سلام خدمت دوستان عزیز. دوستان من تا الان تجربه ای از فیلمبرداری ندارم. تجربه های زیادی از ویرایش و ادیت فیلم دارم . اما خودم تا الان فیلمی ضبط نکردم.
سوالاتی داشتم و ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان این وسایل رو میخوام تهیه کنم .
DJI Ronin-M
Dji OSMO
HandHeld Stabilizer
و یکسری سوال دارم . وسایلی مثل مت باکس یا هود های بزرگی که روی لنز سوار می کنند ( اسم این کیت ها رو نمیدونم ) اجباری هستن ؟ یا فقط برای کنترل نور خورشید یا پروژکتور هستند ؟
فالو فوکس ها چطور ؟
و یک سوال دیگم داشتم برای فیلمبرداری از دوربین عکاسی استفاده کنم ؟ یا فیلمبرداری تهیه کنم ؟
اگه فرقی نداره دوربین عکاسی پیشنهادیتون برای فیلمبرداری چیه ؟ البته من یک d810 دارم.
و دوربین فیلمبرداری پیشنهادیتون که قابلیت ضبط تا 4 کی رو داشته باشه. ( البته نه دوربین های خیلی گرون قیمت رنج 10-20 میلیون )
وسایل دیگه ای هم نیازه ؟.اگه هست لطفا بگید.
کار من کلیپ کوتاه برای عروس و خود مراسم عروسی و شاید موزیک ویدیو است .
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
سلام و درود دوستان
بین دو دوربین Sony cx405 و Canon Legria R78 کدوم رو در مجموع بهتر میدونید؟چه از نظر کیفیت فیلم چه از نظر امکانات
هر دو فیلمبرداری فول اچ دی ، فوکوس دستی و لرزشگیر اپتیکال هم دارند درسته؟
دوستان فقط یکم (خیلی) محدودیت زمان دارم،ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید
سپاس از همه دوستان
ویرایش توسط aliii : Wednesday 11 April 2018 در ساعت 01:24
سپاس از شما دوست عزیز
رنج قیمتی هر دو تقریبا یکسان هست.تو محدوده یک تومن شما چه دوربینی رو پیشنهاد میکنید؟
بیشتر برای استفاده شخصی و یا ساخت فیلم کوتاه در حد دانش آموزی
تو این رنج قیمت تفاوت زیاد نیست ورودی میکروفن رینگ فوکس تنظیمات دستی پرکاربردترین امکانات برای فیلم کوتاه هستند دوربینی که انتخاب میکنی هر کدوم از اینارو داشته باشه مناسبتر هست برای استفاده شخصی زیاد فرقی نداره برای فیلم کوتاه شاید ارزونترین دی اس ال ار کنون گزینه بهتری باشه تا هندی کم
مشکلی که DSLR ها برای کاربران و کارهای مبتدی دارن محدودیت زمان در فیلمبرداری اونها هست که تا جایی که میدونم حداکثر 30 دقیقه در رزلوشن پایین و 10 دقیقه با حداکثر کیفیت میتونن فیلم بگیرن که برای زمان ها بیشتر به ابزار دیگه ای نیاز هست.
این دوربین رو برای یه نوجوان میخوام که اطلاع خاصی از این مسائل نداره تقریبا و تفاوت هندی کم و دوربین گوشی واسش در حد فیزیکی دوربین هاست و فقط هندی کم حس خوبی بهش میده
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز و وقتی که گذاشتید