دقیقا دلیلش همینه ! تو ایران هم تو بانه و اطراف اون جنس ارزونه به خاطر قاچاق بودن!
دقیقا دلیلش همینه ! تو ایران هم تو بانه و اطراف اون جنس ارزونه به خاطر قاچاق بودن!
مگه اجناس توی تهران غیر قاچاقه ؟
الان خیلی ها رو دیدم از ترکیه و آذربایجان و تاجیکستان و.. میان تهران دوربین میخرن
سلام به همه
خوب در عراق فعلا به خاطر حذف تعرفه گمرکی بیشتر لوازم صوتی و تصویری به قیمت بسیار پایینی وارد و خرید و فروش میشه واسه همینه که شما در بانه یا مریوان (مخصوصا بانه)میتونید یک تلویزیون LCD رو به قیمتی باور نکردنی تهیه کنید مثلا LCD سامسونگ 37 اینچ با تفاوت قیمتی بیش از 400 هزار تومان و کولر گازی با اختلافی در حدود 400 هزار تومان رو میشه خریداری کرد و خیلی چیزهای دیگه از جمله گوشی موبایلو...که تفاوت فاحشی با قیمت ایران دارند البته همه بدون گارانتی هستند و نمایندگی های ایران به هیچ وجه اون اجناس رو قبول ندارن و میگن جیزه !!!!
بيشتر جنسهايي كه در بانه و مريوان يافت ميشه اجناس عمومي هستن مثل تلوزيون و كولر و وسايل صوتي تصويري و آرايشي و .... تجهيزات عكاسي كه من در بازارهاي اين شهرها ديدم هم شامل دوربين و سه پايه هندي كم و و تجهيزات معمولي و غير حرفه اي هستن و بعيد ميدونم بشه مثلا" يه slr هم گير آورد .(بدليل داشتن مشتريهاي خاص براي اين تجهيزات )
از نظر قيمتي هم مسلما" از قيمت بازار هاي داخلي ارزانتر هست .
دوستان عزیز،
به تاریخ 2 پست اول نگاهی بیاندازید ! من بیش از 2 سال پیش این پست رو زده ام !
از اون تاریخ هم خودم به عراق رفته ام و چیز دندان گیری در بازار ندیدم. تنها اس ال آر بازار سونی بود، اونهم به دلیل علاقه خیلی زیاد دوستان کرد به برند سونی !
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
با سلام
همونطور که میدونید الان خیلی حاجی تو عربستانن و دارن اعمال انجام میدن و انشا ا... که قبول بشه و برگردن
ولی چیزی که مهمه اینه که وقتی میان سوغات میاورند
من می خواستم بدونم که شما از بازار لوازم و تجهیزات عکاسی تو عربستان خبر دارین مثلا اگه بخوان برای آدم لنز سوغات بیارن:::big grin::: اونجا به صرفه تره یا اینکه تو ایران همون لنزو تهیه کنی؟
(آخه قراره این اتفاق برای من بیوفته )
به نظر من اصلا فکرشو نکن(فکر دبی ام نکن چه برسه به عربستان)
اگه لنز خاص مد نظرته حتما بگو بیارن
دوست عزيز سلام
سه سفر به عرستان رفته ام.
خريد لوازم برقي را از عربستان براي اينكه ارانتر بخري بي خيال شو
دوربين هاي برند دار از تهران نيز گرانتر است.
دوربين ولوزام چيني فراوان و مفت نمي ارزد.
موفق باشيد.