سلام
آيا خريد دوربين ديجيتال كنون از دوبي (البته نه مدلهاي بالا) در مقايسه با ايران از نظر قيمت مي صرفه؟
سلام
آيا خريد دوربين ديجيتال كنون از دوبي (البته نه مدلهاي بالا) در مقايسه با ايران از نظر قيمت مي صرفه؟
خیبی فرق نمی کنه، من هم ابتدا خواستم از دبی بخرم ولی وقتی رفتم قیمت ها رو دیدم منصرف شدم. اگه می تونی از امریکا یا کانادا خرید کن.
با سلام
نیکون که خیلی فرق می کنه
D70s
دو هفته پیش 870دلار
یکی از دوستان که از بچه های خوب کردستانه، میگفت دوربین دیجیتال حرفه ای رو میتونین در سلیمانیه عراق به قیمت های باورنکردنی پایین خریداری کنید.
کسی از این موضوع خبر داره؟ به علاوه، قیمت چرا و به چه علتی اینقدر پایین تر از تهران، دبی یا هر جای دیگری هست؟
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
فکر نکنم خیلی هم آرزون باشه مگه اینکه...
با سلام
کسی از قیمت دوربین در دبی اطلاعی داره؟ واصولا این کار مقرون به صرفه هست؟(من نظرم روی Slr Canon است)
با درود
جناب امیر خسروی {amir33000}از دوستان همین تالار گفتگو چند وقت پیش دبی بودند و قیمت لنز و دوربین ها بویژه کانن را پرسیده بودند و دوربین Fuji F31fd
را از همونجا گرفته بودند. از ایشان شنیدم قیمت ها با ایران یکسان بوده و برخی هم اندکی گران تر.
ویرایش توسط yasin-m : Wednesday 7 March 2007 در ساعت 08:11
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
با سلام..
میخواستم ببینم به صرفه هست یا نه که از دبی بخرم؟
ممنون..
فرهاد حسيني
ممنون..
اپتیکال زومش 3x هستش؟