دوستان بالاخره نتونستم کسی را پیدا کنم که در مورد هندی کمهای فول اچ دی بهم راهنمایی بده تخصص همه اینجا مثل اینکه عکاسیه. من به همون اندازه که از دوربین 650دی برای عکاسی استفاده می کنم همون قدرم فیلمبرداری می کنم ولی خب عمق میدان کمش در بسیاری موارد مشکل زاست دنبال کامپکتی می گردم که فول اچ دی 60پی باشه و بتونه برای جشنهای کوچک تولد و مهد ها بهم کمک کنه ؟
دوست عزیز شما برای داشتن عمق میدان در تصویربرداری از لنز مناسب استفاده کن.شما نوشتی ""دوربین 650دی برای عکاسی استفاده می کنم همون قدرم فیلمبرداری می کنم ولی خب عمق میدان کمش در بسیاری موارد مشکل زاست "" این دوربین و کلا دوربین ها به خودی خود عمق میدان ندارند.
من کلا با هندی کم برای کار میونه خوبی ندارم.اما یدونه Jvc10 دارم 40 گیگ هارد داره خیلی جاها کمکم کرده.
هم 80 گیگ داره هم 40 گیگ
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
ایشون طالب برعکس این موضوع هستن ، عمق میدان کم یکی از گزینه ها در فیلمبرداری با DSLR هست که هم ضعف است و هم مزیت.
عمق میدان در دوربین های DSLR کلا کمتر هست و باعث میشود با بالا بردن Aperture نور کمتری نیز وارد سنسور شود
در نتیجه برای فیلم برداری گروهی در نور کم مناسب نیستند.
ویرایش توسط D.Daneshmand : Saturday 28 December 2013 در ساعت 07:17
کسی از قیمت دوربین فیلمبرداری سونی SONY HDR-TD20E خبری داره ؟ لطفا کسی اگه می تونه راهنماییم کنه؟
با سلام خدمت اساتید
بنده به دنبال یه دوربین فیلمبرداری خانگی هستم که کیفیت و شفافیت تصویر بالایی داشته باشه و همچنین رنگ های طبیعی رو به نمایش بذاره و تو شب فیلم خوبی داشته باشه و از هر جهت مناسب باشه.
خودم تو بازار 2 مدل کانن hf r406 به قیمت 920 تومن و سونی cx290 به قیمت 1100 رو پیدا کردم.
حالا نظر شما چیه؟