"در همین نزدیکی" کاری است که طی روزها و شبهای مختلفی در مشهد و اطراف مشهد (به خصوص جادهی کلات) تهیه شده.
در بعضی از سکانسها از ریل استفاده شده، و در بعضی دوربین ثابت بوده. همچنین از دوربینهای Nikon D600, D300, D3100 جهت تهیهی فریمها و ویدئوهای مورد نیاز استفاده شده است.
DSC_4030-3.jpg
لینک YouTube
لینک vimeo
(در youtube با سایز 1080P آپلود شده، ولی vimeo محدود به 720P هستش)
محمد زرندی
مجمد جان خیلی خوب شده. شروعش خیلی عالی بود مخصوصا موسیقی که کاملا با تصاویر هماهنگ بود. به نظرم اون قسمت که بعد از گل های کلزا هست و صدا باد روش گذاشتید، اگر نبود بهتر بود. کلا قطع کردن کامل آهنگ جالب نیست و بهتره به صورت خیلی کم در زمینه باشه تا ریتم کار حفظ بشه. اون قسمت ستاره ها هم به نظرم بهتره حذف بشه یا اینکه در آخر تایم لپس قرار بگیره.
Passing Clouds یک تایم لپس 35 ثانیه ای از حرکت مه و ابرهاست که فریم ها در طالقان ثبت شده اند.
لینک vimeo
سعيد يادگاري
تعداد فریم ریت ٬ 29 فریم بر ثانیه است که کافیست. فقط اگر فاصله بین شات ها را کمتر گرفته بودید ٬ تایم لپس خیلی نرم تر و زیبا تر میشد.
فاصله بین هر شات چند ثانیه بوده است؟
ممنون.
سعيد يادگاري
سلام دوستان،
ساده ترین و کاربردی ترین نرافزار برای ترکیب عکسها و ساخت یک فیلم تایم لپس چیه؟ من چند صفحه ی از مطالب این تاپیک رو خوندم چیزی دستگیرم نشد.
Nikon D3200
~احسان عالی مهر
نرم افزاری هست که بسیار ساده این کار رو انجام می ده.عکس ها رو وارد می کنی و تنظیمات تعداد فریم و فرمت خروجی رو تعیین می کنی.کار باهاش خیلی ساده است. البته ممکنه این نرم افزار تخصصی این کار نباشه اما من ازش استفاده کردم و خروجی کار خیلی زیبا بود.
لینک دانلود videomach
البته قطعا دوستان نرم افزار های قوی تری معرفی می کنن.
خیلی سریع سعی کردم براتون یه آموزش کوتاه تصویری آماده کنم.امیدوارم به دردتون بخوره.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
ویرایش توسط ali k : Wednesday 4 September 2013 در ساعت 12:34