بسیا ر ممنونم ولی بودجه من نهایتا ۱.۵ میلیون تومنه.تو این رنج قیمتی چیزی پیدا نمیشه؟
بسیا ر ممنونم ولی بودجه من نهایتا ۱.۵ میلیون تومنه.تو این رنج قیمتی چیزی پیدا نمیشه؟
سلام من کار فیلمبرداری مراسم است دوستان من قصد خریر دوربین فیلمبرداری دارم بنظر شما من 175 PD بگیرم یا VG30 برای من کیفیت قیلم مخصوصا د رنو کم مهم است رهنمایی بفرماییید
سلام دوستان آیا دوربین VG30 یک دوربین خوب برای مراسم هست؟
کسی نیست جواب بده
دوست عزیز Pd175 واقعا یک دوربین منقرض شده هستش و از نظر قیمتی هم قابل قیاس نیست با vg30
ولی در کل هم از نظر تکنولوژی Pd175 در مقابل vg30 مثل مقایسه یک دوربین کامپکت با dslr هستش
از نظر کیفیت تصاویر مخصوصا در ایزو بالا که در مراسم ها بسیار کاربرد دارد vg30 به دلیل سنسور بسیار بزرگ و پردازنده قدرتمند کیفیت بسیار بهتر و کم نویزتری دارد
البته یکی از برترین دوربین های فیلمبرداری سونی که کولاک به پا کرده vg900 است که یک دوربین فیلمبرداری با سنسور fullFrame است و در اصل سنسور 24 مگاپیکسل عکسبرداری هم میباشد که میتوانید از عکاسیه با آن هم لذت یک فول فریم کامل را احساس کنید و جالبتر اینکه با لنز های کنون هم سازگاری کامل دارد !!!
در فیلمبرداری که جای هیچ حرفی باقی نمیگذارد حتی در عکاسی با 5D 3 هم مقایسه میشه !
http://www.youtube.com/watch?v=VR0mQCm7aRo
ویرایش توسط Amin Naderi : Wednesday 12 March 2014 در ساعت 11:27
سلام دوستان من بین دو دوربین VG30 و NX70 مانده ام کارم فیلمبرداری مجالس میباشد کسیمی تواند راهنمایی بفرماید ؟ضمنا برام کیفیت فیلم مهم میباشد
دوستان براي استفاده خانگي تا 3 ميليون چه دوربيني رو پيشنهاد ميدين ؟
سلام
من دو عدد دوربین هندی کم می خوام برای مستند سازی دو دوربینه و کمی هم ضبط کلاس های درس هنری و سینمایی.
قیمتش هرچی کمتر باشه بهتره البته کیفیتش خوب باشه.
سوکت میکروفون بخوره و استریو ضبط کنه برای نصب هاش اف.
چی پیشنهاد میدید؟