512 مگ رم برای برنامه های adobe خیلی کمه و اولین مشکل که خودشو نشان میدهد پایین بودن سرعت حین کار بدلیل استفاده از scratch disk میباشد.
Printable View
512 مگ رم برای برنامه های adobe خیلی کمه و اولین مشکل که خودشو نشان میدهد پایین بودن سرعت حین کار بدلیل استفاده از scratch disk میباشد.
همانگونه که دوستان گفتند مشکل اصلی شما همان کمبود RAM است. برای کار با لایت روم 2 و فتوشاپ CS4 ، حداقل مقدار مورد نیاز 2 گیگابایت و در مقدار مطلوب 4 گیگابایت است.
قسمت local Adjustment و Mask لایتروم، جایی است که کمبودهای سختافزاری سیستم را سریعا به رخ شما میکشد. وعملا استفاده از آن قسمت را در صورت کمبود سخت افزاری، غیر ممکن میکند.
البته این احتمال را نیز نمی توان ندیده گرفت که ممکن است روش استفاده شما از این قسمت صحیح نباشد.
با سلام.
چند سوال در مورد لایت روم.
1. تا جایی که من فهمیدم کاتالوگ لایت روم ( همان پایگاه داده یا Database) از سیستم File Based استفاده میکند. آیا محدودیتی در تعداد فایل های موجود در یک کاتالوگ لایت روم وجود دارد؟
2.روش اصولی برای مدیریت عکسها در کاتالوگ ها چیست؟
مثال - عکسهای مربوط به هر سال در یک کاتالوگ جداگانه یا همه عکسها در یک کاتالوگ
البته این دسته بندی ها می تواند سلیقه ای هم باشد.
3.در هنگام استفاده از لایت روم با نرم افزار DxO Optics Pro ، از کدام سناریو موجود در مستندات Dxo Optics استفاده میکنید.
با تشکر از همه دوستان و اساتید.کد:http://www.dxo.com/intl/photo/dxo_optics_pro/workflow/working_with_adobe_lightroom2
1- عدد مطلقی به عنوان حداکثر تعداد عکسهای یک کاتالوگ وجود ندارد. اما در سیستمهای مختلف، ممکن است بسته به مقدار RAM ،نوع سیستمعامل ( 32 یا 64 بیتی) و نوع اطلاعاتی که در کاتالوگ ذخیره میشود ( تعداد کلمات کلیدی، اطلاعات جنبی عکسها، ریتینگ و ...)، کاتالوگ به حالت Unstable برسد. ممکن است در یک سیستم این مقدار ماکزیمم صدهزار عکس باشد و در دیگری، بیشتر.
2- این مساله هم استاندارد خاصی ندارد. اما عکسهای هر سال در یک کاتالوگ مجزا، کاربر را از مزایای مدیریتی لایتروم محروم میکند. موردی که بیشتر پیشنهاد میشود، جدا کردن عکسهای شخصی و کاری ( یا عکسهای خانوادگی و عکسهای غیر خانوادگی) در کاتالوگهای مجزا است. البته باز هم بستگی به فرد و تعداد عکسها و نوع عکسهایش دارد.
3- سناریو سوم توصیه نمی شود. چون در این سناریو، قابلیت مدیریت شما فقط به عکسهای اصلی محدود میشود. یعنی نمی توانید عکسهای ادیت شده و پروسس شده را با لایتروم مدیریت کنید.
انتخاب بین سناریو اول و دوم بستگی به این مساله مهم دارد که با کدام نرمافزار میخواهید، پروسس RAW را انجام دهید. اگر بخواهید پروسس RAW را با لایتروم انجام دهید، مجبورید که سناریو دوم را انتخاب کنید.
با سلام
دوستانی که این فایل رو دانلود کردن یه لطفی به من بکنن , من دانلودم روی 99 % گیر کرد :(
پس از unzip کردن 28 تا فایل درست میشه که من آخریش رو کم دارم اگه دوستان یه محبت کنن اون فایل آخر رو واسه من بفرستن ممنون میشم , 3.8 مگ بیشتر نیست .
فایل cr-plp2v.zip
یا اینکه فایل Setup.part28.rar
اگه زحمتی نیست به ایمیلم بفرستید : Arash.pic@gmail.com
با سلام خدمت دوستان گرامی
سوالی دارم که اگر تکراری است به بزرگی خودتون ببخشید
زمانی که عکسی را در لایت روم باز می کنم ظاهرا کمی وایت بالانس آن تغییر می کند و بعد از انجام تنظیمات و اکسپورت هم عکس با چیزی که در برنامه لایت روم است فرق می کند. اگر دوستان راهکاری پیشنهاد بدهند بسیار ممنون می شوم.
سلام
با اجازه از جناب روشن. ممكن است دليل اين مشكل شما ويرايش و خروجي 16 بيتي باشد كه بعد از وارد كردن به فتوشاپ و ويرايش و يا باز كردن عكس توسط برنامه هاي نمايش عكس ، عكس شما دچار تغيير رنگ و كنتراست ميشود.
