فایل پیوست 77229
ویرایش پیشنهادی و اشکالات موجود رو ممنون میشم متذکر بشید.
http://s6.picofile.com/file/82545708...norama2000.jpg
Printable View
فایل پیوست 77229
ویرایش پیشنهادی و اشکالات موجود رو ممنون میشم متذکر بشید.
http://s6.picofile.com/file/82545708...norama2000.jpg
سلام بر دوستان گرامی من این عکس رو دو شب پیش گرفتم و تو قسمت عکاسی شبانه هم آپلود کردم تمایل دارم ادیت پیشنهادی شما رو هم ببینم فایل اصلی رو هم ضمیمه میکنم اگر کسی محبت کنه ممنون میشم
فایل پیوست 77481
لینک فایل اصلی با حجم تقریبی 26 مگ
معمولاً برای شکار رعد و برق از شاتر طولاني تری استفاده ميکنند که شانس بيشتری داشته باشند اما شما با سرعت کمتر تونستيد به موقع عکس بگيريد
فایل پیوست 77483
فایل پیوست 77487
من بودم شاید اینطوری ادیت میکردم. شاید یکم اچ دی ار تر!
در این عکس قسمت سایها حدود 5 استاپ ریکاوری شده! اگر عکس با ایزوی 100 گرفته شده بود و اگر بدنه 750دی بود شاید میشد با نویزش کنار امد.
ولی این عکس نهایتا برای وب مناسبب است. متاسفانه این مقدار ریکاوری برای این بدنه جواب نمیدهد بخاطر همی کلی لکه های نویز در قسمت چپ که تاریکتر است دیده میشود. اصلاحشان هم وقت زیادی میگیرد. در این حد از ریکاوری رنگها هم تغییر کرده که قابل اصلاح نیست.
شاید همان ادیت ضد نورش بهتر باشد :redface:.
اگر من بودم، جدا از تنظیمات متفاوت لنز، یک شات هم با نوردهی روشنتر برای زمین میگرفتم و در ادیت ترکیب میکردم.
شاید هم کمی سردتر،
فایل پیوست 77491
پیشنهاد بنده
فایل پیوست 77492
سلام
واقعا ادیتون عالیه :::happy:::
حالا ما چطور یاد بگیریم؟ ماهی گیری بهمون یاد میدین؟ :::love2:::
اگر موقع ادیت از نرم افزار steps recorder خود ویندوز هم استفاده کنید که با هر کلیک از صفحه عکس میگیره و بعد فایل رو بفرستید واقعا عالی میشه
دعاتون میکنیم:::love2::::::love2:::
والا کار سختی نیست منم کار خاصی انجام ندادم که آموزش خاصی بخواد.
فقط نکتش اینه که نرم افزارهای ویرایش توان اینو ندارن که تمان قسمتهای عکس را در یک مرحله ادیت کنند. اگر آسمان را زیبا ادیت کنید زمین خراب میشود اگر زمین را زیبا ادیت کنید آسمان خراب میشود. اگر هایلاتها را ریکاور کنید کنتراست را از دست میدهید، اگر رنگ و وایبرنس را زیاد کنید یک قسمت زیبانتر میسود و یک قسمت خراب میشود و...
راهش این است که عکس را در بهترین حالتی که میتوانید در مبدل خام ادیت کنید و در صفحه آخر snapshots از تنظیمات کپی بگیرد و بعد دوباره هربار برای آسمان، زمین هایلاتها و شدوها ادیت کنید و از هر کدام یک کپی در اسنپ شات بگیرید. حالا هر کدام را در فتوشاپ یکی یکی باز کنید لایها را روی بگذارید و با ماسک از هر عکس آن قسمتی که زیباتر است را روی ادیت اولی اضافه کنید. بعد هم میتوانید سراغ فیلترهایی مثل color efex pro بروید.
خلاص!
