من چاپ هام را همیشه به موسسه آریا می دهم (توسط سایت عکاسی) طبق هماهنگی با مسئول موسسه همیشه با 300DPI و با فرمت JPG ذخیره می کنم و می فرستم و تا حال هم مشکلی پیش نیامده.
با درود
دوستان با اکشنها در فتوشاپ چه فرمانهایی رو نمیشه انجام داد؟ آیا رتوش پوست هم جزو مواردی هست که نمیشه یا خیر؟
سید سجاد میری
روتوش پوست همون طور که میدونید شامل مراحل مختلفی از قبیل لکه بردن/تنظیم نور و سایه ها و رنگ و همین طور مراحل خاصی مثل اعمال فیلترهای بلور یا های پس و ... هست.مسلمه که لکه بری و تنظیم نور و کنتراست و از این دست برای هر عکسی یکسان نیست.اما بر فرض مثال تغییر مود لایه و اعمال فیلتر بدون ماسک کردن و از این دست شاملش میشه.که انقدر تو روند روتوش مرحله ی جزیی ای هست که احتیاجی به ساختن اکشن نداره
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
اتفاقا Retouch هم با اکشن میشه انجام داد و برای هر عکسی هم قابل انجامه، و یکی از معروفترین و بهترین اکشن های موجود در این زمینه اکشن Florabella Retouch & Makeover هست
حتی Spot یا Wrinkle هم در مجموعه ش داره که برای از بین بردن لکه و چین و چروک هست ...
که شما بسته به تغییری که می خوای روی تصویر انجام بدی یکی از اکشن را اجرا می کنی و مابقی کار رو با استفاده از ماسکینگ و درجه ی Opacity و دیگرِ تکنیک های کنترلی به دست میگیری.
این اکشن برای کسانی که در روز تعداد زیادی از عکس رتوش میکنن موثره و وقت کمتری میگیره ...
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
اینم مجموعه کامل اکشنهای این شرکت:
florabella-actions.jpeg
Florabella Collections: Florabella Actions Bundle
Photoshop ATN | CS2+ | 117 MB
• Companble with English versions of Photoshop CS2, CS3, Cs4, CS5, CS6 and CC or Photoshop Elements 6 - 12
• +Exclusive Videos & Product Guide/Recipe Book
Included:
• BW Actions
• Classic Workflow
• Color & Haze Actions
• Colorplay
• Extra Actions
• Luxe II
• Muse
• Retouch & Makeover Actions
• Vintage Actions
• Spring Set I-II
• Color & Matte Actionکد:http://www.nitroflare.com/view/99604BFE6B0EF00/florabella-actions.rar
محمد رحیمیزاده
سوال شما به اندازه کافی گنگ است که کسی متوجه منظور شما نشود بهتر است برای مطرح کردن این سوال نمونه عکس بفرستید.این تشکر تمسخر بود ها نه تشکر واقعی
مشکلی برام پیش اومده چند هفتست اینجا پیام گذاشتم ، کاش حداقل کسی پیدا می شد و می گفت نمی دونم
در ضمن ادبیات نوشتاری شما برای این محیط اصلا جالب نیست!
شاید سایز فونت خیلی کوچک است در همان قسمت بالایی فتوشاپ سایز فونت را افزایش دهید
1.JPG
با سلام
در فتوشاپ cc 2014 یکی از امکاناتی که اضافه شده؛ فاصله گذاری موقع جابجایی لایه ها و نشان دادن مقدار حرکت لایه هست.
به عنوان مثال وقتی کلید alt رو نگه می دارم و با ابزار move لایه رو جابه جا می کنم مقدار جابجایی رو با رنگ سبز می نویسه که این باعث میشه سرعت سیستم بیاد پایین.
سوال من اینه که چطور می تونم غیر فعالش کنم؟
با تشکر