کاش یه لیست قیمت برای دوستان فروم فراهم می کردن
کاش یه لیست قیمت برای دوستان فروم فراهم می کردن
دوستان من قصد دارم یک فیلم کوتاه با همکاری یکی از دوستانم که در کار فیلمبرداری هست بسازم
فیلم یک کار مستند و خیابانی از مردم شهرمون خواهد بود
یک چیزی تو مایه های این فیلم
البته ما که فیلیپ بلوم نیستیم ولی دوست دارم چنین کاری رو بکنم
تجهیزات هم از قرار ذیل است
canon eos 550D
Sigma 50 1.4 _30 1.4
canon 10-22
دیشب برای امتحان یک تیکه فیلم با 30 1.4 گرفتم به نظر خودم عالی بود با ایزو 200 توی بازار آن هم درشب فیلم گرفتم که خیلی جالب بود
میخواستم بدونم با چه فریم ریتی و چه تنظیمات بگیرم خوبه
به نظرم با بهترین کیفیت...
که ارتباط مستقیم دارد با اینکه در کجا نمایش پیدا می کند.
اما در حالت Full HD و با نرخ 30 فریم با سیستم NTSC برای نمایش در کامپیوتر و LCD و اینترنت و .... بسیار بسیار عالی است.
و یا Full HD با نرخ 24 و به صورت PAL می تواند برای نمایش از طریق پروژکتور و سینما و ... مناسب باشد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
ممنون بابک جان
منظور چه سرعت شاتر باشه
من با 30 فریم و ایزو 100 در شب داخل خیابان فیلم گرفتم و خیلی عالی بود ولی سرعت شاتر 30 بود در حالت مانوال آیا اگر با همین سرعت بگیرم مشکلی نداره چون در نور شب اصلا نویز نداشت و خیلی عالی بود
پینوشت:کار رو برای دل خودم انجام میدم و در مرحله اول در وب میذارم و بعد اگه بشه در شبکه های محلی وخودمانی
ویرایش توسط Herati : Sunday 11 December 2011 در ساعت 17:26
خواهش میکنم
معمولا سرعت شاتر 50 یا 100 توصیه میشود بخصوص در نور های مصنوعی علت هم در همین تاپیک در پست های قبلی توضیح داده شده است .
(سرعت پایین تر هم در نور طبیعی که هیچ مشکلی ندارد یکبار هم ناچارا در نور مصنوعی با سرعت 30 هم گرفتیم و مشکلی هم پیش نیامد و گمانم مشکلی هم نداشته باشد.)
اگر سیستم تلویزیون هم پال است با 25 فریم بگیرید. راحت تر برای پخش است.
ایزو هم تا 2000 معمولا مشکلی نیست.
فقط وقتی کار ندارید از مد فیلمبرداری خارج کنید تا سنسور گرم نشود.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
بسیار ممنون
از آنجا که شما در این عرصه تجربه زیادی دارید مزاحمتون میشم
تا اونجا که من متوجه شدم در 50 و 60 فریم فیلم بسیار روانتر و حتی لرزش دست کمتر است آیا درست است؟
چون وقتی با 25 فریم میگیرم فیلم خیلی لرزش داره ولی در 50 و 60 اصلا نمیدانم من اینطور فکر میکنم .البته قصد خرید مونو1اد رو هم دارم که فکر کنم برای بیرون کار های اینچنینی بدرد بخورد
واینکه من نمی خواهم زیاد وارد جزییان فن ویرایش فیلم بشم و فقط دوست دارم یک نرم افزار ساده و نسبتا قوی معرفی کنید تا کار های ذیل را بتوانم انجام دهم
1. کات و چسپاندن فیلم ها
2.موزیک گذاشتن روی فیلم
3.افزایش کنتراست و رنگ
4.گرفتن نویز
ودر عین حال ساده باشه .چون ادیت و ویرایش فیلم رو نمیخواهم و کارم ساده خواهد بود و نمی خواهم کارم رو بدم کسی دیگری انجام دهد
پیشاپیش ممنون
سلام آقای هراتی
من برای ادیت فیلمهام از Ulead Studio استفاده میکنم که چند سالی به شرکت کورل فرروخته شده و با اسم Corel Video Studio عرضه میشه. نرم افزار بسیار سادهای است و امکانات ویرایش صدا و تصویر بسیار ساده و خوبی دارد. خروجی هم در انواع فرمتها و سایزها قابل ذخیره است. سرعت تبدیل بسیار خوبی هم برای فایلهای فول اچ دی دارد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.