ممنونم. یک توضیح کوچیک خدمت شما بدم. من برای ساخت استارتریل از اکشن استفاده میکنم ( جهت راحتی و سرعت در انجام کار )
برای این کار به دو لایه نیاز داریم. درخت ها در لایه اول قرار میدیم و ستاره ها در لایه دوم.
حالا
لایه ستاره ها رو انتخاب میکنم و این مراحل انجام میدم:
1- از پنجره اکشن ( Alt+F9 ) یک اکشن جدید میسازیم ( Create New Action ) که با ساخت اکشن جدید و ok زدن، خودکار شروع به ضبط کار ها میکنه.
2- حالا Free Transform از گزینه Edit انتخاب کنیم ( Ctrl + T )
3- حالا کار اصلی ما با این قسمت و این گزینه هاست:
Untitled.jpg
با تغییر هر کدوم از این مقادیر میشه موقعیت ستاره ها رو جابه جا کرد. برای مثال برای افکت حلزونی، من مقدار W از 100% به 99.8% تغییر دادم و مقدار Rotate به 0.20
تغییرات در عکس اعمال میکنیم. ( Enter )
4- Blending از حالت Normal به Lighten تغییر میدیم.
5- حالا از همین لایه، یک لایه دیگه کپی میگیریم. ( Ctrl + J )
6- دکمه Stop اکشن رو میزنیم. اگه مراحل درست رفته باشیم، اکشن ما شامل سه مرحله میشه. اول Transform اعمال میشه، بعد Blending اعمال میشه و در انتها از لایه انتخاب شده، یک کپی میگیره.
حالا اکشن ما آمادست. بسته به اینکه چقدر در نظر داریم ستاره ها حالت خطی به خودشون بگیرن، این اکشن اجرا میکنیم. مثلا من برای این عکس، 50 بار اکشن اجرا کردم.
زمانی که به خروجی مورد نظر رسیدیم، تمام لایه های ایجاد شده جدید
مربوط به ستاره ها با هم انتخاب میکنیم و با هم مرج میکنیم ( کلیک راست + Merge Layers )
خوب یک لایه ستاره ها رو داریم و یک لایه درختها.
از این مرحله به بعد، کاملا سلیقه ایه که شما فضای عکس به چه صورت در بیارین... من از فیلتر Topaz برای دادن رنگ و لعاب به تصویر استفاده میکنم و مقداری هم از کانال رنگ ها استفاده میکنم. در انتها میتونین تمام لایه ها رو با هم ادغام کنین و خروجی بگیرین.
100 درصد چهارشنبه یک ویدئو از مراحلی که برای ساخت استارتریل طی کردم، میگیرم و در فروم میذارم.
نکته: اگه دوست دارین حالت های مختلف استارتریل داشته باشین، حتما با گزینه 3 بیشتر کار کنین.
انشالله من بدنه و لنز رو بخرم، برای اینکه دوربین کمتر شات بخوره و وقت هم الکی هدر نره، صد در صد برای استار تریل فقط یک تک شات میگیرم و بقیه مراحل به همین شیوه پای کامپیوتر ادامه میدم... تا نظر دوستان و اساتید چی باشه.
ارادتمند