نوشته اصلی توسط
mazdakam
سلام من اول عذر میخواهم که ممکن هست سوالم تکراری باشه یا قبلا بحث شده باشه من تقریبا اکثر مطالب مرتبط با دوربین فیلمبرداری و هندی کم رو توی این انجمن خوندم منتها چند تا سوال برام باقی موند که گفتم یکجا بپرسم و ببینم که بر اساس نیاز من و شرایط موجود در بازار چه گزینهای بهتر هستش
نیازها:
• بودجهی من نهایتا 900 هزار تومان هستش
• من دوربین رو برای ثبت خاطرات خانگی و نهایتا ساخت دو تا فیلم کوتاه نیاز دارم نه بیشتر
• در حالت دوم که ساخت فیلم کوتاه به ممون میاد نیاز دارم که بتونم فیلمی رو که گرفتم با کامپیوتر ویرایش و تدوین کنم
• لرزشگیر اپتیکال برام مهمه
• اصلا کیفیت عکسبداری برام مهم نیست که تا چند مگ میگیره و ... میخواهم فیلم بگیرم باهاش
ابزار ذخیره سازی: تصمیم گرفتم MINI - DVنگیرم یعنی میشه هارد یا DVD
سوالات:
با توجه به این نیازها
• توی یک تلوزیون معمولی آیا کیفیت avcHD و mpeg2 قابل تشخیص هست یا اینکه فقط روی تلوزیونهای پلاسمای بزرگ و یا پردهی سینما افت کیفیت داریم و این افت کیفیت در هر حالت (تلوزیون معمولی و بزرگ) چه حدی هستش؟
• من احتمالا خیلی فیلم راش خواهم گرفت فرمتی که پیشنهاد میشه برای این کار با این دورنما که ممکنه یک یا 2 تا فیلم کوتاه ازش دربیاد چیه؟ فرمت avcHD یا همون HD چقدر برای کاری که من میخواهم انجام بدهم تاثیر داره (این رو برای این میپرسم که اگر avcHDزیاد برای کار من مهم نباشه گزینههای دیگری مثل jvc و canon وجود داره در صورتیکه برای avcHD فقط سونی و پاناسونیک استادند :) )
• برای گرفتن یک فیلم مثلا یک ساعته با فرمتهای avcHD و mepg2 و DHV هر کدام چه میزان حجم اشغال میکند؟
• آبا با خرید دوربینهایی که پورت USBدارند و خودشون یا mpeg2 و یا avcHD ذخیره میکنند من برای تدوین و ویرایش نیاز دارم به کپچر کردن یا نه (ممکنه سوال احمقانهای باشه ولی من خیلی مبتدی هستم)
• آیا نرمافزارهایی قابل اتکایی برای تدوین فیلم و یا ویرایش فیلم برای فرمتهای avcHD و hdv وجود داره؟ با توجه به اینکه برای mpeg2که همون فرمت dvdخودمونه نرمافزار وجود داره
• خیلی معذرت میخواهم که این و دوباره میپرسم فرق دقیق hdvو avcHD چیه؟ و کارکرد هر کدومشون تو کجاهاست معمولا؟ این 1080i چیه؟!
• با توجه به اینکه من از صحنههای نزدیکی فیلم میگیرم و نهایت فاصلهام 20 متر هستش چه مقدار زوم اپتیکال لازم دارم که کیفیت تصویر رو پایین نیاره (نخندید لطفا :))
• با توجه به همهی این موارد خرید دوربین DVD دار پیشنهاد میشود یا هارد دار (الان سونی دوربینی داره که روی dvd هم HD میزنه)
• آقا اصلا وجود داره دوربینی که هم هارد داشته باشه هم DVD؟ :P
و در نهایت شما چه مئلةایی رو پیشنهاد میکنید؟
سونی:
Hdr-sr7 که بالای یک تومنه پس هیچی
HDR-HC7 و HDR-HC5 هر دو HDV ظبط میکنند ولی HDR-HC5 دالبی 5 کاناله هستش
HDR-UX5 و HDR-SR5 هر دو AVCHDهستند ولی HDR-SR5 روی هارد 40 گیگ میزنه اون یکی روی DVD
==================
MPEG2 ها
DCR-SR200 چطور؟ هارد 40 داره با لنز کارل زایس واریو سونار T مثل بالایها ولی فرمتش MPEG2 هست
DCR-SR82 چطور؟
در مورد دوربینهای پاناسونیک کاتالوگی گیر نیاوردم، که قیمتهاش رو داشته باشم تو ایران:
با توجه به اینکه JVCکلا روی MEPEG2 کار میکنه تا الان و نیازهای من (در صورتیکه AVCHD رو پیشنهاد نمیدهید) کدوم دوربین رو پیشنهاد میدهید؟
آیا بهتره هست که توی همین کلاس JVC به دنبال سونی یا پاناسونیک با همین کلاس بروم؟
گزینهی دیگر هم CANON هستش که فقط روی DVD میزنه و روی MINI DV چه پیشنهادی رو توی دوربینهای کنون میدهید؟
DC40
DC30
DC22
DC 210
DC 100