تاریخ شمسی در Adobe Lightroom
برای تبدیل تاریخ میلادی به فارسی آیا می توان در Library>rename
از توابع ریاضی مانند تفریق استفاده کرد در اینجا اگر (3-5) باشد همین را اعمال می کند ولی آیا می توان عدد 2 را داشت. اگر بتوان اینکار را انجام داد شاید بتوان الگوریتمی مانند این داشت تا تبدیل تاریخ انجام گردد و با توجه به فوق آیا ممکن است بتوان پلاگینی برای این نرم افزار جهت این تبدیل تهیه کرد به عنوان مثال مانند این پلاگین
که که در متدیتا ترتیب مگاپیکسل را فعال می کند
سوال دیگر اینکه می توانیم در قسمت DATE تغییر نام فرمت DATE(MON) را داشت یعنی ماه میلادی سه حرفی مانند NOV را داشت ولی روز هفته به شکل سه حرفی مانند SAT,SUN را ندارد آیا راه حل یا پلاگینی وجود دارد؟
پاسخ: ادغام عكس در لايت روم
دوستان کتاب یا مقاله بدرد بخوری از آموزش Lightroom فارسی داریم ؟
اگه فارسی موجود نیست ممنون میشم بهترین و ساده ترین مرجع انگلیسی اونو لینک بدین .
پ.ن: البته من کتاب Photoshop Lightroom 2 For Dummies رو دانلود کردم، منتها میخوام ببینم از این چیز بهتری پیدا میشه یا نه ؟
ممنونم .
پاسخ: ادغام عكس در لايت روم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Un4given
دوستان کتاب یا مقاله بدرد بخوری از آموزش Lightroom فارسی داریم ؟
اگه فارسی موجود نیست ممنون میشم بهترین و ساده ترین مرجع انگلیسی اونو لینک بدین .
پ.ن: البته من کتاب Photoshop Lightroom 2 For Dummies رو دانلود کردم، منتها میخوام ببینم از این چیز بهتری پیدا میشه یا نه ؟
ممنونم .
سلام.
DVD آموزشی تاریکخانه دیجیتال را میتوانید از دفتر سایت عکاسی تهیه کنید (که بسیار توصیه میشود)
Adobe Photoshop Lightroom 3 beta 2 is available
نسخه دوم بتا از سری سوم لایتروم هم راهی دهکده جهانی شد
Adobe Photoshop Lightroom 3 beta 2 is available
مزایای این نسخه سرعت بهتر در وارد کردن ( import ( و کم کردن نویز و چند مورد دیگر است
از اینجا میتونید دانلود کنید
کد HTML:
http://labs.adobe.com/technologies/lightroom3/