یه سوال با جواب کوتاه که زیاد مزاحم بحث دوستان هم نشه ...
توی قسمت لایر ها
opacity
با
Fill
چه فرقی داره ؟نتیجه ها منظوره
یه سوال با جواب کوتاه که زیاد مزاحم بحث دوستان هم نشه ...
توی قسمت لایر ها
opacity
با
Fill
چه فرقی داره ؟نتیجه ها منظوره
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Nikon micro AF-D 60mm
تغییر fill تنها شفافیت محتویات لایه رو تغییر میده، در صورتی که تغییر دادن opacity شفافیت محتویات + افکتهای اعمالی رو عوض میکنه.
به عنوان مثال اگر یک مربع رو رنگ کنید و یک افکت Stroke بهش اضافه کنید، با صفر کردن Fill هنوز Stroke رو به صورت یک کادر مربعی دور مربع اصلی خواهید دید در صورتی که خود مربع ناپدید شده. اگر opacity رو صفر کنید همه چیز ناپدید میشه، هم خود مربع (محتویات اولیه) و هم کادر دورش (افکت Stroke که اضافه کرده بودید).
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
سلام دوستان با دوربین کانن 500 دی با فر مت raw عکس گرفتم که پسوند فایل خروجی دوربینcr2میشه . حالا وقتی میخوام این عکسها رو ادیت کنم فتو شاپ این فایلها رو باز نمیکنه لطفا راهنمایی کنید
سلام
با اینکه من نسخه me فتوشاپ را دارم نمیدونم چرا موقع تایپ اعداد به صورت انگلیسی هستند.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
علیرضا اصلانی
با سلام
ایا پلاگینی وجود داره که بتونه مشکل بک فوکوس را از بین ببره؟
متاسفانه لنز دوستی در اختیار من بود و غافل از اینکه این لنز 10 سانتی متر مشکل بک فوکوس داره اقدام به عکاسی کردم و عکاسها مشکل وضوح تصویر دارند
حمید رضا مرادی
G12
سلام
من تازه واردم تو این سایت
یه سوالی داشتم من مدت یه ماه اخیرا تو یه عکاسی کار میکردم
ثابق بر ا ین فتوشاپ کار میکردم و عکس رو دستی روتوش میکردم با بلور و رنگ و نویز ...
ولی تو عکاسی رفتم یه برنامه ای رو فتوشاپشون نصب بود که به صورت اتوماتیک خیلی بهتر روتوش میکرد
کداک نبود تو قسمت فیلتر ها پایین بود
خیلی از برنامه ها رو دانلود کردم و نصب کردم ولی اون نیست هیچ کدوم
میخواستم ببینم کسی میدونه چه برنامه ای
تو رو خدا یکی کمک کنه واقعا لازمش دارم :(