Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
چند منبع برای تبدیل به استار تریل هست دوستانی که زبانشون خوبه اگر تونستن ترجمه کنند اگر هم که ویدئو ساخته بشه که چه بهتر
http://www.digitalcameraworld.com/20...-in-photoshop/
سلام خواهش می کنم. والا من این مقدار غلظت رنگ رو در مراحل پایانی ویرایش پسندیدم. تصویر نهائی یک مرحله قبل از افزایش غلظت رنگ این هست که ممکنه بازم به چشم شما ته رنگ داشته باشه :
DSC_0294_f2.jpg
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
واقعیتش دوست نداشتم چنین پردازشی روی تصویر انجام بدم
ولی جالب شد برام تستی بکنم!
ارادتمند
021.jpg
صد البته این پردازش از روی تصویر قبلی که پردازش کردم بدست آمد!
شاید از روی تصویر اصلی نتایج بهتر هم بشه
ارادتمند
از آنجا که مدتهاست به دنبال ساخت موتور زوم برای چرخاندن بسیار آرام لنز برای ثبت حرکت حلزونی ستارگان بوده ام و به این فیلد عکاسی علاقه مند هستم، مدتی پیش به صورت اتفاقی آموزشی را در اینترنت یافتم که نحوه انجام این کار را در مرحله پست پراسس توضیح داده بود... روال کار این بود که از نرم افزاری به نام LR Timelapse در کنار لایتروم استفاده میکرد. مراحل را دقیقا به مانند آنچه که در اموزش گفته شده بود رفتم اما نتیجه ای حاصل نشد.
حال با توجه به مطرح شدن این مسئله، لینک اموزش را قرار میدهم امیدوارم دوستانی که تجربه بالاتری دارند کمک کنند. اگر هم آموزش و روش دیگری وجود دارد ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
لینک آموزش
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
درود خدمت دوستان گرامی
واقعا دست مریزاد....واقعا استقبال خوبی در زمینه ویرایش از سوی دوستان شاهد هستم که جای خرسندی داره برای من
این روشی که دوستان ارائه دادن برای زمانی خوبه که عناصری با جزئیات بالا در کادر نباشه(درخت..ماشین..ابر...یا.... )
ویرایش های دوستان واقعا زیبا و دلنشین بوده و تا به امروز از این روش اطلاعی نداشتم...اما در تصویر بنده باعث کاهش کیفیت شده(لحن دوستانه)
راهی وجود داره که جزئیات رو به درستی از تصویر بیرون کشید؟
کسی ایده ای برای از بین بردن اون خونه و فنس ها نداره؟...به شخصه کلی وقت گذاشتم اما رضایت بخش نبود برای خودم
ارادتمند همه ی دوستان عزیز
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام ممنون میشم ادیت شما رو ببینم
این ادیت من
یبیسیسی.jpg
این هم لینک فایل اصلی raw
http://s7.picofile.com/file/82468086..._0799.NEF.html
DSC_0799cc.jpg
روي كراپ بهتر خيلي تلاش كردم ولي در نهايت به اين نتيجه رسيدم كه خود شما بهترين كراپ و نسبت اضلاع را انتخاب كرده ايد. بسيار عالي....
اضافه نمودن سان استار هم فكر مي كنم بد نباشد. متاسفانه من چيزي دم دست نداشتم.
اگر امكانش هست موقعيت جغرافيايش را هم بفرماييد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"