معنی این جمله که اگر اشتباه نکنم این هست که اطلاعات exif رو از فایل jpeg حذف کنید (تصاویرتون metadata نداشته باشه) ولی بهتره دقیق تر بخونین توضیحاتشو و اگر لازمه کامنت های قبلی رو تا مشکلتون ایشالا بر طرف شه. من فقط مطلب مرتبطی رو براتون پیدا کردم و از ریز ماجرا بی اطلاعم. ایشالا کمکتون کنه.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
برای ذخیره عکسها در فتوشاپ بین فرمت Tiff و png24 کدوم رو پیشنهاد می کنید.
بین این دو فرمت کدومشون جزیات بیشتری از عکس دارند.
از این دو فرمت، فرمتی بهتر هم هست (بجز RAW).
جهت نمایش و چاپ عکس
با صد تا کلک تونستیم نمایش بند انگشتی فایل های فتوشاپ رو در ویندوز 7 - 32 بیت داشته باشیم.
الان هیچ کدوم از اون صد کلک در ویندوز 64 بیتی راهگشا نیست.
فتوشاپ سی سی
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود دوستان عزیز
به علت نبود لنز فیش ای و لنز واید برای کاری بنده مجبور به تشکیل و استفاده از عکس پانوراما شدم
برای این منظور از فتوشاپ استفاده کردم و نتیجه کاملا رضایت بخش و دقیق بوده...اما یک مشکلی که در تصویر وجود داره اینه که تضاد رنگی بین بخش های مختلف وجود داره که برای رفع این مشکل،به مشکل برخوردم
از طرفی دمای رنگ در همه تصاویر به یک صورت تنظیم شده و از طرف دیگه نور های واقعی تصویر و رنگها به علت اینکه منابع نوری متفاوتی وجود داشت،با هم فرق میکنه(در تصویر سمت راست و اول نور از طریق لوستر با لامپ ها کم مصرف و در عکس وسط و یا عکس دوم نور روز و در سمت چپ از نور لامپ های رشته تامین میشد)
به علت بزرگ بودن فضا و عدم اجازه بری استفاده از فلاش هم امکان تغییرات در نور وجود نداشت...برای این منظور چه راهکاری رو پیشنهاد میدید تا تفاوت رنگی تصاویر به حداثل ممکن برسه و در واقع به چشم نیاد؟
پیشاپیش سپاسگذارم
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram