دوستان این گرادینتی که جناب دلباز توی آموزش آخرشون برای پس زمینه استفاده کردن توی فتوشاپ من نیست !
یه راهنمایی میکنید لطفا :(
دوستان این گرادینتی که جناب دلباز توی آموزش آخرشون برای پس زمینه استفاده کردن توی فتوشاپ من نیست !
یه راهنمایی میکنید لطفا :(
پـوریـا ارشدی
در فتوشاپ پس از اتمام کار بر روی عکس چگونه باید عکس را برای نمایش در وب آماده ساخت ؟
سلام پوریا جان. از کدام نسخه فوتوشاپ استفاده می کنی؟ در فوتوشاپ CS5 در قسمت ابزارها، دوازدهمین ابزار شبیه یک سطل رنگ است که اگر بر روی آن علامت ماوس را کلیک کنی و نگه داری Gradiant را میبینی.Untitled-1111.jpg
در مورد ساخت رنگ برای Gradient اول با کلیک راست برروی ایکن این مورد را انتخاب کنید و اگر ایکن Gradient درجای خودش بود نیازی به تغییر این ایکون نمی باشد و با یک کلیک چپ این موردانتخاب می شود .
سپس باراست کلیک می توانید نوع رنگ و سایه خود را انتخاب کنید که اگر به دنبال رنگ و سایه ای هستید که دراین رنگها پیدا نکردید خود باید یک Gradient جدید بسازید .
[/IMG]
سپس درقسمت بالا برروی علامت فلش با جهت نما Click to edit the gradient می توانید تعداد رنگ و سایه مورد نظر خود را انتخاب و سپس ویرایش کنید .
با کلیک برروی مواردی که باشماره یک نشان داده شده می توانید مقادیری که لازم دارید را تعیین کنید .
و دراخر با زدن گزینه New یک Gradient جدید داشته باشید .
[/IMG]
اگر منظورتون در مورد سایز عکس باشه که از این مسیر عکس رو در سایز کوچکتر ذخیره می کنید. file> save for web & Devices
وقتی که عکستون در این قسمت باز شد،اندازه بزرگترین ضلع عکستون رو عددی بین 600 تا 800 پیکسل گذاشته و عکس رو سیو می کنید.(البته عدد بزرگتر هم می تونید وارد کنید اما معمولا برای وب از این اعداد استفاده می کنند که سایز و حجم عکس مناسب باشه)
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
درود؛
دوستان میخواستم بدونم این عکس چطوری تهیه شده؟؟ این عکس دارای جلوه ی HDR هست ولی اصولاً مراحل عکاسی HDR طی نشده...
222739_151564251576746_100001695171511_307570_1276183_n.jpg281330_171143809618790_100001695171511_407622_1689817_n.jpg
با سپاس
دوست عزیز
امروزه ده ها برنامه برای شبیه سازی HDRi وجود داره و حتما لازم نیست که شما چند شات عکس بگیرید
از اکشن های مختلف گرفته تا روش های مختلف در فوتوشاپ و یا حتی برنامه هایی مثل Topaz adjust و ...
ضمن اینکه این نوع نحوه ویرایش و اون حالت مبتدیانه اضافه کردن جلوه منبع نور و هاله های سفید در اطراف درخت و ... در واقع یک ویرایش مخرب بوده
بله. این نوع ویرایش در برخی نقاط واقعاً دارای اشکالاتی ست .... مخصوصاً همان مواردی که شما اشاره کردین.... حقیقتاً بنده خیلی دنبال عکاسی HDR بودم و هستم.... با نرم افزارهای زیادی هم کار کردم.... ولی هنوز نفهمیدم این نوع ویرایش چطوریه؟ ...... به همین خاطر سعی کردم دو تا عکس رو بذارم تا شاید کمکی بشه...... بنده در پاره ای از طرح ها به این نوع ویرایش نیاز دارم، چیزی در همین مایه ها، که عکس شبیه کارتون میشود (منظور از ویرایش همان افکت اچدیآری ست که در این عکس به کار رفته، نه هاله های نور و آن نور خورشید که در عکس اضافه شده) ..... البته احتمال زیاد نرم افزار آماده ای هست یا اکشنی و ابزار مشابه، منظورم اصلیم این است که مراحل زیادی رو برای صرف انجام این افکت نمیکنن.......
اگه دوستان چیزی رو در نظر دارند که دقیقاً همینطور باشه لطفاً راهنماییی کنند....
با احترام
خب من که اسم یک ابزار خوب در این زمینه رو نوشتم اما این ابزار هم در همین حدود عمل میکنه
اما تبدیل عکس به نقاشی به صورت علمی و عملی خودش یه مبحث دیگه است
سلام
کسی میتونه توضیح بده فرق
Brightness و Exposure چیه ؟ و چه تفاوت هایی دارن ؟