سوالتان دو قسمت دارد:
1- عکسی که در لایتروم باز میکنید، رنگ غیر طبیعی دارد
اگر عکس RAW است، بعید نیست که Review آن در لایت روم با Preview در سایر مبدلها متفاوت باشد. اما معمولا در مورد عکسهای JPEG چنین مشکلی وجود ندارد.
2- خروجی عکس از لایتروم دارای رنگ غیر طبیعی است.
علل مختلفی می تواند داشته باشد:
خروجی شما با فضای AdobeRGB باشد
یا اینکه اصلا اشکالی در پروفایل های رنگ سیستم عامل داشته باشید.
با سلام.
چگونه ميشود در لايت روم تعدادي عكس را همزمان flag زد و يا ليبل رنگي؟و همچنين چطور ميتوان به صورت يكجا از تعدادي عكس انتخاب شده كپي مجازي تهيه كرد؟
با تشكر.
نمیدانم درست متوجه شدهام یا نه. اما در همه مواردی که فرمودید، کافیست اول انتخاب گروهی را انجام دهید و بعد، فانکشن مورد نظر را اعمال کنید.
سلام.
من همين كار رو انجام ميدهم اما تاثير آن فقط بر روي اولين عكس انتخابي اعمال ميشود.مثلا براي كپي مجازي با انتخاب فرضا ده عكس و زدن ctrl+' يا ارسال دستور از منوها فقط يك كپي از اولين عكس ساخته ميشود.
ممكن است جايي در منوها تنطيم خاصي وجود داشته باشد؟
و يك سوال ديگر: چطور ميتوان تنطيمات پيش فرض لايت رمم را هنگام بالا آمدن تغيير داد.مثلا مقدار black را صفر قرار داد يا ميزان شارپنس را تغيير داد؟
با تشكر.
شاید در روش انتخاب مشکلی باشد. به هر حال روش کار همین است.
در مورد سوال دوم.
در لایتروم می توان یکسری تنظیمات پیشفرض بر اساس نوع دوربین اعمال کرد تا هر وقت که عکسهای این دوربین وارد لایتروم میشود، به طور خودکار این تنظیمات اعمال گردد. علاوه بر این در یک دوربین خاص میتوان، بر حسب ایزو هم تنظیمات خاصی داشت تا مثلا وقتی عکسهای ایزو 1600 وارد شود، فلان مقدار کاهش نویز و شارپسازی انجام گردد.
برای انجام تنظیمات پیشفرض، ابتدا باید آن را فعال کنید ( Edit > Preferences > Preset . گزینه make Default Specific to camera serial number را چک مارک بزنید. گزینه زیرین هم برای ایجاد تنظیمات مخصوص ایزو است که فعلا انتخابش نکنید)
سپس بر روی یک عکس در ماجول Develop تنظیم مورد نظر را انجام دهید ( مثلا مقدار Black را صفر کنید). بعد دکمه ALT را بگیرد و روی دکمه Reset ( در پایین قسمت کنترلها که با گرفتن ALT تبدیل به Set Default شده) کلیک کنید. صفحهای باز می شود. در آنجا میتوانید با زدن دکمه Update to current Setting این تنظیم را به صورت پیشفرض برای این دوربین قرار دهید.
اگر بعدا بخواهید این پیشفرض را به حالت اولیه خود برگردانید، باید در همین صفحه روی دکمه Restore Adobe Defualt Setting کلیک کنید.
توجه کنید که این تنظیم فقط بر عکسهایی که از این پس وارد لایتروم میشود، تاثیر خواهد داشت و روی عکسهای فعلی تغییری مشاهده نخواهید کرد ( مگر اینکه با دکمه Reset در زیر پنل تنظیمات ، ویرایش ها را ریست کنید).
برای تنظیمات وابسته به ایزو و دوربین، مسیر مشابه است. فقط در منو Preferences آن را فعال کنید و سپس بر روی عکسی با ایزو مشخص، تنظیمات مورد نظر را انجام داده و مانند مسیر فوق عمل کنید.
یکی از کمبودهایی که در کار با لایتروم احساس میکردم، عدم امکان اکسپورت فایل RAW به یک مبدل دیگر مانند CaptureOne یا NX بود. یعنی اساس روندکاری ما، لایتروم باشد و در مواقع نیاز، فایل RAW را در مبدل دیگری پروسس کنیم و نتیجه را در لایتروم و در همان فولدر، داشته باشیم برای ادامه روند.
پلاگینی به نام open directly عرضه شده است که تا حدودی کار اکسپورت فایل RAW را راحتتر میکند. میتوان چندین مبدل RAW را معرفی و در صورت نیاز استفاده کرد.
البته نسخه آزمایشی است و مشکلاتی هم دارد.
