نوشته اصلی توسط
alialiali100055
سلام
وقت بخیر
اساتید سوالی دارم . من سیستم متوسطی دارم . پریمیر سی سی 2015 استفاده میکنم همیشه کارهام خوب پیش میره و خروجی خوب میگیرم حتی در حالت رئال تایم هم پلی خوب و تقریبا بی وقفه دارم . اما هر از چند گاهی اعصابمو به هم میریزه روی یک پروژه خاص نه روی کل پریمیر پروژه ها همه اکی هستن جز همونی که باهاش کار میکنم ! هر از چندگاهی اینجوری میشه و وقتی اینجوری میشه واویلاست . مثلا اسپیس میزنم پلی کنه یه دقیقه طول میکشه تایم لاین پلی بشه یا غلطکشو میگیرم روی تایم لاین مانور بدم روی تایم مد نظر بذارم چند ثانیه مثلا 10 الی 20 ثانیه طول میکشه اون فریمی که اون غلطک روش هست نشون بده . ترانزیشن ها و افکت ها و ریپلیس ها با افتر افکت و همه و همه توی همین پروژه خاص مشکل داره !!!هیچ پروژه دیگه ای اینجوری نیست . هر چند وقت یه همچین بلایی سرم میاد. از هر کی پرسیدم نزدیک سه ساله کسی متوجه نشد که نشد . فیلم کوتاهه به خاطر همین مشکل دو هفته کار خوابیده تدوینش . همه چیش اکی بود الان به اصلاح رنگش رسیدم اینجوری شد ... کار جوریه که دارم روی صدای دیالوگا کار میکنم هر صدای یه خطی دیالوگ یه خطی رو ده دقیقه باید بمونم تا یه دی نویز ساده رووش انجام بدم . تو رو خدا اگه کسی چیز میدونه بگم کلی زحمت کشیدم تدوین به اینجا برسه . به سیستم خوب دیگه ای هم دسترسی ندارم متاسفانه