Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
در ابتدا ذکر نکرده بودین که بعد از کارهای سنگین فقط این اتفاق میفته
من فکر کردم همیشه همینطوره
بله محل نصب مهمه که فضای خالی داشته باشه ، شما گاهی روی یک فایل 20 مگابایتی کار میکنید ، ولی فایل temp آن به چند گیگابایت میرسد
از قسمت Edit > Perfrences > Performance بخش scrath disk یک درایو که فضای خالی زیادی داره رو تیک بزنید
همچنین تنظیمات History & cache هم مقداری افزایش بدید
شاید مشکل رفع شد
ارادتمند
سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان فروم
دوستان برای آمورش فتوشاپ و لایت روم و ادیت و آماده خروجی کردن فایل های راو RAW دوربین چی کار باید بکنم ؟
از کدام منابع کتابی آموزشگاهی سی دی های آموزشی باید استفاده کنم ؟
برای یادگرفتن پردازش و آماده چاپ کردن فایلهای خام و ادیت عکس ها بر روی فایل های خام از کجا شروع کنم ؟
محل سکونتم تبریز هست
درود
سطح آموزشتون دز چه سطحیه؟ چقد با فتوشاپ آشنا هستید؟
حالا در کل:
اگه میخواید بدون استاد خصوصی مجرب شروع کنید : ابتدا چند تا بسته ی آموزش فتوشاپ مبتدی از چند شرکت مختلف به زبان فارسی تهیه کنید
تا با نکات ابتدایی فتوشاپ آشنا بشید.... بعدش آموزش های متوسطه و پیشرفته ی همون شرکت ها رو تهیه کنید. (به زبان فارسی)
بعد که همه رو خوب یاد گرفتید آموزش های مقدماتی و مبتدی ربان اصلی رو از سایت ها یا فروشگاه های اینترنتی
دانلود یا تهیه کنید (این کار برای پر کردن ضعف های آموزش های فارسی است )
سپس آموزش های متوسطه و پیشرفته ی فتوشاپ رو دانلود و یا تهیه کنید ( زبان اصلی )
سپس آموزش تکنیک های فتوشاپ رو استفاده کنید ( زبان اصلی )
یه میانبر هم دارید : اگه میخواید فقط صرفا روی فایل های خام کار کنید و به همین اکتفا کنید میتونید همین کار ها رو بصورت اختصاصی روی آموزش های
ویرایش فایل های خام استفاده کنید. یعنی اول دنبال ویرایش فایل های خام به ربان فارسی باشید از مبتدی.. بعد پیشرفته ی زبان فارسی و بعد مبتدی و پیشرفته ی
زبان اصلی .
موفق باشید
دوستان سلام سوالی دارم خدمت شما عزیزان
در فوتوشاپ از قسمت ایمیج 2 سه تا گزینه هست مربوط به تنظیم رنگ بنام های selective colore - hue/saturation - colore blance- سوالم اینه تفاوت دقیق این گزینه ها در چیست در چه مواردی از هر کدوم از این گزینه ها استفاده می شود توی اموزش هایی که من دیدم و یا تست هایی که روی تصاویر با این گزینه ها انجام دادم نتیجه ها تقریبا یکسان بود و به توضیح مختصری اشاره شده بود در واقع کاربرد هر کدام در جای خودشان را با مثال توضیح نداده بودند یعنی می خواستم ببینم وظیفه اصلی هر کدام از این گزینه ها چیست از هر کدام از این گزینه ها در چه شرایطی استفاده می شود چون عملکرد این گزینه ها شبیه هم است ایا دوستان تجربه ایی در این زمینه دارند ممنون می شوم ما را راهنمایی بفرمایید
((دوستان سلام سوالی دارم خدمت شما عزیزان
در فوتوشاپ از قسمت ایمیج 2 سه تا گزینه هست مربوط به تنظیم رنگ بنام های selective colore - hue/saturation - colore blance- سوالم اینه تفاوت دقیق این گزینه ها در چیست در چه مواردی از هر کدوم از این گزینه ها استفاده می شود توی اموزش هایی که من دیدم و یا تست هایی که روی تصاویر با این گزینه ها انجام دادم نتیجه ها تقریبا یکسان بود و به توضیح مختصری اشاره شده بود در واقع کاربرد هر کدام در جای خودشان را با مثال توضیح نداده بودند یعنی می خواستم ببینم وظیفه اصلی هر کدام از این گزینه ها چیست از هر کدام از این گزینه ها در چه شرایطی استفاده می شود چون عملکرد این گزینه ها شبیه هم است ایا دوستان تجربه ایی در این زمینه دارند ممنون می شوم ما را راهنمایی بفرمایید ))
سلام دوستان کسی درباره این گزینه ها نظری تجربه ایی چیزی ..نداره