کد:http://www.beardsworth.co.uk/news/index.php?id=P1410
سلام
جناب محمدیان ممنون از پاسخ.
روش بسیار کارآمدی را معرفی کردید.
اما در مورد سوال اول هم میتوانید کمی بیشتر توضیح دهد؟آیا روش انتخاب خاصی را باید دنبال کرد؟
من معمولا یا با ctrl+a تمام عکسها را یا با دراگ موس تعدادی عکس پشت سر هم و یا با ctrl+click چند عکس خاص را همزمان انتخاب میکنم.اما تغییرات فقط بر روی اولین عکس اعمال میشود.و یا کپی مجازی فقط از اولین عکس گرفته میشود.
تا به حال سه نسخه لایت روم را هم نصب و امتحان کرده ام.
با تشکر.
روش کار شما صحیح است. من سعی می کنم در مستندات آنلاین ادوبی، علت احتمالی این اشکال را بیابم.
اسکات کلبی در مطلبی با عنوان " چگونه از لایت روم سریعتر خروجی JPEG بگیریم" به بیان ترفندی پرداخته که در هنگام خروجی گرفتن از تعداد زیادی فایل پروسس شده، میتواند زمان اتمام عملیات را به میزان زیادی کاهش دهد.
این ترفند نیز بسیار ساده است: اگر شما تعداد زیادی فایل را میخواهید خروجی JPEG بگیرید، این کار را برای آنها بصورت یکجا انجام ندهید! کل تعداد را به حداکثر 3 گروه تقسیم کنید و در 3 دسته بطور همزمان خروجی بگیرید (مثلا ً 210 عکس را در 3 دسته 70 تایی..) اگر تعداد دسته ها بیشتر از 3 بشود، از کارآیی این روش کاسته میشود.
کد:http://www.scottkelby.com/blog/2009/archives/5329
سلام دوستان
من همیشه برای ویرایش عکسهایم با فرمت RAW از فتوشاپ استفاده میکردم. به توصیه دوستان دیروز برای اولین بار لایت روم نصب کردم. مشکلی که دارم اینه که فرمت رنگهای این نرم افزار با بقیه نرم افزارهای کامپیوترم مثل فتوشاپ و ... یکی نیست و وقتی فایلی را در لایت روم اصلاح می کنم در نرم افزارهای دیگه رنگها جور دیگه هستند.
از دیروز هرچی در منوهای لایت روم گشتم چیزی به چشمم نخورد.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
ممنون.
سلام
آیا فرقی دارد اکسپورت را در ماژول لایبرری بگیریم یا دولوپ؟
آیا میتوان از preset ها کاربردی شبیه به اکشن های فوتوشاپ انتطار داشت؟روش ایجاد آنها چیست؟
گزینه black زیر مجموعه تنظیمات ton با تنطیم level (اسلاید سمت چپ مربوط به نواحی تیره) در فوتوشاپ یک بازدهی دارند یا تفاوتی هست؟
تنظیمات اکسپورت کجاست؟به عنوان مثال چگونه میتوان پیش فرض خروجی ها را فرمت tif با 300dpi تعریف کرد؟(در حالت کلی 240dpi تعریف شده)
با تشکر
سلام علیکم.
1- خیر. تفاوتی ندارد.
2- presetها مجموعهای از دستورات پروسس، با ترتیب مشخص هستند. از این لحاظ شبیه اکشن میمانند اما مثلا نمیتوان دستور تهیه خروجی را نیز در آنها گنجانید. و بنابراین شاید از لحاظ انعطاف پذیری کمتر از اکشن ها باشند. روش ایجاد آنها هم ساده است؛ پس از انجام ویرایشهای مورد نظر در ماجول Develop، روی دکمه + که مقابل Preset وجود دارد بزنید و در صفحه ایجاد شده، دستورات مورد نظر و محل ذخیره آن را تعیین کنید.
3-واقعیت این است که پروسس تون در مبدل RAW کار مهمی است. شاید بتوان گفت اصلا هدف مهم پروسس RAW همین تعیین وایت پوینت و بلک پوینت است.
از لحاظ ظاهر مواردی که فرمودید، کاربرد شان یکی است اما یک فرق بسیار مهم دارند. در محیط فتوشاپ، شما بر روی فایلهای غیر RAW کار میکنید و در مبدل RAW بر روی فایلهای RAW. تعیین Black point باید در محیط RAW صورت گیرد. نمیگویم حتما در همه موارد بلک پوینت باید بسیار چسبیده به سمت چپ هیستوگرام باشد اما این شما هستید که باید بر حسب عکس تصمیم بگیرید و حتما این پروسس مهم را در مبدل RAW انجام دهید.
ینابراین پاسخ این است که ظاهرشان یکی است اما یکی بر روی فایلهای RAW انجام میدهد که انجام دادن دقیقش واجب عینی است و دیگری بر روی فایلهای غیر RAW . اگر دقت کرده باشید در خیلی از موارد دیگر نیاز چندانی به استفاده از level در مورد فایلهای تبدیل شده از RAW نخواهید داشت.
