1. لینک جدید و سالم
2. ممنون
3. گفتم گرونه :دی
4. دوربینم 550دی کنون هستش
1. لینک جدید و سالم
2. ممنون
3. گفتم گرونه :دی
4. دوربینم 550دی کنون هستش
اموزش نصب و بهره برداری مفصلی دارد که به زبان انگلیسی است:
MagicLantern.fm - Documentation
دوست عزیز، جناب آقای میلاد عزیز، بالاخره شما توی کارهای تخصصی تر که وارد می شید، باید از رفرنس های انگلیسی استفاده کنید...! فرض کنید شما الان مجیک لنترن رو نصب کردید. اگه منوهاش رو ببینید و انگلیسی بلد نباشید به نظرتون می تونید اصلا ازش استفاده کنید؟ من با زبان انگلسی در سطح عالی، گاهی توی مجیک لنترن نمی فهمم منظور از یک گزینه چی هست! اگر دنبال مشکل نرم افزاری برای چیز به این تخصصی یی هستید، به نظرم یا قیدش را بزنید، یا زبان رو توی فکرش باشید...
امیرحسین
شما دارین با دوربین 550D کار میکنین و همجنین windows یا mac پس در همون حد با انگلیسی اشنایی دارین حتما
اگر کلیک کرده بودین حتما این متن خیلی ساده رو میدیدین صفحه اولش
Free software add-on that runs
from the SD/CF card at
camera startup.
Available for Canon EOS:
5Dmk2, 50D, 60D
500D, 550D, 600D
soon: 5Dc, 1100D, 5Dmk3, 7D, 6D, 650D, EOS-M
سیستم ترجمه google translator هم کث در اختیار همه هست خوشبختانه .
و اگر هم متوجه نمیشدین میتونستین عبارت مجیک لنترن یا magic lantern چیست ؟ رو در گوگل سرچ کنین . حداقلش این بود که در همین فروم تاپیکش رو پیدا میکردین. یا کلیپهای بررسسی در youtube رو پیدا میکردین .
نه دوست من مشکل شما زبان نبود و نیست .
به جای متاسف بودن برای بقیه سعی کنید حداقل به اندازه همون کسی که کمکتون کرده شما هم برای رسیدن به نتیجه وقت بذارید .
چه کنیم که مجبوریم برای یک درخواست نرم افزار بریم تافل بگیریم
بازم ممنون از لطفتون
مرسی
والا من دیگه لازم نمیدونم توضیح بدم و ثابت کنم که کلیک کرده بودم و سعیم رو کرده بودم
اون عبارتی رو هم که میگین دقیقا سرچ کردم
خودتون هم اگه سرچ کنین متوجه میشین چه نتایج غیر قابل ربطی میاد
اولین لینک و بهترینش در مورد انیمیشن هست که هیچ ربطی فکر نمیکنم به این موضوع داشته باشه
بازم ممنون از همگی
(اگه کسی بود که با این شرایط من میتونه کمک کنه، ممنون میشم)