا از این جهت مولتی یوزر نیست که شما نمی توانید سطح دسترسی برای کاربران تعیین کنید و یا من می توانم عمدا ادیت شما را تغییر دهم و ...
البته بنده با این پیشنهاد قصد شبکه ای کردن LR را ندارم. فقط می تواند راهکاری باشد برای کسانی که می خواهند شبکه را شبیه سازی کنند. (به قول خودمانی تر کارمونو راه بندازه)
بله آسیبی به ادیت کاربر نمی زند اما مساله این است که برای اینکه شما ادیت همه کاربران را ببینید باید نوبت بگذارید و همگی یک به یک فایل XMP را اپدیت کنند و شما هر بار پروسه فوق را که فرمودید انجام دهید.
( و در آن پروسه حتی نیازی هم به اسنپ شات نیست، در هر بار بازخوانی، یک مورد به هیستوری اضافه خواهد شد.)
منظور شما را از نوبت متوجه نمی شوم!
اما در مورد هیستوری فکر می کنم که هیستوری در داخل فایل های کاتالوگ ذخیره می شود و کاتلوگ هم که از طریق شبکه در دسترس نیست. اما اسنپ شات در داخل تگ های xmp ذخیره می شود. به همین دلیل ناچار به گرفتن اسنپ شات هستیم.
برای کوتاه کردن پروسه روتین می توان تنظیمات زیر را اعمال کرد:
Edit>catalog setting>metedata>automatically write changes to xmp
با اینکار قسمت ذخیره متادیتا اتوماتیک انجام می شود. اما 2 مرحله دیگر سر جای خودش باقیست.
اما سوال اصلی من هنوز جای خودش باقیست: آیا می شود عکس ها را از طریق شبکه Import کرد؟
منظورم این است که اگر مثلا 4 کاربر داشته باشید، برای آنکه فقط ادیت همه اینها را ببینید، باید اینها تک به تک فایل XMP را اپگرید کنند و شما هر بار، آن را ایمپورت کنید تا نتایج کار همگی را ببینید.
در مورد هیستوری هم منظورم این است که هر کاربر پس از اپدیت XMP، یک مورد با نام From Metadata به هیستوری هر کاربر در سیستم خودش اضافه خواهد شد.
از طریق شبکه هم نباید مشکلی در ایمپورت عکس باشد. اما امتحانش نکردم.
اخرین ورژن این مجموعه محبوب:::love2:::
کد:http://labs.adobe.com/wiki/index.php/Lightroom_2.3
Portable Adobe Photoshop Lightroom 2.3 RC build 534370 with Camera Raw 5.3 | 51.33 MB
http://pixhost.ws/avaxhome/0e/c0/000ac00e_medium.jpeg
dobe® Photoshop® Lightroom™ software is the professional photographer's essential toolbox, providing one easy application for managing, adjusting, and presenting large volumes of digital photographs so you can spend less time in front of the computer and more time behind the lens. So you can spend less time sorting and refining photographs, and more time actually shooting them. Its clean, elegant interface literally steps out of the way and lets you quickly view and work with the images you shot today, as well as the thousands of images that you will shoot over the course of your career. Because no two photographers work alike, Adobe Lightroom adapts to your workflow, not the other way around.
Lightroom lets you view, zoom in, and compare photographs quickly and easily. Precise, photography-specific adjustments allow you to fine tune your images while maintaining the highest level of image quality from capture through output. And best of all, it runs on most commonly used computers, even notebook computers used on location.
New Adobe® Photoshop® Lightroom® 2 helps you sort and find the photos you want faster, target specific photo areas for more precise adjustments, and showcase your talent using more flexible printing templates. A host of other new features and enhancements make Lightroom 2 an essential upgrade for professional photographers.
Organize effortlessly
• Automatically organize photos using Smart Collections
• Work with high-quality previews of offline images from multiple libraries and drives
• Automatically import and process high-volume shoots
• Use custom keywords to organize photos Enhanced
• Automatically rename files on import and convert to universal Digital Negative (DNG) format
• Manage photos and volumes even when they're offline
• Quickly find any photo with powerful sorting and filtering
• Apply custom presets to images on import/export
• Access and edit a comprehensive set of metadata fields
• Browse groups, compare photos, and zoom in on details
• Create virtual copies of photos to save hard-disk space
Correct, enhance, edit
• Target specific areas of a photo for dodging and burning
• Expand your workspace across multiple monitors
• Enjoy state-of-the-art 64-bit memory handling
• Tightly integrate with Adobe Photoshop CS4
• Easily compare before and after versions of photos
• Precisely convert color to black and white
• Eliminate dust, specks, and red eye
• Retrace your editing steps to return to any version of a photo
Showcase your talent
• Easily transfer images to popular photo-sharing sites
• Access a rich community of export plug-ins and web gallery styles at the Lightroom Exchange
• Print more efficiently with flexible and customizable templates
• Create web galleries with no coding required
• Sharpen photos when you output to print or the web
• Stamp your photos with metadata on output
• Compose sophisticated slide shows with music
کد:http://depositfiles.com/files/72fv6dsn3
کد:http://www.easy-share.com/1903395222/Portable%20Adobe%20Photoshop%20Lightroom%202.3%20RC%20build%20534370%20with%20Camera%20Raw%205.3.rar
کد:http://depositfiles.com/files/72fv6dsn3
[/QUOTE]کد:http://www.easy-share.com/1903395222/Portable%20Adobe%20Photoshop%20Lightroom%202.3%20RC%20build%20534370%20with%20Camera%20Raw%205.3.rar
با تشکر از شما. ولی لینک اول که پسورد داره؟
ظاهراً نرم افزاری که لینک های اعلام شده دانلود کردم دچار اشکال می باشد و در حین کار یکباره از نرم افزار خارج می شود.
آیا دوستان دیگر هم این مشگل را دارند؟
:::confused2:::نقل قول:
با تشکر از شما. ولی لینک اول که پسورد داره؟
من دانلود کردم مشکلی نداشت.:)
با سلام خدمت دکتر عزیز
اولا راه مناسب و آسان ایجاد tiff از raw چیست؟
دوما ایتور خارجی من نیاز به دو عکس دارد و امکان save هم ندارد و فقط save as داردحالا برای ورود مستقیم به لایت روم چه باید کرد؟
سوما آپدیتهای آدرس داده شده آزمایشی هستند یا اصلی؟
چهارم اینکه چرا فایلهای raw و jpeg کنون جی 10 را بصورت یک فایل ادغامی نشان میدهد در صورتیکه در ویندوز دو فایل هستند و راهی برای ادیت جداگانه jpeg هست یا باید export بگیریم؟
با تشکر
سلام علیکم
سوال اولا : راه مناسب و آسان در لایت روم؟ می توانید Export کنید فایل را به فرمت TIFF
سوال دوما: این ادیتور خارجی شما چیست؟ یعنی چه که نیاز به دو عکس دارد؟ ورود مستقیم به لایتروم یعنی چه؟ ( اگر کمی واضحتر بنویسید، مجبور نیستم این همه سوال بکنم)
سوال سوما: آپدیتها آزمایشی هستند.
سوال چهارم: برای اینکه فایلهای JPEG و RAW را به صورت مجزا ببینید، از مسیر زیر اقدام کنید:
Edit > Preferences> Import
و گزینه Treat JPG Files Next to RAW Files as Separated Photo را انتخاب کنید.
جناب دکتر سلام و با تشکر بسیار از سعه صدر و پاسخهایتان
نرم افزار خارجی من spm میباشد و برای تهیه عکسهای استریو بکار میرود وبرای تولید این عکسها نیاز به دو عدد عکس دارد اما پس از تولید عکس گزینه ای بنام save ندارد تا عکس تولید شده را بتواند بدون ایمپورت دستی و بصورت یک فایل جدید و بصورت اتوماتیک وارد فضای لایت روم بنماید والان من فایل خروجی را در جایی save میکنم و مجددا آنرا ایمپورت مینمایم که زمانبر است.
