صفحه 6 از 21 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 51 تا 60 , از مجموع 209
Like Tree278تشکر

موضوع: Photoshop CS4

Forum Moderator mreza1001 آواتار ها
    تشکر کرده
    16459

پیش فرض پاسخ: Photoshop CS4

با سلام ... من هم موقع كار كردن با CS4 مشكل سايز براش رو دارم ... وقتي براش رو از يك مقداري بزرگتر مي كنم كناره هاي براش نامرئي ميشه تا اينكه بعد از يك مقداري كلا از بين ميره ... كسي از دوستان ميدونه علت چيه و چطور ميشه اين مشكل رو حل كرد ؟
    مثل اینکه مدلش اینجوریه کلا من که نتونستم از کار بندازمش
    محمد رضا میلانی

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

سلام:

میتونم حدس بزنم مشکل از کجاست منتها قبل از آن بخاطر عدم برداشت نادرست از من..... اگر برایتان مقدور است با شکل توضیح دهید. چون من این مشکل رو ندارم.

پ.ن: این ورژن عجب سرعت بالایی دارد. فایل خام 5DII با حدود 22 مگ بین 6 تا 8 ثانیه Camera Raw لود میشود و بین 5 تا 8 ثانیه CS4 در حالتی که برنامه هایی چون مدیا پلیر و آنتی ویروس فعال هستند.
    fartow تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    16459

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    میتونم حدس بزنم مشکل از کجاست منتها قبل از آن بخاطر عدم برداشت نادرست از من..... اگر برایتان مقدور است با شکل توضیح دهید. چون من این مشکل رو ندارم.

پ.ن: این ورژن عجب سرعت بالایی دارد. فایل خام 5DII با حدود 22 مگ بین 6 تا 8 ثانیه Camera Raw لود میشود و بین 5 تا 8 ثانیه CS4 در حالتی که برنامه هایی چون مدیا پلیر و آنتی ویروس فعال هستند.

آقا یه چیز جالب من تو دفتر وقتی سایز براش رو می برم بالا این مشکل پیش میاد اما تو خونه نه! الان که اومدم عکس تهیه کنم هر کاری کردم دیدم سالمه

در مورد سرعت من هم متوجه شدم. چون قبلش CS نصب بود و پدر آدم در میومد تا یه فایل لود بشه اما CS4 همون فایل رو 3سوت میاره بالا موقه کار کردن هم سرعتش محسوسه.

اما این مساله براش جالبه من باید یکم فکر کنم ببینم چیه دفتر با خونه فرق داره.
    محمد رضا میلانی

كاربر آشنا rezapour_h آواتار ها
    تشکر کرده
    4

من بالاخره بعد از كلي تحقيق و پرس و جو و خوندن سوال و جوابهاي فروم هاي مختلف متوجه شدم كه راه حل مشكل براش در CS4 چيه و چه جوري ميشه اين مشكل رو برطرف كرد! اول از همه اينكه علت اين مشكل هماهنگ نبودن CS4 با كارت گرافيك عنوان شده كه براي از بين بردن اين مشكل ( نامرئي شدن نشانگر يا همون دايره براش )‌ دو روش وجود داره :

روش اول : به قسمت Control Panel رفته و وارد Display مي شويم. در قسمت Display به تب Setting رفته و وارد گزينه Advanced مي شويم. سپس روي تب Troubleshoot كليك كرده و در قسمت Hardware acceleration ، اسلايدر را از حالت Full يك يا دو پله به عقب ( به سمت None ) حركت ميدهيم . تمام !!!‌

روش دوم : در اين روش كه به ظاهر روش منطقي تريه اينه كه آخرين آپديت درايور كارت گرافيك سيستم رو از سايت شركت سازنده دانلود و نصب كنيم و قبل از نصب درايور جديد ،‌حتما درايور قبلي رو ابتدا Uninstall و بعد از Restart كردن سيستم،‌درايور جديد رو نصب كنيم.

من هر دو روش رو تست كردم و از هر دو جواب گرفتم ولي به شخصه با روش دوم موافق ترم چون از وقتي درايور جديد كارت گرافيك رو نصب كردم احساس مي كنم كه بصورت نرمتر و روونتر با CS4 كار ميكنم.
    nmroshan، Amir Mohebi، rtoraby و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    حامد رضاپور
    http://www.hamed-rezapour.deviantart.com
    Canon 350D
    Canon EFs 17-85 - Canon EF 50 F/1.8

تشکر کرده
    16459

در اين روش كه به ظاهر روش منطقي تريه اينه كه آخرين آپديت درايور كارت گرافيك سيستم رو از سايت شركت سازنده دانلود و نصب كنيم و قبل از نصب درايور جديد ،‌حتما درايور قبلي رو ابتدا Uninstall و بعد از Restart كردن سيستم،‌درايور جديد رو نصب كنيم.
    خیلی ممنون درست شد.

