آهونگار رو هم بي زحمت به ليست اضافه كنيد.
آهونگار رو هم بي زحمت به ليست اضافه كنيد.
عليرضا شريف
Nikon D80, Nikon F65, Nikkor 18-135mm f/3.5-5.6 G, Nikkor 50mm f/1.8 AF, Nikkor 70-210mm f/4-5.6 AF
دوست عزيز اولا وقتي اسمشو نظرسنجي مي ذاري بايستي تا حد امكان كامل باشه و يا اينكه عنوان كنيد از بين اين نمونه هاي معرفي شده
دوما در نظر سنجي ميشه در مورد برخورد نمايندگي و موجود اقلام مورد نظر در هنگام مراجعه و گارانتي و ... نيز نظر داد هر چند انحصاري هم باشد همجنين در مورد سي گل تا اونجاييكه من برخورد داشته ام خيلي بهتر از بقيه مشتري رو تحويل مگيرند و از سالم بودن اقلام كاملا مطمئني و ...
سوما اگه يه بار آگهي هاي تبليغاتي مثلا مجله عكس ورق ميزدي نسبت به بقيه نمايندگيها نيز حداقل اطلاعاتي بدست مي آوردي
بهر حال تعداد انتقاد كنندگان از نظر سنجي چند برابر نظر دهندگان هستش كه حداقل بدون هيچ گونه بحثي مي شه اونو پذيرفت
امير رضا برهاني
http://www.arbphotos.com
يك نكته ديگر به صحبت هاي ارزنده دوستان اضافه كنم كه اين شركت ها يا به قولي بازرگاني ها اگرچه عملكردي كاسبكارانه دارند (طبيعي است)، اما در اين دو سه سال اخير يك چيز را در اختيار ما گذاشته اند: "قدرت انتخاب"
به ياد بياوريد دو سه سال پيش را كه وقتي قصد خريد لوازم عكاسي را داشتيد، ناگزير بايد تن به چاقوي آفومار ميداديد.
درود بر شما
ما اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم
انتقاد تمام دوستان رو میپذیرم
و در مورد سیگل هم نگفتم بده مثال جبری براش اوردم ولی حق با شماست میشود یک نظر سنجی دیگه برگذار کرد
پس بگید که چگونه میشه این کار رو بدون نقد انجام داد
اگه ما با هم متحد بشیم خیلی چیزها رو میشه تغییر داد
ما بیشترین مصرف کنددگان این بازرگان هستیم هم برای خودمون هم دوستانمان!
نوری
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
امروز براي خريد دوربين رفتم ناصر خسرو . قيمت canon (چند مدل كامپكت) گارانتي الرمس تقريبا مساوي و بعضي موارد بيشتر از گارانتي آفومار بود:confused: . علت را جويا شدم كاسبها گفتند افومار تا 2 -3 ماه ديگه تعطيل ميشه و دليلش رو هم بي مسئوليتي آفومار در قبال مشتريها ميگن. كسي از اين قضيه خبر داره؟ شايد هم مغازه هاي اونجا با اين شايعه مي خواهند جنسهاي ارزونتر را براي سودجويي با قيمت بالا بفروشن8) .خلاصه اگه خبر راست باشهپيشاپيش به دوستان قديمي كه دل خوني از اين افومار دارند تبريك عرض مينمايم:biggrin:
سعيد شاه علي
ناصرخسرو و حرف راست و گارانتی؟
شرکتی در ایران برای بی مسئولیتی در قبال مشتریها بسته بشه؟
این بیشتر به دروغ 13 شبیه هستش...