درضمن منظور از سوال ساخت tiff از raw این بود که فایل tiff را بسازد و اتوماتیک وارد فضای لایت روم نماید بصورت اتوماتیک که فعلا من فایلها را با انتخاب کپی و با تنظیمات لایت روم وارد فتو شاپ میکنم وبعد فایل را بسته و دستور save میدهم.
با درود و بدرود.
1. پس از کار در نرم افزار مورد نظر و save عکس، از دستور synchronize در لایت روم استفاده کنید.
2. در مورد قسمت دوم: LR اتوماتیک خودش چنین کاری را می کند. با انتخاب Edit a copy with lightroom adjustments. یا در قسمت export>export location گزینه add to this catalog را فعال کنید.
با سلام خدمت دوستان
آيا امكان تغيير مكان كاتالوگ لايت روم از محلي كه به صورت پيش فرض انتخاب مي شود، وجود دارد؟
با سلام خدمت دوستان
آيا امكان تغيير مكان كاتالوگ لايت روم از محلي كه به صورت پيش فرض انتخاب مي شود، وجود دارد؟
بله. میتوانید کاتالوگ را منتقل کنید. فقط باید توسط لایت روم بازش کنید تا شناسایی شود
جناب روشن: بسيار ممنون و متشكر
فكر نمي كردم به اين راحتي باشد.
نسخه جدید لایتروم و ACR منتشر شدند. اینها نسخه های نهایی هستند و دوستان میتوانند دانلود کنند:
http://www.akkasee.com/news/#13278
سریال نرم افزار Adobe Photoshop Lightroom 2.3 RC
1160-4118-3876-8976-5891-8483
1160-4972-3261-7212-9505-9568
1160-4448-0954-6479-3802-7454
1160-4171-5882-8237-3696-5104
1160-4178-0211-4118-4334-0151
با سلام
آيا در lightroom امكان استفاده از ماسك در تك تك تنظيمات وجود دارد؟
به عنوان مثال در قسمت كنتراست قسمتي را ماسك كنيم و بعد دوباره در قسمت شارپنس قسمت ديگري را؟
ممنون.
بله میتوانید به طور جداگانه Exposure، brightness، Contrast, Saturation, clarity و Sharpness را با ماسکهای جداگانه کنترل کنید.
سلام
ممنون از جوابتون.ميتونيد بيشتر توضيح بديد؟
به قسمت adjustment Brush بروید ( با دکمه K). در اینجا خواهید توانست اصلاحات فوق الذکر را به صورت براش بر هر جای عکس اعمال کنید. فقط دقت کنید Auto mask روشن باشد تا بر اساس لبه ها و تن و رنگ، ماسک را اعمال کند. اگر ویرایش خاصی برای جای دیگری لازم داشتید، یک براش جدید انتخاب کنید و اصلاح را انجام دهید. جالب اینکه دانسیته براش و میزان نرم بودن لبه براش هم قابل کنترل است.
سوالی داشتم.
در هنگام استفاده از adjustment Brush وقتی اصلاح مورد نظر به بخشی از عکس اعمال می شود به جای آنکه تاثیر آن مستقیما در عکس دیده شود لایه ای قرمز رنگ اعمال می شود و تنها بعد از بستن ابزار adjustment Brush تاثیر آن دیده می شود. در هر دو نسخه 2.2 و 2.3 این مشکل وجود دارد.
قبلا از راهنمایی شما متشکرم
سلام
این به هیچ وجه یک ایراد یا مشکل نیست، در واقع آن لایه قرمز رنگ نشان دهنده ماسک اعمال شده است تا در صورتیکه مشاهده کردید قسمتی به اشتباه زیر پوشش ماسک رفته آن را برگردانید یا اگر جایی جا مانده، آن را بپوشانید.
