f/3.5,iso 1250,30 sec,10mm× 260 shot.
Canon Eos 7D+Canon EF-s 10-22
Dizbad,Mashhad,Iran
پیشنهاد میکنم ویدئو را در vimeo و با کیفیت فول اچ دی (با حجم حدود 30 مگابایت) مشاهده نمایید.
سایز در سایت بسیار کاهش یافته است.
f/3.5,iso 1250,30 sec,10mm× 260 shot.
Canon Eos 7D+Canon EF-s 10-22
Dizbad,Mashhad,Iran
پیشنهاد میکنم ویدئو را در vimeo و با کیفیت فول اچ دی (با حجم حدود 30 مگابایت) مشاهده نمایید.
سایز در سایت بسیار کاهش یافته است.
جناب مبين علي
سلام
اين ويدئو Star off را از Vimeo دانلود كردم و ديدم
كارخيلي جالبي شده و واقعاً تماشايي است.
با اينهمه زحمتي كه اين كار دارد پيشنهاد ميكنم يكي از كارهاي بعدي تان را در مناظر طبيعي يا تاريخي شناخته شده تر مثل تخت جمشيد يا دامنه هاي دماوند انجام بدهيد
قطعاً بيش از پيش مخاطبان را به خود جلب خواهد كرد.ضمن آنكه هويت ايراني كار را تقويت ميكند.
منتظر كارهاي بعدي تان هستيم
موفق باشيد
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرانقدر
من برای اولین بار قصد تجربهی Time Lapse رو داشتم، اما به مشکلی برخوردم.
وایت بالانس! مدت کل عکاسی حدود ۲۰ دقیقه بود و همزمان با غروب آفتاب. به همین خاطر عکس اول و آخر اختلاف رنگ عجیبی دارند. اول متوجه این موضوع نشدم، یه ویرایش کوچیک (شامل وایتبالانس و نور) روی اولین عکس در LightRoom انجام دادم و باقی فریمها رو باهاش sync کردم. بعد از تهیهی خروجی فتوشاپ دیدم رنگ محیط به حالت بسیار خندهداری عوض میشه!
در مرحلهی پس از عکاسی چارهای وجود داره یا باید در حین ثبت فریمها تدبیری کنیم؟
در ضمن عکسها RAW هستند.
با سپاس.
سعید غلامی شهبندی
دوربین در مود AWB بوده! اما...
عکس اول(بدون ویرایش):
pic-1.jpg
عکس نهایی(بدون ویرایش):
pic-229.jpg
سعید غلامی شهبندی
Canon 5D Mark II
70-200 f.4 canon
74
bulbing
یک time laspe فوق العاده از Eirik Solheim با یک 400D و لنز 10-22
یک سال - 3500 شات از 16000 شات در 2 دقیقه
http://eirikso.com/2011/01/05/one-year-in-2-minutes/
سلام دوستان
من یه سوال دارم که برای پیدا کردن توی اینترنت و سایت گشتم ولی نتونستم
چیزی پیدا کنم، اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
میخواستم از یک پروژه عمرانی فیلم بصورت تایم لپس (Time-Laps) بسازم. به خاطر کیفیت بیشتر میخوام از دوربین DSLR استفاده کنم. چون طول اجرای پروژه طولانی هستش برای ساخت باکسی که دوربین قراره توش باشه مشکل دارم. کسی از دوستان تجربه این کار رو داره؟ یا میتونین راهنماییم کنین؟
یا حتی شرکتی رو میشناسین که این کار رو انجام بده؟
با تشکر
حدید
من با مشورت یکی دو تن از دوستان مهندسم یک کیس رو طراحی کلی کردیم که شاید تا چند روز دیگه کار ساختش رو برای پروژه خودمون انجام بدیم
ابتدا فکر میکردم کیس بسیار ساده ای خواهد بود بعد اینقدر جزئیات و مشکلات محتمل به چشم آمد که ماحصل کار یک کیس تقریبا بزرگ با پیچیدگی های زیاد است
این کیس حسب اینکه چه دوربین و لنزی استفاده میکنید یا چه سیستم ذخیره سازی و تغذیه انرژی رو در نظر گرفته اید متفاوت میشود .
موارد دیگیری همچون موقعیت مکانی دوریبن ، شرایط دسترسی ، وضعیت کلی آب و هوا و نوع عایق سازی چه به لحاظ سیلینگ و چه حرارتی هم هستند که باید لحاظ شوند . به طور کل وابسه به شرایط شما است .
به محض این که وارد فاز ساختش شدیم شما رو مطلع میکنم
حمید جسمی