4- در همان صفحه Export همه این تنظیمات وجود دارد. در قسمت file setting تنظیم فرمت و در قسمت File sizing تنظیم اندازه و رزولوشن قابل انجام است.
سلام
ممنون جناب دکتر.
در این پنجره اسکرول بار وجود داشت و من تا به حال منوجه آن نشده بودم!!نقل قول:
در همان صفحه Export همه این تنظیمات وجود دارد. در قسمت file setting تنظیم فرمت و در قسمت File sizing تنظیم اندازه و رزولوشن قابل انجام است.
با سلام وتشكر از پاسخها
1- آيا در لايت روم ميتوان عكس را نگاتيو كردمثل فتوشاپ؟
2-اگر بخواهيم اديتور هاي خارجي بيش از يكي تعريف كنيم چگونه است؟
3-فرق subfolder و folder چيست ؟
باتشكر زينليان
سلام
با اجازه اساتید:
subfolder به فولدر زیر مجموعه گفته میشود یعنی فولدری که درون فولدر اصلی باشد.در لایت روم میتوانید یک فولدر اصلی (مثلا به نام عکسهای طبیعت) ایجاد کنید و سپس subfolder های مربوطه را درون آن ایجاد کنید.(مثل عکسهای دریا-عکسهای کوه و ..)به این ترتیب عکسهای خود را از درون لایت روم مدیریت کنید.
در مورد ادیتور خارجی هم خود لایت روم به طور اتوماتیک فتوشاپ را شناسایی میکند و علاوه بر آن میتوانید یک ادیتور دیگر هم در edit>preference>external editing به آن اضافه کنید اما برای بیشتر از آن من چیزی پیدا نکردم.باید منتظر نظر آقای روشن باشیم.
با درود
به مورد جالبی برخوردم.
در شبکه وقتی یک یوزر ویرچوال کپی درست میکند یوزر های دیگر نمی توانند اون ورچوال کپی را سینک کنند.
دوستان با این مورد برخورد کرده اند یا باید به دنبال رفع مشکل باشم؟
با سلام خدمت دكتر روشن عزيز
1-در گاتالوگ من قسمت Library در All photogerapher تعداد 2361 عكس را دارد اما فقط يكي را نشان ميدهد و در قسمت Already in Category تعداد 1925 كه اين درست است.
آيا اين دو بايد يكي باشد و بقيه عكسها كجاست؟
2- وقتي چند فولدر را با هم انتخاب ميكنم ديگر چيزي را نمايش نميدهد و همزمان نيز نميتوان آنها را جابجا كردو فقط اولي را منتقل ميكند براي نمايش و انتقال همزمان چندفولدر چه بكنيم؟
3-فولدري جابجا شده و ميخواهم به يك مرحله بالاتر برگردانم اما در مرحله بالاتر در لايت روم فولدري ندارم اما در اكسپلورر ويندوز دارم چگونه ميتوانم فولدر هاي فعلي را زير شاخه فولدراصلي كه در ويندوز هست نمايم؟
با تشكر از دوستان و روشن عزيز
با سلام
1.من یکسری عکس با تنظیمات RAW + JPEG گرفتم و به لایت روم Import کردم.
بعد متوجه شدم که هر دو فایل روی هم نشان داده می شود ( مثل Stack )
کمی جستجو کردم ولی گویا بعد از Import راهی نیست که بشود فایلها را جداگانه دید.
از همان فایل ها خروجی گرفتم (بعد از پروسس)
سئوال بعدی این است که ویرایش های انجام گرفته روی فایل RAW انجام شده است؟
سلام
بله.ویرایش های انجام شده بر روی فایل های raw اعمال میشود.
اصولا لایت روم نرم افزار مخصوص ویرایش raw است و به همین دلیل وقتی raw+jpg عکاسی میکنید فایلهای jpeg شما را هنگام import و ویرایش زیاد به رسمیت نمیشناسد!!
اما اگر اصرار بر ویراش جداگانه این فایل ها دارید میتوانید در منو edit>prefrences>import گزینه سوم treat JPEG files.... را تیک بزنید.
متاسفم اگه سؤالم تکراری هست ولی مشکلی که دارم اين هست که وقتی فايل های raw رو در adobe light room وارد ميکنم در همون لحظه اول خود برنامه رنگ عکس رو تقيير ميده .ميخواستم بدونم چجری ميشه از اين کار برنامه جلوگيری کرد ؟يعنی هيچ اتفاقی در زمان باز شدن يا وارد کردن فايل های raw نيفته .
