با سلام
من با نصب فایلهای zxp روی فتوشاپ cc2015 مشکل دارم. Adobe Extension Manager فتوشاپ رو شناسایی نمیکنه.
کسی راه حلی داره؟
با سلام
من با نصب فایلهای zxp روی فتوشاپ cc2015 مشکل دارم. Adobe Extension Manager فتوشاپ رو شناسایی نمیکنه.
کسی راه حلی داره؟
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
بعد از ارتقای ویندوز به ویندوز ۱۰ ، و نصب فتوشاپ سی سی ، مدتی به درستی کار کرد، ولی الآن فتوشاپ باز میشود ولی هیچ عکسی را با هیچ پسوندی باز نمیکند.
مجبور به ریکاوری ویندوز شدم ولی همان مشکل باقیست.
به نظر دوستان مشکل از چیست؟ از فتوشاپ؟ از کرک؟ یا از کارت گرافیک؟
البته یک یک اشکال کوچک دیگر هم هست که مشکوک بودن به کارت گرافیک را بیشتر میکند. بعد از بالا آمدن ویندوز، پنجرهها بعد از کلیک به سرعت باز و بسته میشوند. و باید یکبار به صفحهی تسک منیجر رفت و برگشت تا مشکل حل شود.
ویرایش توسط کوروش : Saturday 16 January 2016 در ساعت 14:34
ویرایش توسط ehsan1 : Saturday 16 January 2016 در ساعت 16:10
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
یا حتی خود ویندوز!به نظر دوستان مشکل از چیست؟ از فتوشاپ؟ از کرک؟ یا از کارت گرافیک؟
به شخصه به عنوان کسی که با نرم افزارهای گرافیکی و سه بعدی زیادی کار می کنم با هیچ کدوم از نسخه های بعد از ویندوز 7 نتونستم کنار بیام و مشکلات و باگ ها و کرش های زیادی رو تجربه کردم (اون ظاهر نچسب دسکتاپ که بماند!)
ولی پیشنهادی که شاید بتونه راهگشا باشه ارتقاء درایور کارت گرافیک هست. اما قبلش این کامنت رو بخونید :
ویرایش : با احسان خان خط رو خط شدم ... می بخشید.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
با سلام.
من هم با مشکل عجیبی روبرو شدم در ویندوز 10.
تو چند ماه اخیر که ویندوزم رو به 10 آپگرید کردم مشکلی نبود اما الان مدتی بود آیکون فوتوشاپ یهو از دسکتاپم میپرید تا اینکه دیشب چندتا عکس RAW رو که در فوتوشاپ باز کردم و بعد از چند ساعت زمان گذاشتن روش jpeg ذخیره کردم و تغییرات RAW رو هم ذخیره کردم اما وقتی فوقوشاپ رو بستم تمام فایلها اعم از jpeg و RAW همه پریدند!!خود فایلهایی هم که از دوربین ریخته بودم قبل از ادیت پریده بودند و در recycle bin هم نبودند.
دوباره هم کلی کار کردم روشون و ذخیره که کردم و تا فوتوشاپ رو بستم همه پریدند.اما آخر که فهمیدم مشکل از چیه سومین بار یعد از ادیت و ذخیره عکسها اونارو تو jpeg mini بعد از اسماش کردن عکسها موندند ولی باز عکسهای RAW که فقط تو فوتوشاپ باز شده بودند با بستن فوتوشاپ پریدند.
کسی نظری نداره که چه بلایی سر ویندوز و یا فوتوشاپم اومد؟
فوتوشاپ رو پاک کنم و دوباره نصب کنم درست میشه؟
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
درود
بهترین روش برای ترکیب چند شات کدام روش است
بطور مثال تریک 100 شات 30 ثانیه ای عکاسی نجومی
با فرض ثابت بودن دوربین و فریم .... همه عکسها را از File >Scripts> Load files into stack باز کنید. روی همه لایه ها بجز لایه زمین و بکگراند Blending mode را روی حالت screen قرار بدید.
*** این روش صرفا برای ترکیب عکاسی ستارگان و رد ستاره بکار میرود... برای ترکیب سایر عکس گزینه های بسیار دیگری وجود دارد.
ویرایش توسط Arash Sh : Friday 18 March 2016 در ساعت 22:19 دلیل: ***