اشکالات زیادی در پاسخ شما وجود دارد: الگوریتم، تعداد رنگ، و از همه مهمتر اینکه پاسخ تان ربطی به آن سوال نداشت.
------
ذخیرهسازی های مکرر، حتی بدون افزایش فشرده سازی میتواند باعث از دست رفتن اطلاعات در فایل JPEG شود.
برای همین هم JPEG یک فرمت پایانی است. اگر نیازی به اصلاح مجدد فایل داشته باشید، باید از فایل TIFF مستر خود استفاده کنید.
سلام
الان با مشکلی روبرو شدم که امیدوارم دوستان راهنمایی کنند.
من همیشه با دوربین 450D عکسها را با فرمت RAW میگرفتم و تو کامپیوتر با فتوشاپ یا لایت روم باز میکردم.
امروز برای اولین بار عکسها را از دوربین جدید (5D mark II) روی کامپیوتر ریختم ولی هیچ کدوم از برنامه های فوق عکسها را باز نکردند.
فتوشاپ پیغام زیر را میدهد:
اشکال کار کجاست؟کد:Could not complete your request because it is not the right kind of document
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
دیروز در تاپیک camera raw من هم همین مشکلمو طرح کردم، چون وقتی من هم میخوام فرمت raw از کنون 500دی رو توی فتوشاپ ACR باز کنم با همین ارور مواجه میشم
و در جواب دوستان گفتن مشکل از ورژن Camera Raw هست که فایلهای خام دوربین رو نمی شناسه و در PS CS4 بایستی ورژن رو آپگرید کرد تا مشکل حل شه، ولی در مورد CS3 مشکل گویا حل ناشدنیه
ممنون از زاهنماییتون
َACR 5.6 را ریختم مشکل حل شد.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
من یه مشکلی با پلاگین های فتوشاپ دارم , اول از همه که چون ویندوزم 64 بیتی هست دوتا فتوشاپ نصب میشه و وقتی پلاگین ها رو نصب میکنم به طور معمول رو هیچ کدوم نه 32 و نه 64 نمیاد ولی وقتی تو پوشه پلاگین ها کپی میکنم برای 32 خیلی راحت اجرا میشه ولی برای 64 بیت هرکاری کردم هیچ کدوم پلاگین ها نیومد , مشکل از چی میتونه باشه ؟
در ضمن نسخه خاورمیانه ای نیست و به 11.0.1 هم آپدیت کردم
Nikon D90 /18-200 / 10-20 / 50 f1.8 / 105 Macro / SB-900 / ML-L3
F L I C K R
والا دوست عزیز من قبلا نسخه خاورمیانه ای یا همون ME رو داشتم , تو اون ورژن نسخه 64 بیتی فیلترهاش ناقص بود ولی دیروز ورژن معمولی رو گرفتم و بعد از نصب فیلترهای 64 بیتی و 32 بینی هر دو کامل بودن
اما مشکل تو نصب پلاگین ها هستش که تو 64 بیتی هیچ رقمه به لیست فیلترها اضافه نمیشن ولی تو 32 بیتی به راحتی قابل استفاده هستن !
با سلام
مشکلی که از وقتی با فتوشاپ کار می کردم و هم اکنون نیز با آن در گیر هستم
مشکل عدم تطابق رنگ و کنتراست و روشنایی در محیط ACR , محیط فتوشاپ , محیط فیلتر ها می باشد
بطور مثال وقتی عکسی را با ACR باز می کنم و بعد از ادیت اولیه در محیط فتوشاپ در حد کمی متفاوت تر از نمونه نمایش یافته در ACR می بینم , این تفاوت وقتی عکسی را وارد فیلتر ها و پلاگین ها می کنم بیشتر می شود ( مخصوصا در پلاگین های نیک )
در پایان نیز بعد از ذخیره کردن عکس متاسفانه رنگ عکس ها بطور محسوسی سرد میشه ( بطور مثال در نرم افزار ACDSee )
مشکل از کجاست ؟
ایا راه حالی وجود داره که بتوان تصاویر را در تمامی محیط های ویندوز به یک رنگ دید ؟