درود
نرم افزار هایی بجز محصولات ادوبی (مانند acedsee) به خودیه خود غلضت رنگ ها و وضوح عکس ها رو افزایش میدن.. که عکس های با جلوه ی مثلا بهتری نمایش داده بشه...ولی لایتروم و فتوشاپ بدون اجازه (تا توی تنظیماتش براش تعریف نکنی) دست به رنگ و وضوح عکس و هیچ چیزه دیگه ی عکس نمیزنه و دقیقا عکس چیزی که هست رو نشون میده.
خیالتون راحت باشه..
در ضمن شما با نرم افزار Google Picasa هم وقتی فایل Raw باز میکنید توی 1 ثانیه ی اول رنگ ها رو با همون پیشفرض Jpg نشون میده( با رنگ و لعاب) ولی بعد از 1 ثانیه رنگ های واقعی خودشونو نشون میده که رنگ های اصلیه خوده دوربین هستن.
این مسئله بخاطر پروفایل رنگی آدوبی هست که بصورت پیش فرض روی Abode standard تنظیم شده . با تغییر آن می توانید به رنگ های مورد نظر خود برسید. به عنوان مثال به عکس زیر نگاه کنید :
Capture.JPG
با عوض کردن پروفایل می توان به عکس زیر رسید
Capture2.JPG
و در نهایت با با کمی اعمال تغییرات می توان این عکس را خروجی گرفت که رنگ هایی زنده تر از حالت فشرده Jpeg دارند.
IMG_0190.jpg
سلام خدمت دوستان
عزیزان به دنبال یک پک آموزشی برای پراسس تصاویر عکاسی هستم
چند تا خودم دانلود کردم و بسیار مقدماتی بودن و فقط ابزار هارو توضیح دادن
من بیش از ده ساله که با فوتوشاپ کار میکنم، یک پک حرفه ای یا نیمه حرفه ای مخصوص ادیت عکس ها و عکاسی میخوام
به زبون انگلیسی باشه هیچ مشکلی نیست...
عملکرد dehaze دربرنامه کمرورا چیه ؟
نبود کسی یاری نماید در مورد dehaze ؟
درود.
فکر کنم تصاویر گویا باشن:
Dehaze.jpg
یا این تصویر:
original.jpg
بعد اعمال فیلتر:::
1.jpg
2.jpg
با تشکرازجناب کمیلی عزیز.
با نصب ویندوز 10 و فتوشاپ سی سی، شورتکات space برای دسترسی به ابزار hand قابل دسترسی نیست. جالبه که با فشردن اسپیس، courser به hand تبدیل میشه اما هیچ عکس العملی نشون نمیده.
دوستان راه حل ؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام دوستان من یه مشکلی با Adobe Camera Raw دارم که تو تصویر کاملا مشخصه
این گزینه برای فتوشاپ من نداره که عکس HDR و Panorama میکنه خوده ACR از تمام ورژن های ACR تست کردم نصب کردم بازم نشد
فتوشاپ CC 2014 و CC 2015 نصب کردم نشد
دوستان خواهشآ راهنمایی کنید چی کار کم خیلی لازم دارم
برای من این شکلی باز میشه و اون گزینه نیست.
این گزینه برای من نداره