فایل پتانسیل ویرایش بالایی نداره و نمیشه شادو رو ریکاوری کرد بنظرم ریکاوری نشه بهتره
پیشنهاد من:
فایل پیوست 77510
من از تک تک دوستان سپاسگذارم
:goodluck:
خیلی خیلی ممنون به دیدگاه های متفاوتی از عکس رسیدم خیلی جالب بود برام
سلام و وقت بخیر :::happy:::
این تپ اسنپ شات رو من جریانشو متوجه نشدم :-(
الان این عکس رو من به صورت چندلایه تو فتوشاپ باز میکنم (ctrl+J) و بعد هر لایه جدا ادیت میکنم و با ماسک روی هم میزارم
ولی یه مشکلی هست .. این لبه های درختها کاملا مشکیه و اصلا مثل شما نتونستم ریکاوری کنم
برنامه nik رو از اینترنت دانلود کردم و کرک هم کردم؛ جدا برنامه باز میشه ولی چجوری تو فتوشاپ باز میشه؟!
اینم ادیت ناقص ما
فایل پیوست 77519
خوب خوبه دیگه. یکم حاشیه درختها تیره شده دلیلیش احیانا استفاده بیش از هد دیهیز یا کلاریتی است. دلیل اینکه گفتم بعد از هر ادیت در اسنپشاتز یک کپی بگیرید اینه که فرضا وقتی از ادیت آسمان راضی شدید با کلیک روی ادیت اول که همه چیز نسبتا خوب است، اختلاف آسمان و مرزش را با ادیت اول ببینید. بعد با یک کنترل زد به تنظیم آسمان برمیگردد. شما علاوه بر ادیت زیبای آسمان باید سعی کنید حداقل از نظر روشنایی مرزها تفاوت زیادی با ادیت اول نداشته باشند. وگرنه کار ادغام سخت میشود.
اگر هم نشد اشکالی ندارد، اوپاسیتی قلم را در زمان ماسک کردن کم کنید حاشیه قلم هم روی سافت بگذارید و کمی بالاتر از درختها شروع به اضافه کردن ماسک روی عکس اصلی کنید. اینطوری این مرز دیده نمیشود.
سلام دوستان
http://forum.akkasee.com/attachments...2-img_7729.jpg
فایل DNG عکس را قرار داده ام و ممنون می شم اگر ویرایش های پیشنهادی دوستان راهنمای من باشد.
حجم 2.5 مگابایتکد:http://s8.picofile.com/file/8267871818/IMG_7729.DNG.html
فایل پیوست 78727
راستش خودم که از نتیجه چندان راضی نبودم، ولی امیدوارم شما خوشتون بیاد جناب توسلی عزیز :::love2:::
بیشتر کراپ و فضای عکس را در نظر بگیرید... اکسپوژر کلی کمتر.
سایه ها را زیادی تیره کرده ام!
چرا دو پست شد!
سلام دوستان منتظر ویرایش پیشنهادیتون هستم
فایل پیوست 78993
درود
باتوجه به سطح پردازش مخرب و یا شاید کم بودن کیفیت تصویر،
امکان کار کردن خیلی زیاد روی این تصویر وجود نداره!
فایل پیوست 78997
دوستانی که از win 10 استفاده می کنند با آپلود مستقیم تصاویر تو فروم مشکلی ندارند؟
سلام.این هم فایل jpeg
http://s9.picofile.com/file/8270409450/_MG_3102.jpg
تا دوستان رو ادیت راه شیری کار میکنن، من استارتریل حلزونی کار کردم.
قبل ویرایش:
فایل پیوست 79048
بعد ویرایش:
فایل پیوست 79049
فرصت بشه رو راه شیری هم کار میکنم میلاد عزیز.
من زیاد وارد نیستم ولی خب گفتم یه ادیت کنم :-)
فایل پیوست 79051
بزرگتر
ممنونم. یک توضیح کوچیک خدمت شما بدم. من برای ساخت استارتریل از اکشن استفاده میکنم ( جهت راحتی و سرعت در انجام کار )
برای این کار به دو لایه نیاز داریم. درخت ها در لایه اول قرار میدیم و ستاره ها در لایه دوم.
حالا لایه ستاره ها رو انتخاب میکنم و این مراحل انجام میدم:
1- از پنجره اکشن ( Alt+F9 ) یک اکشن جدید میسازیم ( Create New Action ) که با ساخت اکشن جدید و ok زدن، خودکار شروع به ضبط کار ها میکنه.
