با سلام
من میخوام چند تا عکس را با تکنیک استکنیگ در منوی اسمارت ابجکت ادغام کنم اما متاسفانه این گزینه خاکستری هست و فعال نیست .فتوشاپ CC2015 , CC 2016
هردوشو دارم
کسی میتونه راهنمایی کنه
با سلام
من میخوام چند تا عکس را با تکنیک استکنیگ در منوی اسمارت ابجکت ادغام کنم اما متاسفانه این گزینه خاکستری هست و فعال نیست .فتوشاپ CC2015 , CC 2016
هردوشو دارم
کسی میتونه راهنمایی کنه
کسی در مورد اسکریپت های startrails در فتوشاپ اطلاعات داره؟
میخوام رد ستاره ها حالت Blur بشه
مثل عکس زیر
Untitled-1 copy.jpg
ویرایش توسط Sajjadpix : Wednesday 22 June 2016 در ساعت 14:49
Nikon D7100 - 11-16 - 50mmInstagram
عالی بود
سلام من یه سوال دارم این کلون استمپ چیکار کنیم نمونه بردارش ثابت رو یه نقطه بمونه با موس حرکت نکنه درواقع نمونه برداری از یه جا ثابت میخوام
دورد .. با برداشتن تیک Aligned هر دفعه که کلیک کنید از یه قسمت نمونه برداری میکنه. اما اگه منظور شما این است که با درگ کردن موس باز هم قسمت نمونه گیری تکون نخوره که باید بگم با ابزار Clone stamp نمیشه همچین کاری کرد .. اما من یه روش برای اینکار میگم که بتونید اینکارو انجام بدید و اونم اینه که قسمتی رو که میخاید نمونه برداری کنید رو انتخاب کنید و از گزینه edit>define pattern اون رو تبدیل به یک پترن کنید .. بعد با ابزار Patern stamp و انتخاب پترنی که ساختید(قسمتی که میخاید نمونه برداری کنیم) روی قسمت هایی که میخاید درگ کنید.
تشکر دوست عزیز
درود
دوستان عزیز اخیرا متوجه مشکلی شدم که فقط برای من پیش نیومده و برای یکی از دوستان هم پیش اومده بود
عکسی رو در فتوشاپ باز کرده و بعد از صرف زمانی در ادیت، میریم سراغ استفاده از پلاگین(حداقل 4 پلاگین مختلف تست شده در این ماجرا)
وقتی وارد محیط پلاگین میشیم تغییراتی ک پلاگین روی عکس اعمال میکنه رو شاهد هستیم...اما بعد از تایید و خارج شدن از پلاگین در عکس تغییری نمیبینیم!!!
اپاسیتی 100 بوده و لایه ی بالای هنگام ورود ب پلاگین انتخاب شده
بنظر شما عزیزان مشکل از چیه؟
پیشاپیش ممنونم از شما عزیزان
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام
بنظر من این موارد رو چک کنید :
اطمینان از سازگاری نسخه پلاگین ها با فتوشاپ
بررسی سطح دسترسی مسیرهایی که پلاگین داخل اون نصب هست
فتوشاپ رو در درایوی غیر از درایو ویندوز نصب کرده و مجدد چک کنید
گاهی هم اگر تعداد زیادی پلاگین همزمان نصب بشه ، مشکلاتی ایجاد میکنه
در هر صورت ، راه چاره جایی خارج از تنظیمات خود فتوشاپ هست