کسی از دوستان واقعا نمیدونه ؟ ویندوز باید عوض کنم؟ چون رنیستال کردم نشد .
کسی از دوستان واقعا نمیدونه ؟ ویندوز باید عوض کنم؟ چون رنیستال کردم نشد .
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
سلام
فریدخان، من نمیدانم مشکل شما از لحاظ فنی در کدام قسمت است؛
منتها در این گونه موارد که با نصب مجدد برنامه مشکل حل نمیشود، نیازی به عوض کردن ویندوز نیست!!!! بهترین کار UnInstall کردن بویسله برنامههای مخصوص این کار است.
به عنوان مثال نورتون نصب شده تو سیستم من رفت جزو بلک لیست و دیگه کار نمیکرد و با نصب مجدد هم دیگه کار نکرد. اما با استفاده از روش بالا بدون نصب مجدد ویندوز مشکلم حل شد.
بهترین برنامه برای این منظور Your Uninstaller است. چنان برنامه را از بیخ و بن پاک میکند که گویی اصلاً روی سیستم تا به حال نصبش نکرده بودید!!!
کد:http://files.9down.com:8080/URSoft.Your.Uninstaller.2008.v6.2.1347.Incl.KeyMaker.and.Patch-DVT.rar
.
لطف کردین خدا یک در این دنیا صد در اخرت بهتون عوض بده که شادم کردین
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
جالبه که همین مشکل برای من پیش اومد وقتی که برنامه snap art که در تاپیک " این عکس چگونه تهیه شده است " درباره اش بحث شده ( و گویا برای تبدیل عکس به نقاشی است ) را نصب کردم , فتوشاپم این شکلی شد , البته از داخل فولدر پلاگین های فتوشاپ حذفش کردم و مشکل حل شد
اما عوضش نتونستم از این برنامه استفاده کنم
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
مشکل این است که این پلاگین و برخی از پلاگین های دیگه , کاملا به صورت ایزوله از هم نصب نمیشن
برخی از پلاگین های شرکت های Nik و Imagenomic و onOne و Alien دارای چنین مشکلی هستند که بعد از نصب نسخه جدید این نرم افزارها این مشکل برطرف خواهد شد
بنابراین اگر چنین مشکلی برای شما پیش میاید , حتما یکی از نسخه های قدیمی پلاگین های این شرکت ها روی فتوشاپ شما نصبه و باید نسخه جدید اونها رو نصب کنید
دلباز عزیز اگر روی سخن با بنده بود:
پلاگین snap art رو از خود سایت سازنده اش دانلود کردم , نسخه 2 است و با جست و جویی که انجام دادم گویا آخرین نسخه هم همین است , البته این demo است و نسخه اصلی با قیمت حدود 190 دلار به فروش می رسد
این هم لینک سایت سازنده :
کد:http://www.alienskin.com/snapart
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
سلام
دوستان برای اعمال فیلتر به عکس ها حتما باید فضای رنگی به 8 بیت کاهش پیدا کنه؟
وحید بیگدلی
.
وحید جان CS4 دارم و کلا 90% فیلتر ها کار نمی کنه! برای پلاگین ها هم به همین گونه اس؟
وحید بیگدلی