2- حالا Free Transform از گزینه Edit انتخاب کنیم ( Ctrl + T )
3- حالا کار اصلی ما با این قسمت و این گزینه هاست:
فایل پیوست 79055
با تغییر هر کدوم از این مقادیر میشه موقعیت ستاره ها رو جابه جا کرد. برای مثال برای افکت حلزونی، من مقدار W از 100% به 99.8% تغییر دادم و مقدار Rotate به 0.20
تغییرات در عکس اعمال میکنیم. ( Enter )
4- Blending از حالت Normal به Lighten تغییر میدیم.
5- حالا از همین لایه، یک لایه دیگه کپی میگیریم. ( Ctrl + J )
6- دکمه Stop اکشن رو میزنیم. اگه مراحل درست رفته باشیم، اکشن ما شامل سه مرحله میشه. اول Transform اعمال میشه، بعد Blending اعمال میشه و در انتها از لایه انتخاب شده، یک کپی میگیره.
حالا اکشن ما آمادست. بسته به اینکه چقدر در نظر داریم ستاره ها حالت خطی به خودشون بگیرن، این اکشن اجرا میکنیم. مثلا من برای این عکس، 50 بار اکشن اجرا کردم.
زمانی که به خروجی مورد نظر رسیدیم، تمام لایه های ایجاد شده جدید مربوط به ستاره ها با هم انتخاب میکنیم و با هم مرج میکنیم ( کلیک راست + Merge Layers )
خوب یک لایه ستاره ها رو داریم و یک لایه درختها.
از این مرحله به بعد، کاملا سلیقه ایه که شما فضای عکس به چه صورت در بیارین... من از فیلتر Topaz برای دادن رنگ و لعاب به تصویر استفاده میکنم و مقداری هم از کانال رنگ ها استفاده میکنم. در انتها میتونین تمام لایه ها رو با هم ادغام کنین و خروجی بگیرین.
100 درصد چهارشنبه یک ویدئو از مراحلی که برای ساخت استارتریل طی کردم، میگیرم و در فروم میذارم.
نکته: اگه دوست دارین حالت های مختلف استارتریل داشته باشین، حتما با گزینه 3 بیشتر کار کنین.
انشالله من بدنه و لنز رو بخرم، برای اینکه دوربین کمتر شات بخوره و وقت هم الکی هدر نره، صد در صد برای استار تریل فقط یک تک شات میگیرم و بقیه مراحل به همین شیوه پای کامپیوتر ادامه میدم... تا نظر دوستان و اساتید چی باشه.
ارادتمند
درود
فایل پیوست 79057
استفاده از فضای رنگی Adobe RGB به همراه وجود آلودگی نوری شدید در پشت ForeGround کار پردازش کهکشان را مشکل می کنه
در مجموع بنده بهتر از این نتونستم خروجی دریافت کنم
ارادتمند
مهم نیست که Adobe باشه یا SRGB چون خود فتوشاپ فایل رو تبدیل به SRGB می کنه
ولی اگر مانیتوری با توان تفکیک Adobe RGB باشه اون زمان خوبه این کار انجام بشه. البته دستگاه های چاپ هم داستان خاص خودشون رو دارند!
چون فایلی که ما داشتیم JPG بود و اگر خروجی از RAW باشه احتمال داره تاثیر تو رنگ ها ایجاد بکنه که البته بنده قطعی نمی تونم بگم بوده یا نه! اما تجربه شخصی که در عکاسی شب داشتم با مشکل تصویر شما مواجه شدم.
