ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
درود بر همه
من امروز برای اولین بار عکس پانورا ما گرفتم ،عکس ها رو بردم تو لایت روم و از اونجا دستور ترکیب شدن عکسعا در فتو شاپ رو دادم
وقتی تو فتوشاپ خاستم خروجی tif بگیرم پیغام خطا داد که خروجی بزرگ هست و امکان پذیر نیست ، حتی خروجی PSD هم نتونستم بگیرم .
سوالم اینه که بهترین روش گرفتن خروجی در این موارد چیه؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
سلام دوستان نمیدونم چرا ارسال موضوع نمیتونم بکنم پس بنابراین اینجا سوالم رو مطرح میکنم...
برای چاپ عکس بصورت 4 تیکه یا 2 تیکه باید داخل فتوشاپ چیکار کنم که عکسم دقیقا به 4-2 تیکه مساوی تقسیم بشه
وبعدش موقع چاپ هم برش نخوره یا عکس بطور کامل در 4 تیکه چاپ بشه که بدون مشکل بتونم روی تخته شاسی چاپ کنم
مثلا در سایز 4 تا تیکه 10*15 یعنی در مجموع 20*30 میتونید بگید عکس باید چند اینچ باشه دقیق تا با چاپ و شاسی مچ بشه؟!
(برای هر 4 تیکه در نظر بگیرید مثلا 10*15.2 هستش انگار چاپ عکس یعنی برای چهار تیکه من عکسم رو به سایز 20*30.4 برسونم بعدا به 4 تیکه تقسیم کنم موقع چاپ به مشکل نمیخورم؟!)
با سلام
ممکنه بنده رو راهنمایی بفرمایید
وقتی فایل Raw رو در فتوشاپ باز می کنم ایراد میگیره و یه لینک زیرش معرفی می کنه که اونم یاز نمیشه ؟
ادیت فایل های راو رو با چی باید انجام داد اصولا یا عموما ؟؟
من بتازگی فتوشپ 2015.5 رو نصب کردم .ورژن کمرا راو خودش 9.6.0 هستش
اما وقتی عکس dng .rawتوش باز میکنم کل نصویر آبی و حوای زرد دبده میشه .تو تنظیمات چیزی پیدا نکردم
ویرایش توسط vahidshah : Sunday 28 August 2016 در ساعت 09:00 دلیل: اضافه کردن raw
دوستان عکس های RAW که من دارم، توی پیشنمایش دوربین عالی هستن
توی پیشنمایش ViewNX 2 خود نیکون هم عالی هستن
اما وقتی وارد Photoshop یا Light Room میکنم ، نویز چند برابر میشه و رنگ بندی هم داغون میشه
چیکار کنم همون چیزی که دوربین یا viewnX نشون میده وارد فوتوشاپ بشه
سلام
در کدام قسمت فتوشاپ میشه تار بودن و لرزش عکس رو اصلاح کرد؟