ممنون
راه حل جلوگیری از این مساله، استفاده از پروفایلهای هر دوربین است. ( مقاله در بخش مقالات و بحثها در قسمت RAW فروم)
حتی میتوان این مرحله را به صورت خودکار نیز انجام داد ( در پستهای چند صفحه قبل در این مورد صحبت شده است)
سلام من در انجمن جستجو كردم ولي مطلبي در اين مورد پيدا نكردم . در بخش مقلات سابت براي ادغام تصاوير و ساخت HDR در محيط لايت لارم پلاگين را مطرح نموده بودند من دانلود و نصب كردم و محدوديت هاي كه دارد دست و پا گير است دوستان آيا سريال برنامه و يا ك ر ك برنامه را دارند ؟
مقاله مربوطه در نشاني :
http://www.akkasee.com/articles/12526/
آن مطلب قدیمی است. الان اگر نسخه جدید فتومتیکس را نصب کنید، خودبخود یک پلاگین هم برای لایت روم نصب خواهد شد. با استفاده از این پلاگین، کافیست عکسهای مورد نظر را انتخاب کنید و سپس گزینه ها را مطابق میلتان علامت بزنید. نسخه اماده شده عکس مجددا به لایت روم برمیگردد و به صورت Stack در کنار فایلهای اصلی قرار میگیرد. در مراحل بعدی میتوانید ویرایشهای تکمیلی را در لایت روم و ادامه آن در فتوشاپ را انجام دهید.
http://nmroshan2.googlepages.com/hdr.jpg
جناب روشن پرفايل دوربين رو دانلود کردم و در قسمت peresent وارد کردم .فقط ميخواستم ببينم در صورت استفاده از اين پرفايل ها ،قسمت camera calibrationa ديگه اکتيو نيست ؟چون در اين قسمت من موارد زير رو دارم :
کدوم از تنظيمات زير بايد اعمال بشه ؟
[IMG]http://i29.*******.com/2h7hs9z.jpg[/IMG]
درضمن ديدن لينک زير خالی از لطف نيست.
http://www.eos-images.com/colour-man...cr-calibration
این پروفایلهای قسمت Calibration شما قدیمی است. نسخه جدید لایتروم را باید نصب کنید تا پروفایلهای درست، نمایش داده شود. بعد از آن کافیست برای هر عکس، یکی از پروفایلهای دوربینتان ( و نه ادوبی) را انتخاب کنید تا آن تغییر رنگی که گفتید، ایجاد نشود.
جناب روشن نصب کردم ولی همچنان نميتونم 5د رو پيدا کنم .کدوم از اين ها ميتونه باشه ؟
[IMG]http://i28.*******.com/rszghv.jpg[/IMG]
چیزی به عنوان 5d وجود ندارد. همان مواردی که با Camera شروع می شود، پروفایلهای دوربین 5D شماست.
سلام
من تعداد 380 عكس دارم كه آنها در لپ تاپ خودم ذخيره كرده ام و در لايت روم تمام تنظيمات مربوط به متا ديتا و ديگر داده ها و برخي را هم اصلاح كرده و تمامي عكس هاي موجود را كه در داخل يك فولدر دسته بندي شده اند و هم چنين تمامي 380 عكس هم مشخصات جي پي اس در آن ثبت شده است را مي خواهم به كامپوتر ديگري در منزل كه آن هم لايت روم را دارم انتقال دهم .
سئوال اينجاست آيا اگر من از منو Export as catalog <-------- File را انتخاب كنم تمامي 380 عكس من با تمامي مشخصات و اطلاعات كامل انتقال به محل جديد پيدا خواهند كرد يا خير ؟
جناب آقای روشن امکان پاک کردن فایل های کاتالوگ لایت روم هست ؟ قبلا چند بار محل فایل های RAW را تغییر داده ام و بنظر میاد که فولدر کاتالوگم خیلی سنگین شده..قبلا فولدر کنونی فایل های راو را با لایت روم سینک کرده ام ولی بنظر میاد که کماکان فولدر کاتالوگ لایت روم سنگین هست.
بله؛
موقع Export پنجرهای ظاهر خواهد شد که در آن میتوانید گزینه Export Negative Files را انتخاب کنید تا علاوه بر تمام مشخصات موجود در کاتالوگ، اصل عکسها نیز همراه کاتالوگ کپی شوند. خروجی چنین فرآیندی، شامل یک کاتالوگ و یک فولدر حاوی فایلهای عکس است. حتی میتوانید Preview های ساخته شده در سیستم اول را نیز در این فرآیند بگنجانید که البته به نظرم کاری زائد و وقت گیر است و در سیستم مقصد در صورت نیاز ساخته خواهد شد.
موقع import در سیستم مقصد، از شما سوال خواهد شد که در حین import اطلاعات کاتالوگ، فایلهای عکس را در کجا کپی کند.
