منم یه همچین مشکلی داشتم ولی یه خورده عجیب تر , عکسی رو در حالت مونوکروم گرفته بودم ( با فرمت raw ) و با هر نرم افزاری که باز میکردم اعم از لایت روم و acr سوژه رنگی و بکگراند سیاه و سفید بود
خلاصه هر کاری کردم نشد که نشد , اخر سر دست به دامن capture nx شدم که مشکل رو حل کرد
حمید جان شما هم میخوای یه بار به نرم افزار خود کانن اگه اشتباه نکنم dpp امتحان کن و بعد از ادیت فایل رو بفرست تو قتوشاپ و بقیه مراحل رو دنبال کن ببین بازم مشکل داری ؟ ضمن اینکه به نکته ای که جناب دیناروند هم اشاره کردن دقت داشته باش ;)
این که مشکل کمی نیست. کل قضیه فتوشاپ و عکس و پروسس و کلا عکاسی مختل می شود.
مشکل را باید پیدا کنید ( یا بهتر است بگویم " باید تاکنون پیدا میکردید!)
- وضعیت پروفایل مانیتور را در ویندوز چک کنید.
- وضعیت فضاهای رنگی عکسها را چک کنید.
- وضعیت فضاهای کاری فتوشاپ و خروجی RAW را چک کنید.
- تنظیمات مدیریت رنگ ACDSee را چک کنید.
سلام علیکم
من این مشکل رو داشتم، البته برعکس، یعنی وقتی عکسها رو توی فوتوشاپ ذخیره میکردم، تو محیط باقی نرم افزارها رنگها گرمتر دیده میشد، تقریبا شک ندارم که مشکل از عدم هماهنگی پروفایل و کالیبره نبودن مانیتوره، در مورد بنده پروفایل مانیتور توسط فوتوشاپ، معتبر شناخته نمیشد، بههرحال من نتونستم پروفایل سازگار با فوتوشاپ برای مانیتورم پیدا کنم، ولی یه راه دیگه (که خودم فکر میکنم درمون این درد نیست ولی به عنوان یه راه موقتی دستکم مفیده) این بود که توی فوتوشاپ وقتی عکس رو ذخیره میکنین، پایین اون پنجره یه انتخاب هست که به برنامه میگه اطلاعات مربوط به محیط رنگ رو همراه عکس ذخیره کنه، با برداشتن تیک از کنار این گزینه مشکل من حل شد، شما هم امتحان کنید، شاید خدا خواست و مشکل شما هم یه قسمتیش حل شد.
زت مزید
این مشکل از زمان نصب پلاگین Plug-in Suite 5 بوجود آمد کل فتوشاپ را مجددا ست کردم باز هم این پیام میآید و بعد از ok کردن برنامه بسته میشود چکار میتوانم انجام دهم
ممنون از راهنمایی دوستان
علی محمد بیک
برای ریسایز کردن همزمان تعداد زیادی عکس چه راهی را پیش نهاد میکنید؟
دستم فلج شد از بس Ctrl+Alt+I گرفتم
چطوری بصورت Action ذخیره اش کنم؟
سلام . شاید سوالم خنده دار باشه ولی کسی میدونه در ایران فتوشاپ سی اس 4 نسخه انگلیسی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟؟؟؟ ممنون میشم اسم فروشگاه یا شماره ش رو بهم بدین یا حداقل برام پیغام خصوصی کنین . همه جا فارسی دارن و من نمخوام فارسیشو ! نسخه های انگلیسی رو هم روی کلکشن ها میفروشن که ناقص هست بصورت تک سی دی نیست ..
Nikon D90 /18-200 / 10-20 / 50 f1.8 / 105 Macro / SB-900 / ML-L3
F L I C K R