...اما این مساله براش جالبه من باید یکم فکر کنم ببینم چیه دفتر با خونه فرق داره.
    فکر کنم همه فهمیدید که مارک کارت گرافیک من در دفتر کار و منزل فرق می کنه!
    محمد رضا میلانی

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

یک فایل آپدیت برای فتوشاپ CS4 عرضه شده است که برخی باگ‌ها را رفع می کند:

اطلاعات بیشتر و دریافت نسخه ویندوز :
    کد:
    http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4292

نسخه مک :
    کد:
    http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4291
    پی‌نوشت : این فایل تنها بر روی فتوشاپ نسخه 11.0.1 نصب می‌گردد. بسیاری از فتوشاپ‌های مادرمرده‌ای که ما بر روی سیستم‌هایمان نصب کرده‌ایم، نسخه 11.0 است و امکان نصب این فایل آپدیت را ندارد. بنابراین ابتدا چک کنید که نسخه فتوشاپ‌تان چیست ( از طریق help >About Photoshop ویا همان صفحه Splash اولیه) و سپس این فایل 35 مگابایتی را دانلود کنید.

به هر حال اگر راهی برای تبدیل نسخه 11.0 به نسخه 11.0.1 پیدا کردید، این تاپیک را فراموش نکنید.
    Arash، Amir Mohebi، A_Maddah و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    2

با سلام خدمت دکتر
    اگر بخواهیم برای سبک شدن برنامه cs4 قسمتهایی را که برای عکاسی دیجیتال نیاز نیست نصب نکنیم از فصل اول نصب کدامیک را باید انتخاب کنیم؟
    با تشکر

كاربر جديد
    تشکر کرده
    11

دوستان من با خواندن مطالب این بخش متوجه امکان جدید فتوشاپ شدم یعنی روتیت آن . اما در فتوشاپ بنده این قسمت غیر فعال است . با دو کارت گرافیک متفاوت و پر قدرت نیز امتحان نمودم ولی نتیجه ای حاصل نشد . حتی از قسمت پرفرمانس فتوشاپ نیز قابلیت Opne GL را فعال نمودم و باز هم این قابلیت فعال نشد . کارت های گرافیکی که نصب نمودم شامل اینها میشود : Gfource 9500 GT 1024 meg - Gfource 9600 GT 512DDR3 700Mhz GPU
    آیا میدانید مشکل از کجاست ؟ مقدار رم نیز 2 گیگابایت است و CPU نیز از نوع Core 2 میباشد . در ضمن طبق توصیه دوستان درایورهای جدید آنها را نیز نصب نمودم .

تشکر کرده
    11580

نقل قول نوشته اصلی توسط zeinalian نمایش پست ها
    با سلام خدمت دکتر
    اگر بخواهیم برای سبک شدن برنامه cs4 قسمتهایی را که برای عکاسی دیجیتال نیاز نیست نصب نکنیم از فصل اول نصب کدامیک را باید انتخاب کنیم؟
    با تشکر
    الان دقیقا یادم نیست چه قسمتهایی موقع نصب قابل انتخاب بودند. اما در کل، نصب یا عدم نصب‌شان تغییر چندانی در سبکی یا سنگینی فوتوشاپ ایجاد نمی‌کند.
    نعما م. روشن

تشکر کرده
    11580

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_rv نمایش پست ها
    دوستان من با خواندن مطالب این بخش متوجه امکان جدید فتوشاپ شدم یعنی روتیت آن . اما در فتوشاپ بنده این قسمت غیر فعال است . با دو کارت گرافیک متفاوت و پر قدرت نیز امتحان نمودم ولی نتیجه ای حاصل نشد . حتی از قسمت پرفرمانس فتوشاپ نیز قابلیت Opne GL را فعال نمودم و باز هم این قابلیت فعال نشد . کارت های گرافیکی که نصب نمودم شامل اینها میشود : Gfource 9500 GT 1024 meg - Gfource 9600 GT 512DDR3 700Mhz GPU
    آیا میدانید مشکل از کجاست ؟ مقدار رم نیز 2 گیگابایت است و CPU نیز از نوع Core 2 میباشد . در ضمن طبق توصیه دوستان درایورهای جدید آنها را نیز نصب نمودم .
    راهنمایی های کامل ادوبی در این زمینه را در آدرس زیر بخوانید:

کد:
    http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=kb404898
    Arash تشکر می‌کند.
    نعما م. روشن

صفحه 6 از 21 نخستنخست ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... آخرینآخرین