آقا کوروش گل گفت، سرعت کار خیلی اومده پایین
راستی ...
چرا من وقتی سایز براش رو بزرگتر می کنم، قسمتی از اون دایره نمایش دهنده سایز براش حذف میشه ؟!
آقا کوروش گل گفت، سرعت کار خیلی اومده پایین
راستی ...
چرا من وقتی سایز براش رو بزرگتر می کنم، قسمتی از اون دایره نمایش دهنده سایز براش حذف میشه ؟!
با درود
درمورد سرعت کار. به این نتیجه رسیدیم که روی Vista سرعت بیشتری داریم تا Xp .(برام جای سوال داردچرا؟)
در مورد نشانه براش هم مشکل گذشته که همرنگی براش با بعضی از زمینه ها اللخصوص رنگ طوسی بود با هوشمندی نشانه براش تقریبا حل شده به شکلی که بسته به زمینه کار مشکی یا سفید رنگ میشود.
واگر بزرگی براش بیشتر از میزان خاصی بشود آن وقت فقط تصویر منطقه انتخاب شده دیده میشود.
با سلام
نمی دونم چرا وقتی از گزینه free transform یا ctrl+t استفاده می کنم عملیات تغییر اندازه عکس با تاخیر و منقطع انجام می شه مثل اینکه یک عکس 70cm X 100 cm را با رزولوشن 300 Dpi در Cs3 باز کنی و عملیات free transform را انجام بدی.
در صورتی که این عمل در cs3 راحت انجام میشه.
کارت گرافیکم ati 1650 512 mb.
و برای استفاده از امکانات opengl مشکلی ندارم.
لطفا اگر کسی راه حلی داره راهنماییم کنه.
ممنون.
سلام دوستان کسی PHOTOSHOPCAFE.CS4.FOR.DIGITAL.PHOTOGRAPHERS.DVDR-AG استفاده کرده فرقش با cs4 معمولی چیه؟ ممنون
سلامسلام دوستان کسی PHOTOSHOPCAFE.CS4.FOR.DIGITAL.PHOTOGRAPHERS.DVDR-AG استفاده کرده فرقش با cs4 معمولی چیه؟ ممنون
دوست من این عنوان یک DVD آموزشیست که Photoshop CS4 را از دید یک عکاس و با معرفی قابلیتهایی از آن که بیشتر برای عکاسان کاربرد دارد تدریس می کند. نه نسخه ای مجزا از PS CS4.
با تشکر.
آرش سلطانی
آقا کوروش منظورتون رو از جمله ی زیر نفهمیدم...
واگر بزرگی براش بیشتر از میزان خاصی بشود آن وقت فقط تصویر منطقه انتخاب شده دیده میشود. !!
در واقع با بیش از حد بزرگ شدن نشانه براش دیگر نشانه براش بصورت دایره یده نمیشود و فقط لایو ویو منطقه انتخاب دیده میشود. که شاید این موضوع جواب مشکل شما نباشد چون فرمودید قسمتی از نشانه براش حذف میشود . به این مورد تا به حال برخورد نکرده ام.واگر بزرگی براش بیشتر از میزان خاصی بشود آن وقت فقط تصویر منطقه انتخاب شده دیده میشود. !!
Adobe Configurator عرضه شد.
http://www.akkasee.com/news/13028/
چطور میشه live view ابزار را غیر فعال کرد ؟
خوب من که زیاد بزرگ نمی کنم، ولی از نمایشگر براش قسمتیش حذف میشه
نمیشه کاری کرد که این دایره براش با هر سایزی که بزرگ شده باشه، به صورت کامل دیده بشه ؟!
یک سوال دیگه، بهترین براش های آماده رو بدون دردسر و با نمونه عکس، با کیفیت بالا رو از کجا می توانم دانلود کنم ؟:confused: