چه فون ای هست؟
فون خاکستری با رگ های سفید؟
نحوه درست کردن دیجیتالیشو میگید؟
دوستان آتلیه ای اطلاعات بیشتری دارند.
فون ها انواع مختلفی دارند. پارچه و کاغذی.
به صورت های تک رنگ یا با حالت ابر و باد موجود هستند. اون طوری که شنیدم حتی میشه با رنگ های مخصوصی پارچه را رنگ کرد و حالت های دلخواه را به دست آورد.
در مورد فون های دیجیتال هم در همین فروم و نت پکیج های زیادی هستند که با عکاسی روی یک زمینه ساده (برای راحتی جدا سازی سوژه) می توان از آن های استفاده کرد.
در مورد سایه باید بگم که با یک سافت باکس بزرگ اونم با زاویه 45 درجه و یکم بالا میشه این سایه را تولید کرد .
منم خودم در مورد عکسای با بک گراند دیجیتالی خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم . اگه راهنمایی کنن دوستان ممنوم میشم
ولی این عکس فک نکنم دیجیتالی باشه . ولی محل رسیدن دیوار به زمین کمی مشکوک برام !
اتفاقا روش های تولید سایه برای طبیعی کردن عکس هایی با بک دیجیتال بسیار شایع است.
کتابی که در قسمت آشیو فروم با نام Photoshop Compositing Secrets توسط دوستان قرار داده شده، بسیاری از این نکات را توضیح داده است. (البته بنده فقط نصف کتاب را به صورت تورق نگاه کردم و تا نصف کتاب در مورد سلکت کردن روی بک ها و تصاویر مختلف بوده است)
لینک مستقیم را هم در تاپیک مربوطه قرار می دهم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد کراپ این عکس به مشکل خوردم دوستان میتونند 1 راهنمایی کنندممنون میشم با اصلا ارزش کراپ داره؟
test.jpg
شهرام خانی
کراپ و کادر پیشنهادی من :با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد کراپ این عکس به مشکل خوردم دوستان میتونند 1 راهنمایی کنندممنون میشم با اصلا ارزش کراپ داره؟
as.jpg
در فتوشاپ برای پس زمینه از بلور استفاده کردید؟ یا دو عکس مجزا رو روی هم گذاشتید؟
سوژه ها هم زیاد با جزئیات ثبت نشدهاند و زاویه عکاسی هم خیلی می توانست بهتر باشد. فکر نکنم کراپ مسکل اصلی این عکس باشد.
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام خدمت آقا سینا
نه پس زمینه رو بلور کردم ونه از دو عکس مجزا استفاده کردم فقط ته رنگ بک رو تغیر دادم
این هم عکس اصلی
test2.jpg
شهرام خانی