سلام
میخواستم بدونم در حال حاضر با چه نرم افزاری در ایران میشه یک فیلم 4k رو ادیت کرد؟
ممنون
سلام
میخواستم بدونم در حال حاضر با چه نرم افزاری در ایران میشه یک فیلم 4k رو ادیت کرد؟
ممنون
edius جزو ساده ترین هاست و کار باهاش خیلی راحته. ضمن اینکه رندر کردن هم زمان کمی میبره
داود معانی
سلام
با استفاده از نرمافزار هایی که دوستان نام بردند میتونید 4K ادیت کنید اما در نظر داشته باشید که به میزان
RAM بالایی نیاز دارید ، مطلب زیر که برگرفته از سایت Adobe هست نشان دهنده تفاوت سختافزار مورد نیاز
است:
Some example frame sizes and memory requirements, in megabytes (MB) per frame
DV NTSC (720x480) frame in an 8-bpc project: 1.3 MB
D1/DV PAL (720x576) frame in an 8-bpc project: 1.6 MB
HDTV (1920x1080) frame in a 16-bpc project: 16 MB
4K digital cinema (4096x2304) frame in a 32-bpc project: 144 MB
البته نیازی نیست حتما 32 bits per channel کار کرد. که البته در این صورت مقدار رم استفاده شده توسط Adobe ذکر نشده است.
منبع
اینستاگرام | FaridKamranNia
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان می خوام کار با نرم افزار premiere رو یاد بگیرم ( برای کار های ویدیو عروسی و ... )
چندتا فایل pdf دانلود کردم اما یا با ورژن cc یکی نبود یا چیز خیلی جالبی توش نوشته نبود
فقط در حد وارد کردن ویدیو و معرفی بعضی قسمت ها
دوستان از کجا میتونم یاد بگیرم ؟ مثلا برای فتوشاپ خیلی ویدیو های اموزشی بود هم از خود برنامه . هم اموزش یک ویرایش از اول تا اخر
میشه معرفی و راهنمایی کنید من رو.
ممنون میشم
مرسی
در نرم افزار ادیوس نیاز به داشتن سخت افزار بسیار قوی نیست!!
کافیه شما پروژه تون رو به صورت پراکسی نتظیم کنید و با رزولوشن پایین تر ادیت رو انجام بدین و در نهایت همون خروجی 4کی رو داشته باشین!
این یکی از قابلیت های این نرم افزاره که برا فول اچ دی و 4کی استفاده میشه!
آخرین ورژن هم میتونین از سایت های فارسی (طبق قوانین نام بردن مجاز نیست!) دانلود کنین!×
یا تشریف ببرید تو سایت خود ادیوس و اونجا شرح کامل هست!
پیروز باشید.
Canon EOS 5DMARKIII +24-105 L
CANON SPEED LITE 600 EX
دوستان من دنباله افکتی هستم که در بیشتر موزیک ویدیو ها استفاده میشه اسمش رو نمیدونم افکت اینجوریه که قسمتی از فیلم با موزیک ویدیو تصویر تاریک و مجددا باز میشه مثل باز بسته شدن پالک چشم :d دوستان کسی اسم این پلاگین یا برنامه میدینه؟
سلام
وقت بخیر
اساتید سوالی دارم . من سیستم متوسطی دارم . پریمیر سی سی 2015 استفاده میکنم همیشه کارهام خوب پیش میره و خروجی خوب میگیرم حتی در حالت رئال تایم هم پلی خوب و تقریبا بی وقفه دارم . اما هر از چند گاهی اعصابمو به هم میریزه روی یک پروژه خاص نه روی کل پریمیر پروژه ها همه اکی هستن جز همونی که باهاش کار میکنم ! هر از چندگاهی اینجوری میشه و وقتی اینجوری میشه واویلاست . مثلا اسپیس میزنم پلی کنه یه دقیقه طول میکشه تایم لاین پلی بشه یا غلطکشو میگیرم روی تایم لاین مانور بدم روی تایم مد نظر بذارم چند ثانیه مثلا 10 الی 20 ثانیه طول میکشه اون فریمی که اون غلطک روش هست نشون بده . ترانزیشن ها و افکت ها و ریپلیس ها با افتر افکت و همه و همه توی همین پروژه خاص مشکل داره !!!هیچ پروژه دیگه ای اینجوری نیست . هر چند وقت یه همچین بلایی سرم میاد. از هر کی پرسیدم نزدیک سه ساله کسی متوجه نشد که نشد . فیلم کوتاهه به خاطر همین مشکل دو هفته کار خوابیده تدوینش . همه چیش اکی بود الان به اصلاح رنگش رسیدم اینجوری شد ... کار جوریه که دارم روی صدای دیالوگا کار میکنم هر صدای یه خطی دیالوگ یه خطی رو ده دقیقه باید بمونم تا یه دی نویز ساده رووش انجام بدم . تو رو خدا اگه کسی چیز میدونه بگم کلی زحمت کشیدم تدوین به اینجا برسه . به سیستم خوب دیگه ای هم دسترسی ندارم متاسفانه