و برای دیدن تاثیر این ابزار نیازی نیست آن را ببندید، همانجا قابل مشاهده است (به شرطی که تغییرات اعمال شده محسوس باشد).
وحید جان
مشکل این جا است که نمی توانم این لایه قرمز را بردارم. ترجیح می دهم به جای اینکه لایه قرمز رو ببینم مستقیما تاثیر آن مانند اصلاح نوردهی، شارپنس یا ... را ببینم. جالب این جاست که در یک کامپیوتر لایه قرمز رو می بینم و در کامپیوتر دیگری بخش اصلاح شده را. گفتم شاید در ستینگ دو نرم افزار چیزی متفاوت است.
سلام.
من موقع استفاده از براش لايه قرمز را نميبينم و تاثير مستقيم براش را ميبينم.براي ديدن لايه قرمز ماسك،ماوس را روي نقطه مرجع ايجاد شده توسط براش نگه ميدارم و لايه قرمز فعال ميشود.
راستش من زياد متوجه منظور شما نشدم.نقل قول:
و برای دیدن تاثیر این ابزار نیازی نیست آن را ببندید، همانجا قابل مشاهده است
مشكل اين دوست عزيز اينجاست كه به خاطر فعال بودن مدام لايه قرمز نشانگر ماسك ايشان قادر به ديدن تاثير تغيرات اعمال شده نيستند و احتمالا هر بار بايد از بخش براش خارج شوند تا تغيرات را ببينند.من هر چه در نرم افزار خودم گشتم چيزي پيدا نكردم.
دقیقا منظورم همین است.نقل قول:
مشكل اين دوست عزيز اينجاست كه به خاطر فعال بودن مدام لايه قرمز نشانگر ماسك ايشان قادر به ديدن تاثير تغيرات اعمال شده نيستند و احتمالا هر بار بايد از بخش براش خارج شوند تا تغيرات را ببينند.من هر چه در نرم افزار خودم گشتم چيزي پيدا نكردم.
ممنون دکتر روشن،
دلم نیامد به زدن دگمه تنکس اکتفا کنم.
يك سوال احمقانه: زچطوري توي Lightroom 2.3 ميشه عكس رو SAVE كرد؟
دست گل جناب آقاي قديري و مهجوري درد نكنه. راستي توي اين Lightroom قابليت Resize كردن عكس هست؟
شما خودتون وقتي خيلي با برنامه ها كار كنيد مي فهميد كه معمولا گزينه ها و دكمه ها و كار هاي توي برنامه ها يك جور هستن فقط اسم و جا و عكس و نوعشون فرق مي كنه. راه ديگه اينه كه اينقدر با برنامه ور بريد كه آخرش به جواب برسيد.
سلام
من از Adobe Lightroom 2 استفاده می کنم و فایلهای فرمت خام الیمپوس مدل E510 رو قبلا به براحتی با این نرم افزار باز می کردم ، اما بدنه جدید E30 رو که گرفتم متوجه شدم فایلهای خام این دوربین توسط Lightromm باز نمیشه و پیغام خطا میده ! همین مشکل رو Adobe Camera Raw CS3 هم داره ، آیا کسی دلیل و راه حل رو می دونه؟
باید لایت روم را به اخرین نسخه (2.3) و ACR را نیز به آخرین نسخه ( که نیاز به CS4) دارد، ارتقاء دهید.
فکر کنم نصب شود. اگر هم نشد، سریال آن در فروم موجود است.