سلام
خب یک مشکلی بهش برخوردم که روز به روز هم حادتر میشود. (ناشی از عدم مدیریت عکسها)
قضیه از این قراره که من تمام عکسهای D60م را در یک پوشه و بدون طبقه بندی و تگ گذاشتن و ... تخلیه میکنم و هر وقت که عکسی را بخواهم چاپ کنم یا به نمایش بگذارم، عکسهای مربوطه را در لایت روم import میکنم و ادیت و خروجی و ...
ولی بعد از مدتی احساس کردم که اوضاع خیلی بلبشو شده و تصمیم گرفتم که یک سر و سامانی به آن بدهم، حالا:
1- اگر در پوشه مذکور چند زیر مجموعه درست کنم و عکسها را طبقه بندی کنم؛ آیا لایت روم میتواند عکس اصلی source را تشخیص دهد یا پیغام گم شدن آن را می دهد؟ چون همین الآن هم روی تعدادی از عکسهای اولیه چنین پیامی دیده میشود.
2- با کاتالوگ چکار کنم؟ چون کاتالوگ هم پر از عکسهایی است که پشت سر هم وارد شده اند و نیاز به طبقه بندی دارد, و هر بار که عکسهای جدیدی را وارد میکنم, برای دسترسی به عکسهای قبلی باید گزینه
previous import => all photographs
را بزنم که تا بارگذاری کامل زمان زیادی میبرد.
* اگر سوالاتم تکراری است یا جواب آن در جایی است, لطفا ً لینک دهید, ممنونم. :)
سلام
وقتی در لایت روم عکسی برای نمایش انتخاب میکنم چند لحظه طول میکشد تا با کیفیت اصلی دیده شود (عکس در همان لحظه اول قابل دیدن است اما حالت رزولوشن بسیار پایین و بعد از چند لحظه گویا render میشود و با کیفیت بالا دیده میشود).من موقع ایمپورت کردن هر دو حالت standard و1:1 را امتحان کردم اما فرقی نداشت.
آیا راهی هست که بتوان previewهای با کیفیت را در کاتالوگ ذخیره داشت تا نمایش عکس سریع تر باشد؟
سلام
یک مشکلی برای من پیش آمده، با مثال میگم:
من 100 تا عکس دارم که 50 تاش عکس پرنده هستند و تگ Birds را برایشان تعیین کردم؛
دوباره از داخل 100 عکس (کل عکسها) برای 60 تاش تگ urban را دادم؛
اگر تگ Birds و urban را همزمان کلیک کنم همۀ عکسهایی که هر یک از دو تگ را دارند نمایش داده میشود!
حال چگونه میتوانم فقط عکسهایی که هر دوتگ را همزمان دارا هستند را ببنیم؟
اگر موضوع تکراری است پوزش میخواهم، چون اصلاً نمیدانم با چه کلمات کلیدی این موضوع را میشود سرچ کرد. یکی دو مورد رو هم سرچ کردم نتیجه ای نداشت.
تا اساتید جواب بدن، این موارد به ذهن بنده میرسه:
در مواجهه با گم شدن عکس ها 2 حالت پیش میاد، یا آدرس عکس گم میشه یا آدرس فولدر..
برای حالت اول به ترتیب این مراحل باید طی بشه:
http://s134084144.onlinehome.us/gils...-lightroom.png
http://s134084144.onlinehome.us/gils...lightroom1.png
http://s134084144.onlinehome.us/gils...lightroom2.png
و برای حالت دوم :
http://s134084144.onlinehome.us/gils...lightrooma.png
http://s134084144.onlinehome.us/gils...lightroom3.png
http://s134084144.onlinehome.us/gils...lightroom4.png
اگر شما عکسها رو مجددا پوشه بندی کنید با علامت missing photo روبرو خواهید شد که از روش اول باید کمک گرفت و گزینه ی Find nearby missing photos باعث میشه که برای عکس های همجوار خود لایتروم اینکار رو انجام بده و از هر پوشه جدید یک عکس کفایت میکنه..
در مورد مساله دوم، تقریبا جواب در مورد اول هست.. چرا که با پوشه بندی عکس ها شما دقیقا شاهد همان پوشه بندی در محیط لایتروم خواهید بود که دسترسی شما رو راحت خواهد کرد. بعلاوه تگ گذاری هم مستحب موکد است!
کلیه عکس ها مربوط به این آدرس می باشد.
از مسیر Edit >> Catalog Settings >> File Handling پارامترهای Preview Cache قابل تنظیم هست، شما میتونید با افزایش گزینه ی Automatically Discard 1:1 Previews مقدار این کش رو افزایش بدید یا حتی تنظیم کنید که هیچوقت کش های قدیمی تر پاک نشوند که اینکار اصلا توصیه نمیشه به دلیل اشغال فضای زیاد و احتمالا کند شدن لایتروم..
