3x؟؟؟؟؟؟
اين دوربين slr هست. بستگي به لنزش داره كه اونم با فاصله كانوني شناخته ميشه نه X.
اينه اون چيزي كه شما ازش صحبت مي كنيد.
http://web.canon.jp/Imaging/eosdigital2/index.html
3x؟؟؟؟؟؟
اين دوربين slr هست. بستگي به لنزش داره كه اونم با فاصله كانوني شناخته ميشه نه X.
اينه اون چيزي كه شما ازش صحبت مي كنيد.
http://web.canon.jp/Imaging/eosdigital2/index.html
ویرایش توسط ashtiani_ali : Wednesday 28 March 2007 در ساعت 19:52
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
سلام دوستان
می خام بدونم قیمت دوربین در دبی ارزونتر از تهران هست یا نه؟
نظرم روی دوربین کنون S3is وهمینطور A710is است ، چون قیمت اینترنتی این دو مدل بویژه S3is با قیمت تو تهران خیلی فرق داره ودر تهران خیلی گرونتره !!!!!
مرسی
به نظر من ارزش داره
من خودم دوربنم رو از کشور دیگه تهیه کردم. دوربین اگه برند خوبی باشه اگه اولش درست کار کنه تا آخر سالمه. در ثانی گارانتی تو ایران مثل هفت خوان رستمه. بهتره اگر هم چیزیش شد برای تعمیر بدی مرکز معتبر. حداقل چون پول میدی کار میکنند ولی گارانتی دوربین تو ایران ندیدم تا حالا به درد بخوره
موفق باشید
خیلی جالبه، من تا حالا ندیده بودم:confused:
از اطلاعتون ممنون
سلام
من هم فکر میکنم که گارانتی زیاد مهم نیست چون وقتی وسیلت خراب میشه هزار تا دلیل الکی میارن میگن این شامل حال گارنتیت نمیشه و از این جو چیزا . یه همچین مساله ای برای من با گارنتی پارس ارمس پیش اومد که دوربین نو رو که خریدم حاضر نشدن حتی تعمیر کنن . دوربینم از اولش پیکسل سوخته داشت.
البته شاید گارانتی خوب هم تو ایران داشته باشیم منتها من باهاشون تا حا لا برخورد نکردم.
موفق باشید
گارانتی برای خرید هر وسیله ای مهمه !
من خودم هم تجربه کردم . بله حرف شما درسته در ایران به گارانتی خیلی سخت میگیرن ! ولی با تمام مشکلات گارانتی پشتوانه محصول !
یکی از دوستام یه وسیله از کشور های عربی خرید کرد وقتی وارد ایران شد بعد چند وقت از کار افتاد، بعد که خواست تعمیرش کنه هیچ یک از کارانتی های ایران اونو قبول نکردن و حتی حاضر نشدن بابت تعمیرش هزینه بگیرن در صورتی که می تونستن تعمیرش کنن و چندین برابر از مشتری بگیرن !!!
دوست عزیز اگر شما هم دقت کنین می تونین ببینین حتی در خارج از کشور یک دوربین یک مدل با چندین قیمت فروخته میشه ! با گارانتی های مختلف، متاسفانه بعضی از ما میریم یه کشور خارجه یه دوربین ارزون میبینیم بعد فکر می کنیم که از ایران ارزونتره و بهتره ! دوست من اگر دقت کنین می تونین ببینین که اونجا هم همون دوربین با همین قیمت ایران پیدا میشه با گارانتی های مختلف ! ولی خوب در بعضی از مواقع درسته ! دبی ارزونتره !
من خودمم میحوام دوربین بگیرم H9 sony بکی از دوستام دبی تو کار کامپیوتره ! وقتی باهاش مشورت کردم گفت اگه می خوای از لحاظ خدمات و گارانتی راحت باشی ، توی ایران بگیر چند تومن گرونتر ارزششو داره !
ولی خوب خرید در ربی یه ریسکه ! ممکنه خوب در بیاد ممکنه بد ! :)
شاید صحبت بچه ها در مورد گارانتی تا حدی درست باشه.اما فقط تا حدی!
نمیشه همه رو متهم کرد که به تعهداتشون در قبال مشتری عمل نمی کنند.خیلی از شرکت های کوچک و بزرگ به
گارانتی فقط به عنوان یک برگ کاغذ نگاه نمی کنند و واقعا به عهدشون با مشتری پایبند هستند.
محمد امین فیروزآبادیMohammad Amin Firuzabadi
http://www.maf.irآخرین بروز رسانی 1385/1/27http://www.irandeserts.com
با سلام
من سال گذشته از دبي يك لپ تاپ از نمايندگي سوني خريدم . اوايل خوب كار مي كرد ولي بعداً هاردش سوخت . اگه مي خواستم از گارانتي استفاده كنم بايد دوباره مي بردمش دبي كه نشد و همينجا يك هارد خريدم .
احتمال خراب شدن هر دستگاه الكترونيكي ممكنه و بهتره كه گارانتي داشته باشه . حالا درسته كه گارانتي تو ايران زياد جالب نيست ولي از نيودش بهتره . در ضمن قيمت دوربين تو دبي با اينجا اختلافي نداره و حتي گرانتر نيز هست مگه مدل هاي خاصي يا در مورد بعضي لنزها .
در كل ايران خريد كني خيلي بهتره .
سلام
به نظر من براي اونايي كه مرتب در رفت و آمد هستند (حداقل يك ماه در ميون يك سري به دوبي مي زنند) بله خريد از دوبي با يك گارانتي اصلي به صرفه است ولي در غير اين صورت خريد از ايران بهتره.
اينجوري هم نيست كه هميشه گارانتي هاي ايراني بد باشه.
من 4-5 سال پيش يك لپتاپ Compaq از دوبي خريدم و 3 سال هم بدون مشكل كار كرد. پارسال يه توشيبا از آفتاب شرق خريدم تاچ پدش يه كم مشكل داشت و چون گارانتي در ماه اول شامل تعويض بود سريع بردم ولي 10 بار رفتم و آمدم و با مدير عامل حتا نيم ساعت بحث كردم نپذيرفتند و گفتند ما چك كرده ايم ايرادي ندارد ( لا مصب اونجا خوب بود تا مياوردم خونه بازي در مياورد و هنوز هم حل نشده مشكلش !) ولي خوب دوستم لپ تاپش ايراد داشت همين آفتاب شرق براش عوضش كرد. مي خوام بگم همه ي گارانتي هاي ايراني تا بتونن از زيرش در مي رن ولي اگه اشكال تابلو باشه و سمبه پر زور همين ها هم از هيچي بهترن.يعني اگه تاچ پد من جلوي چشمشون كار نمي كرد چاره اي جز تعويض نداشتند.
فرهاد حسيني