یک فایل PDF اینتراکتیو شامل میانبرهای کلیدی لایتروم
کد:http://www.brianreyman.com/documents/KeyboardShortcuts_Lightroom_PC.pdf
دوستانی که بیشتر با برنامههایی نظیر Ps و Lr کار کردهاند، احتمالا حرف مرا تصدیق خواهند کرد که میانبرهای کلیدی در استفاده بهینه از این برنامه ها نقش مهمی دارند. البته معمولا در این لیستها، تعداد زیادی میانبر وجود دارد که عملا بخاطرسپاری آنها ممکن نیست. اما استفاده از موارد مهم آنها، تقریبا برای یک روند بهینه کاری، اگر نگوییم الزامی، حداقل بسیار مفید خواهد بود.
جناب روشن نحوه معرفی عکس گرفته شده توسط کارت خاکستری به لايت روم عنوان به مرجع وايت بالنس به چه صورت هست ؟
ماجول Develop > دکمه W کی برد را بزنید> با علامت قطره چکان آن، روی قسمت خاکستری کارت کلیک کنید. بعد همه عکسهایی را که در همین شرایط گرفتهاید را انتخاب کنید (CTRL+A) و دکمه Sync را بزنید. در صفحه تنظیمات Sync Setting فقط گزینه White Balance را انتخاب کرده و Ok کنید.
سلام
دوستان برای اضافه نمودن واترمارک از پلاگین mogrify استفاده کردم..ولی این نرم افزار همش ایراد میگیرد
راه دیگری برای اضافه نمودن واترمارک نیست؟
ممنون.
یه سوال خیلی ابتدایی!:::blushing:::
از وقتی lightroom رو نصب کردم،هر وقت یه فلش مموری،دوربین،پرینتر و یا مموری رو به نوت بوکم وصل میکنم این برنامه هم باز میشه!راهی هست که بشه این حالت رو کنسل کرد؟
سلام مسعود جان.
باید در منوی Edit->Prefrences وارد تب Import بشی و Show import dialoge when a memory card is detected رو غیر فعال کنی.
با تشکر.
با سلام خدمت دكتر و دوستان عزيز
در لايت روم چگونه تصوير را نگاتيو كنيم؟
سلام
دانلود لايت روم v2.4 :
Adobe Photoshop Lightroom v2.4.572242
کد:http://rapidshare.com/files/248310316/Adobe.Photoshop.Lightroom.v2.4.572242.Multilingual.Incl.Keymaker.REPACK-CORE.rar
درود
لایت روم روی سیستم من خیلی کنده و سرعتش پایینه مخصوصا هنگام گرفتن خروجی و تهیه ماسک ، در کل سرعتم پایینه باید چه کار کنم ؟؟؟
و وقتی از ماسک استفاده می کنم فقط می تونم یکی از فاکتور های
exposeure,saturation,clarity,brightness,sharpness, contrast رو تنظیم کنم و وقتی بخوام بقیه فاکتورها رو تنظیم کنم روی تصویر اعمال نمی شود .
فکر می کنید مشکل چیه؟؟ و باید چه کنم؟؟
دوست عزیز
البته شما دقیقا نفرمودید چه پردازنده ای روی سیستم سما نصب است.
و نوع حافظه (رم) را نیز مشخص ننمودید
ولی کلا این پیکربندی سخت افزار که ذکر شده است از Minimum system requirements برای Lightroom 2.0 ضعیفتر می باشد.
Minimum system requirements for Lightroom 2
Windows
* Intel® Pentium® 4 processor
* Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 or Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise (certified for 32-bit and 64-bit editions)
* 1GB of RAM
* 1GB of available hard-disk space
* 1,024x768 display
* CD-ROM drive
کد:http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/systemreqs/
درود
ممنون از شما ولی مشخصات سیستم من همین فقط رم 512 دارم ، و مشکل اینه که گاهی برنامه سریع عمل میکنه ولی گاهی کنده.
من در کل پاسخ سوالم رو نگرفتم مخصوصا قسمت دوم سوالم که پرسیدم در قسمت ماسک ، فقط یکی از شش پارامتر متغیر رو می تونم تنظیم کنم و تغییرات دیگر اعمال نمی شود چرا؟؟؟
امیدوارم دوستان متخصص کمک کنند