در مورد پیدا کردن عکسهای گمشده که جناب محمد، توضیحاتی دادند اما مشکل شما فراتر از این حرفها است. :cool:یعنی چنین کاری اصلا منطق درست و حسابی ندارد و رفع مشکل فعلی، جلوی مشکلات آینده را نمیگیرد. شما در واقع از لایتروم به عنوان یک ابزار ویرایش و مبدل RAW استفاده کردهاید که اصلا به طور منفرد برای چنین کاری ساخته نشده است و بهتر بود مثلا از Adobe Camera RAW استفاده میکردید.
اما راه حل چیست؟ که هم مشکلات قبلی حل شود و هم مسیر آینده مشخص باشد.
با توجه به اینکه کاتالوگ قبلی شما اصولا به درد دنیا و اخرت نمیخورد، از خیر آن باید گذشت. نه اینکه حذف شود بلکه باقی میماند برای ارجاعات احتمالی آینده اما بهتر است یک کاتالوگ جدید را پایهریزی کنید.
حال میتوان از خود لایتروم نیز کمک گرفت تا سر و سامانی هم به اصل فولدرهای عکس بدهد. برای اینکار، کل عکسهای آن فولدر را به داخل یک کاتالوگ جدید import کنید. موقع import اما در قسمت file handling گزینه Copy photo to new location and add to catalog را انتخاب کنید. در قسمت Copy to محل جدیدی در هارد برای عکسها مشخص کنید و در قسمت organize گزینه By date را انتخاب کنید. با این روش کل عکس ها در قسمت جدید از هارد دیسک، اما در فولدرهایی که با تاریخ روز عکاسی مشخص شدهاند، کپی خواهند شد. و در ضمن وارد کاتالوگ لایت روم هم خواهند شد. در آینده نیز در پایان هر عکاسی، عکسهایتان را به همین ترتیب بر حسب تاریخ، وارد فولدرهای مربوطه کنید.
پس از این کار میتوانید آن فولدر اولیه را پاک کنید ( البته از روی هارد دیسک چک کنید که کل عکسها کپی شده باشند) و سپس از این فولدرهای جدید یک بکاپ در هارد اکسترنال تهیه کنید. با ادامه import در آینده و ورود عکسها به کاتالوگ، فولدرهای جدید را به بکاپ خود اضافه کنید.
اینراه حل به نظرم بهترین و منطقیترین راه برای مشکل شماست. چون کاتالوگ قبلی شما، چندان دارای اطلاعات مفیدی نیست که سرمایه گذاری روی آن را توجیه کند.
برای جستجوی کامل نباید از کلیک بر روی کلمات کلیدی استفاده کنید بلکه در ماجول library قسمت filter گزینه text را انتخاب کنید و در کادر روبرویش، کلمات مورد نظر را بنویسید. فقط دو نکته را فراموش نکنید. اولا گزینه Contain All را انتخاب کنید که عکسهایی را نشان دهد که حاوی همه کلمات کلیدی شما باشند و ثانیا در قسمت catalog یا folder مشخص کنید که جستجوی شما در کجا انجام شود: یک فولدر، کل عکسها و یا ...
سلام
بعد از ویرایش فایل raw در لایت روم ، وقتی از عکس خروجی( jpeg ) میگیرم و بعد دوباره در فوتوشاپ برای ویرایش دیگری عکس رو باز میکنم رزولوشن از 300 به 240 تغییر میکنه. برای اینکه رزولوشن پایین نیاد باید خروجی دیگری بگم؟؟؟( چون خیلی مواقع یک عکس رو در دو یا چند برنامه ممکنه باز کنیم)
با توجه به اینکه لایت روم خروجی raw نداره چه خروجی بگیرم که وقتی در فوتوشاپ اون رو باز میکنم رزولوشن پایین نیاد و رزولوشن 300 باقی بماند؟؟؟
عرض ادب خدمت دکتر روشن
راهی برای جایگزینی تاریخ شمسی با میلادی در Lightroom پیدا نشده ؟
در هنگامي كه مي خواهيد عكس را Export در بخش File Settings نوع فرمت آن را Orginal اگر انتخاب كنيد آن وقت خروجي شما Raw خواهد بود.
همچنين تنظيمات را با زدن كليد ctrl + , از Tab سوم تنظيمات اديت خود را در برنامه فوتوشاپ و يا برنامه دوم مشخص كنيد باز مي توانيد در آنجا رزولشن را معين كنيد .
اگر هم بصورت Smart objet به فوتوشاب انتقال دهيد مي توانيد باز هم در انجا چون فايل Raw مي باشد تنظيمات دلخواه خود را مجدد انجام داده انگار كه يك فايل Raw را باز كرده ايد.