روش بسیار خلاقانه ای بود
سپاس از شما
فایل پیوست 79068
درود
امیر عزیز واقعا ازت متشکرم
همونطور که تو تلگرام هم گفتم گاهی اوقات خیلی چیزا ساده و پیش پا افتاده هستش
اما خلاقیت و نو آوری میخواد
یکی از چیزایی که من همیشه به اطرافیانم میگم:
قبل از هر کاری با اون ابزاری که میخواین کار کنین، بخوبی آشنا بشید و به اصطلاح یه دوره ابزار شناسی رو بگذرونید
این کلیپی که گذاشتی برای شخصی مثل من که سواد فتوشاپی در حد نهضت هم نداره، خیلی مفید و کارآمد هستش
فقط زدن تشکر رو کافی ندونستم....:::love2:::
باشد تا دوستان نیز مارو مورد عنایت قرار بدن و از این آموزش ها برامون درست کنن:oops:
بابت آف عذرخواهی میکنم از همه عزیزان
موفق باشید
فایل پیوست 79418
خب من ویرایشم خوب نیست ولی بهتر از طلف کردن وقت در این سرما بود. :::whistling:::
در مورد منطقه اوور شده هم با کوروش عزیز هم عقیده ام، عکس زیبای شما را تحت تاثیر قرار داده
ای کاش فایل 16 بیتی مثل تیف یا پی اس دی قرار می دادید. البته از نظر کراپ تفاوتی نمی کرد.
این ویرایش هم برای دست گرمی در این شب های سرد:
فایل پیوست 79420
برای دوستانی که قصددانلودکردن عکسهای این دوستمون رو دارن
فایل پیوست 79580
فایل پیوست 79581
ويرايش پيشنهادی من اينه که اين عکس ها رو پاک کنيد
حرف شما درسته
میدونم که اکثر قوانین در عکس رعایت نشده
میخواستم ببینم آیا با این شرایط هم میشد یک عکس قابل قبول ازش در آورد یا نه
لوکیشن و ارتفاع من اصلا جای مناسی نبود
برای در آوردن دوربین و تنظیمات و شات کلا 1 دقیقه بیشتر وقت نداشتم
شاید عکس خوبی نشده باشه ولی نحوه اظهار نظر برخی دوستان از اون بدتره (ادب مرد به ز دولت اوست)
اینکه میگفتین کاربندی عکس خوب نبوده برای من کفایت میکرد
حالا بعد از چند سال این را می دانم که در راه کسب تجربه و یادگیری اتفاقا باید از این اظهار نظر های واقعی و خیرخواهانه (هرچند تند و تیز) استقبال کرد.وگرنه خیلی ساده می شود به درد "خودعکاس پنداری" که خیلی مسری است و با 4تا لایک در اینستاگرام و تماشای عکس های سایز 800 در 600 پیکسل در مانیتور و کیفور شدن متعاقب آن دچار شد که هنردوست مورد مورد نظر را ظرف چند روز از مرحله " من حسی عکس میگیرم" به مرحله " من خودم عکاس هستم " برساند .
سلام اگه امکانش هست این عکس رو ویرایش کنید
عکس
دو بار پست زده شد
شرمنده
اگه امکانش هست یکی رو پاک کنید.
سلام اگه امکانش هست این عکس رو ویرایش کنید
عکس
یک ویرایش سریع زیر 5 دقیقه:
قبل:
فایل پیوست 79971
بعد:
فایل پیوست 79970
ویرایش بنده
درضمن سنسورتون میقداری کثیفه بهتره تمیزش کنید تمام لکه ها ادیت شد.
دوستان عزیز عکس زیر درصورت امکان ویرایش نمایید.
ممنونم
DSC_4185
عکس خوبيه ، دست واسه اديت کردنش خيلی بازه
فایل پیوست 79979
این تاپیک را ملاحظه کنید :
گردو غبار سنسور
.
باتشکر از مجید عزیز
.
ویرایش پیشنهادی من
http://forum.akkasee.com/f115/t8502-2.html#post445324
سلام
فایل پیوست 79982
درود
یک پردازش جزئی و ناشیانه و شاید هم جدید
فایل پیوست 79985
دوستان من یه عکس اینجا قرار میدم که ویرایش خودمه و اصلا راضی نیستم. خودم فکر میکنم مشکل از عکس باشه، اگر ارزش ویرایش داره لطفا ویرایش های پیشنهادی خودتون رو لطف کنید.
http://s8.picofile.com/file/8290725292/DSC_141.jpg
فایل خام با حجم 24 مگابایت:
DSC_1441