سلام
در فتوشاپ چه طوری میشه عکس پاناروما ساخت :confused:
سلام
در فتوشاپ چه طوری میشه عکس پاناروما ساخت :confused:
File> Automate> Photomerge
درودمممنون وحید جان مشکی شد اما نمیتونم ماسک کنم سفید باشه میشه اما مشکی میشه خیر .
تشکر .درست شد
خب قلمتون در ماسک سیاه باید سفید باشه...
CANON 7D+Grip | EF-S 18-55 | EF 100-400 L
امیر حکیمی
http://amirhakimi.org
پست 270
ميثم جان ميشه با تصوير از نمونه اديت شده و نشده كارت رو تكميل كني و جذابيت اين نوع اديت رو نشون بدي و بگي از كدوم رنگها استفاده كردي.
ممنون
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
سلام جناب خدامی
من نمیتونم جذابیت این نوع ادیت را نشون بدم. چون این نوع ادیت و استفاده از یک تم رنگی خاص نیاز به علم، هنر و تجربه کافی را دارد که من هیچ کدام را ندارم.
اما تا جایی که میدونم با اعمال یک تم رنگی از دو یا چند رنگ خاص بر روی یک عکس، عکس از هر رنگ و ترکیب آنها در قسمت هایی که استعداد جذب رنگ مربوط به خود را دارند استفاده میکند.
برای مثال در عکس زیر (عکس بالا سمت چپ تصویر اصلی می باشد) عکس که یک تم رنگین کمانی بر روی آن اعمال شده، اشباع رنگی در تمام نقاط رخ داده که جذاب تر از افزایش اشباع رنگی با ابزار Hue/Saturation است، چون تقریبا از تمام رنگ ها در این تصویر استفاده شده.
در دو عکس دیگر از ترکیب قرمز-سبز و آبی-نارنجی استفاده شده که نتیجه را می بینید.
تم رنگی عکس زیر که مربوط به عکس های بایگانی ام می باشد را نیز از این روش بدست آوردم که شامل چندین لایه با ماسک های مختلف بود. متاسفانه فایل لایه باز را پیدا نکردم تا از رنگ ها مطمئن شوم، اما فکر می کنم چون همیشه در این نوع کارها از یک رنگ قهوه ای مشخص استفاده میکنم، رنگ این کار نیز Hex#: 352510 باشد به همراه مکمل آن.
پ.ن: منتظر راهنمایی و توضیحات بیشتر اساتید هستم.
سید میثم نوربخش
سلام دوستان
یک سوالی برام پیش اومده
ابزاری به نام Mirror یا همون آینه باید در CS5 وجود داشته باشه که یک سایه یا بهتره بگم یک آینه رو در پایین تصویر ایجاد میکنه که حالت رفلکت موضوعات اصلی رو در بالای تصویر داره میخواستم ببینم همچین افکتی در CS5 وجود داره چون پیداش نکردم
اگر پلاگین یا برنامه ای براش وجود داره ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
ارادتمند
------------
در پناه اورمزد
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
سلاممعمولا با کپی کردن لایه ، کم کردن opacity ، چرخاندن 180 درجه ای و محو کردن پایین تصویر کپی شده این کار رو میکنن ..
یک نکته کوچک، شما برای اینکه شبیه آینه بشود بجای چرخاندن باید از Transform>Flip Horizontal or Flip Vertical استفاده کنید
پیروز باشید
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
راه حل همونیه که دوستان اشاره کردند
یعنی ما در فوتوشاپ ابزاری برای این کار نداریم . البته نیازی هم نداریم
اما اگر به برخی از رفلکس ها مثل رفلکس روی آب , نیاز دارید میتونید از پلاگین
Flaming Fear Flood
استفاده کنید