اين روش ها را امتحان كنيد
موفق باشيد
آن رزولوشن اهمیتی ندارد. بعدا می توانید عکس را با هر دقتی که بخواهید (بر حسب اندازه چاپ) چاپ کنید.نقل قول:
بعد از ویرایش فایل raw در لایت روم ، وقتی از عکس خروجی( jpeg ) میگیرم و بعد دوباره در فوتوشاپ برای ویرایش دیگری عکس رو باز میکنم رزولوشن از 300 به 240 تغییر میکنه. برای اینکه رزولوشن پایین نیاد باید خروجی دیگری بگم؟؟؟( چون خیلی مواقع یک عکس رو در دو یا چند برنامه ممکنه باز کنیم)
با توجه به اینکه لایت روم خروجی raw نداره چه خروجی بگیرم که وقتی در فوتوشاپ اون رو باز میکنم رزولوشن پایین نیاد و رزولوشن 300 باقی بماند؟؟؟
تا جائیکه من می دانم؛ خیرنقل قول:
راهی برای جایگزینی تاریخ شمسی با میلادی در Lightroom پیدا نشده ؟
سلام
من دیشب لایت روم ورژن 2.4 لایت روم رو دانلود کردم تا دیروز از ورژن1.3 (متاسفانه ) استفاده می کردم حالا می خواهم نصبش کنم چند سئوال برام پیش اومده.
یکی اینکه اگر ورژن جدید را تو درایو C نصب کنم که ورژن قبلی نصب است آیا ورژن قبلی به روز می شه یا نه این ورژن هم جداگانه نصب میشود؟
دوم.من می خواهم این ورژن را در درایو دیگری نصب کنم اما این مشکل را دارم که می خواهم همه عکسهاو تنظیماتی که روی عکس های بازشده در لایت روم ورژن قدیم انجام داده ام در لایت روم ورژن جدید هم داشته باشم اما راهکار را نمی دانم .لطفا راهنمایی کنید ایا این کار امکان پذیر است ؟چگونه؟
خب من نخواستم مجددا پست بزنم .من لایت رو م را در درایو دیگه نصب کردم و اجازه دادم کاتولوگ هم آپیگرید کنه و مسایل همه حل شد.
پایدار باشید
یا حق
من ورژن 2.1 را داشتم بعد كه 2.4 كردم خودش برنامه را بر روي قبلي ريخت و به روز شد . حتي از من ديگر كد رجيستري را هم نخواست با همان كد قبلي رجيستر شد وقت من هم چون در پارتيش C نصب كرده بودم مجمد همان را به روز كرد و من نتوانستم جاي آن را تغيير دهم همه كاتالوگ ها را هم با همان تنظيمات قبلي نمايش داد و مشكلي نداشتم . اليته من براي اطمينان بيشتر از تمامي كاتالوگ هام يك پشتيباني جداگانه هميشه دارم .
سلام و خیلی ممنون
خب الآن من دو تا کاتالوگ دارم, حالا سوالم اینه که راهی هست که اطلاعات کاتالوگ اول را روی کاتالوگ دوم منتقل کنم و با آن خداحافظی کنم؟
اگر بصورت کلی نشود, آیا راهی هست که دو کاتالوگ را همزمان باز کرد و تنظیمات هر عکس را از کاتالوگ اول,روی همان عکس در کاتالوگ دوم کپی کرد؟ :::confused2:::
بله. از طریق منوی فایل Import from cataloge میتوانید آن کاتالوگ قدیمی را نیز به این کاتالوگ جدید الحاق کنید. موقع import یک سوال بسیار خوب میپرسد که آیا متادیتا و ... را از آن کاتالوگ جایگزین بکند یا خیر. گزینه Replace metadata and develop setting را انتخاب کنید که تمام ویرایش ها و متادیتا ها از آن کاتالوگ به این یکی منتقل شود.
مشکلی که من دارم و هنوز پا برجاست اين هست که وقتی فايل های raw رو وارد لايت روم ميکنم پس از اينکه فايل ها وارد ميشه شروع ميکنه به صورت اتماتيک رنگ فايل هارو عوض ميکنه.چجوری ميشه از اين کار جلوگيری کرد؟يعنی من ميخوام در فايل های من هيچ چيزی عوض نشه چون به شدت بد رنگ ميشه بعد از تقيير رنگ اتومتيک.
اینجا را تا صفحه آخر مطالعه کنید راجع به همین موضوع بحث و نتیجه گیری شده.
سلام
اول ممنون بابت اطلاعات مفید این تاپیک مخصوصا از جناب دکتر روشن عزیز
والا من تا دیشب لایت روم 2 روی سیستمم نصب داشتم و براحتی با اون کار می کردم تا اینکه ویندوزم مشکل پیدا کرد و مجبور به تعویض ویندوز شدم اما بعد از نصب دوباره لایت روم متوجه شدم ورژن آن 1.3 است !! :eek: و جالبتر هم اینجاست که فایلهای NEF دوربین دی90 را هم نمی تواند بخواند و ارور می دهد در صورتی که کلیه فایلها سالم هستند !!! جل الخالق !!
دوستان راه حل مسالمت آمیزی سراغ دارند که مشکل حل شه یا دست به عملیات خرابکارانه بزنم :hammer2:
سلام
حداقل ورژن 2.4 را نصب کنید مشکل حل می شود.